Skip to Content

5 Merkkiä Siitä, Että Hän Pelkää Rakastavansa Sinua

5 Merkkiä Siitä, Että Hän Pelkää Rakastavansa Sinua

Kun etsit vihjeitä siitä, että mies on rakastunut sinuun, oletat, että hän lähettää sinulle suoria signaaleja tunteistaan. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla jokaisen miehen kohdalla.

On tilanteita, joissa mies jopa kasvaa rakastamaan sinua, mutta pelkää sitä ja yrittää taistella tunteitaan vastaan, joten tässä 5 merkkiä siitä, että juuri näin on miehesi kanssa.

1. Hän lähettää sinulle sekalaisia signaaleja

Yksi pahimmista asioista, joita voit kokea, kun kyse on miehestä, josta pidät, on se, että hän lähettää sinulle sekalaisia signaaleja.

On aikoja, jolloin kaveri käyttäytyy kuin olisit hänen elämänsä rakkaus ja jolloin sinulla ei ole mitään epäilyksiä hänen tunteistaan sinua kohtaan.

Ja sitten yhtäkkiä tämä mies alkaa käyttäytyä kuin sinua ei olisi olemassa.

Kun koet jotain tällaista, et tiedä mitä ajatella etkä tiedä missä olet.

Mutta vaikka toisinaan hänen sekavista signaaleistaan voi päätellä, ettei hän ole kiinnostunut, ja vaikka ne voivat tarkoittaa, että mies vain huijaa sinua, sekavien signaalien lähettäminen voi olla myös yksi merkki siitä, että hän rakastaa sinua, mutta pelkää yksinkertaisesti ilmaista tunteitaan.

2. Hänellä on paljon tunnesaalista

Useimmat miehet, jotka pelkäävät sanallistaa tunteitaan, pelkäävät myös itse kohdata ne. Mutta tällaista tapahtuu harvoin ilman syytä.

Jos tiedät miehestä enemmän, tiedät luultavasti, että häntä on loukattu aiemmin.

Se tarkoittaa, että hänen menneisyydessään oli nainen, jota hän rakasti kovasti.

Mutta tämä nainen aiheutti hänelle paljon emotionaalista kipua, ja se sai hänet asettamaan suojansa ja rakentamaan tunnemuureja ympärilleen.

Hän yksinkertaisesti ajattelee, että jokainen tyttö, joka tulee hänen elämäänsä, kohtelee häntä samalla tavalla, ja hän päätti, että on parasta pitää kaikki poissa.

Tällä miehellä on ilmeisesti paljon tunnesaalista ja hän käsittelee hylkäämistraumoja, mikä saa hänet käyttäytymään näin.

3. Hän on hermostunut seurassasi

Kun mies pelkää, kuinka paljon hän pitää sinusta, hän ei yksinkertaisesti voi olla rento aina, kun hän on läsnäolollasi.

Tämä mies ei luultavasti tee paljonkaan tunteilleen, mutta hän ei pysty piilottamaan niitä, ja yksi ensimmäisistä asioista, jotka kertovat hänestä, on tapa, jolla hän käyttäytyy ympärilläsi.

Se tarkoittaa, että hän on hermostunut joka kerta, kun hän näkee sinut. Tämä mies saattaa pureskella kynsiään, hänen jalkansa saattavat täristä tai hän saattaa yksinkertaisesti leikkiä käsillään.

Oli miten oli, nämä kaikki ovat merkkejä hänen kiintymyksestään sinua kohtaan. Hän selvästi taistelee tunteitaan vastaan, ja hänen on vaikea tehdä niin.

Jokainen hänen ruumiinsa solu haluaa tulla lähemmäs sinua ja haluaa tehdä jotain tunteilleen, mutta hän on yksinkertaisesti peloissaan ja pelko estää häntä tekemästä minkäänlaista liikettä.

Sitä paitsi hän pelkää, että tajuat hänen rakastuvan sinuun ja ettei hän tee hyvää työtä tunteidensa piilottamisessa, ja se on viimeinen asia, jota hän haluaa.

Hänen on säilytettävä mielikuvansa kovanaamaisesta miehestä, koska hän uskoo, että se on ainoa tapa, jolla hän voi pitää itsensä turvassa.

Mutta itse asiassa hän tekee täysin päinvastoin, koska hänen hermostunut käytöksensä on jotain, jota hän ei selvästikään pysty hallitsemaan.

Hän ei tietenkään voi olla rento tilanteessa, jossa hän kamppailee itsensä kanssa, mutta se vain kertoo tarpeeksi hänen tunteidensa syvyydestä.

4. Hänen kehonkielensä

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka saattavat osoittaa, että mies on ihastunut sinuun, mutta pelkää sitä, on hänen kehonkielensä.

On olemassa asioita, joita voimme hallita, ja sanamme on yksi niistä.

Ei, tämä kaveri ei ole koskaan kertonut sinulle tunteistaan, mutta hänen silmänsä ja vartalonsa signaalit ovat asioita, jotka näyttävät sinulle todellisen tilanteen.

Ei ole väliä, kuinka paljon hän yrittää salata tunteitaan, on enemmän kuin ilmeistä, että tämä mies ei pysty hallitsemaan kehoaan aina, kun hän on lähelläsi.

Ensimmäinen asia, joka kertoo hänestä, on hänen silmänsä. Hän ei voi olla tuijottamatta sinua.

Mutta aina kun huomaat tämän ja kun katsot takaisin häneen, hän on ensimmäinen, joka kääntää katseensa pois.

Aina kun te kaksi olette yhdessä, hän on jotenkin lähellä sinua. On selvää, että hänen kehollaan on hallitsematon halu tuntea ihosi ja koskettaa sinua millään tavalla, vaikka hänen mielensä yrittää suojella itseään sinulta.

5. Hän on mustasukkainen ja suojeleva

Kun mies pelkää rakastavansa sinua, hän ei kerro sinulle mitään tunteistaan.

Mutta samaan aikaan hän on suojeleva ja mustasukkainen, ja näitä asioita hän ei osoittaisi, jos hänellä ei olisi voimakkaita tunteita sinua kohtaan.

Hän ei tietenkään kerro sinulle mustasukkaisuudestaan suoraan, mutta pystyt varmasti aistimaan sen.

Hän käyttäytyy kuin kukaan muu mies ei olisi sinulle tarpeeksi hyvä ja hän on aina huolissaan siitä, että joku voisi satuttaa sinua, ja se on selvä merkki hänen tunteistaan sinua kohtaan.