Skip to Content

Mikä Saa Miehen Rakastumaan Ja Sitoutumaan (10 Ominaisuutta, Joita Miehet Kaipaavat kovasti)

Mikä Saa Miehen Rakastumaan Ja Sitoutumaan (10 Ominaisuutta, Joita Miehet Kaipaavat kovasti)

Sitoutuneeseen parisuhteeseen ei ole taianomaista kaavaa. Ei ole olemassa tietynlaista naista, jonka miehet haluavat rinnalleen. Sinun ei tarvitse olla korkealaatuinen tai edustaa jotain suurenmoista saadaksesi mies rakastumaan ja sitoutumaan.

Loppujen lopuksi pitkäaikaiset parisuhteet ovat aina erilaisia. Ei kaikki miehet ja naiset ajattele samoin, rakasta samoja asioita tai toimi samalla tavalla. Mitä yritän sanoa, että ei ole olemassa tiettyä kaavaa, kuinka saada mies rakastumaan ja sitoutumana. Se riippuu yksilöstä.

Sinulle on todennäköisesti tapahtunut niin, että aloitti parisuhteen ajatellen, että tässä se oli, sinä löysit oikean miehen. Mutta lopulta petyit. Joko hän tai sinä ette tunteneet samaa. Te ette olleet samalla sivulla ja jokin, mitä toivoit olevan ikuista, paljastuikin täydelliseksi virheeksi.

Et voi syytätä tästä miestä etkä myöskään itseäsi. Se ei vain toiminut, koska te kaksi ette saaneet sitä toimimaan. Ehkä toinen teistä ei yrittänyt niin paljon, mutta pointti on siinä, että oli helpompi luovuttaa, kuin pelastaa jotain sellaista, mitä ei kannattanut pelastaa.

Vaikka ei ole olemassa valmista vastausta, kuinka rakastua ja sitoutua, on olemassa parisuhdeneuvoja, jotka voivat ohjata sinua oikeaan suuntaan. Ehkä sinä et ole kiinnittänyt niihin huomiota, mutta syy siihen, että monet miehet rakastuvat on piilotettu erityisiin ominaisuuksiin naisissa. Joten on vain loogista olettaa, että jokin näistä ominaisuuksista edustaa jotain, jota miehet kaipaavat (no, ainakin useimmat heistä).

Mikä saa miehen rakastumaan ja sitoutumaan naiseen?

1. Heillä on niin monia erilaisia ominaisuuksia

Erilainen tarkoittaa päinvastaista. He eivät ole vain yhtä. He eivät aina käyttäydy samalla tavalla. He ovat valmistautuneet toimimaan tilanteen mukaan. Esimerkiksi näillä naisilla on kiltin tytön ulkokuori, sellainen, joka ei satuttaisi kärpästäkään. Kaiken tämän alla on kuitenkin ripaus pahaa tyttöä. Nämä naiset ovat täydellinen yhdistelmä näitä molempia. Miehet palvovat näitä ominaisuuksia naisessa.

Esimerkiksi kun juttelet naisen kanssa, joka on äärimmäisen älykäs (surullista stereotyyppien vuoksi) et oleta hänen olevan kuuma tai juhlivan kuin eläin. Joten kun mies tapaa naisen, jolla on nämä vastakohdat, he hullaantuvat heistä välittömästi. Miehet eivät pidä naisista, jotka osaavat tehdä vain yhtä asiaa ja elävän vain yhden ohjeen mukaisesti.

Myöskin jos olet liian kuuma tai liian kiltti, jos sinulla on vain yksi asia, se näyttää siltä, että olet epävarma. Täydellinen nainen on sekoitus vähän kaikkea, joka myös osoittaa sen, että hän on itsevarma ja pystyy olemaan mitä tahansa hän haluaa.

2. Heissä on äidillistä lämpöä

Emma Stone Smile GIF - Find & Share on GIPHY

Sinä tiedät, että useimmille miehille heidän äitinsä on heidän herkkä kohtansa. Ja lopulta se on sitä, mitä miehet etsivät naisessa. Älä ymmärrä väärin, he eivät etsi jotain, joka kylvettää ja ruokkii heidät. He etsivät sellaista, joka on hellä ja kiltti. Totta kai villi seksi ja hurja suutelu on ok, mutta ei koko ajan. Kaikki miehet syvällä sisimmässään haluavat tulla huolehdituksi. He haluavat, että nainen katsoo heitä silmiin, kun hän koskee.

Miehet haluavat tuntea tuon äidillisen lämmön naisessa, koska he haluavat tuntea olevansa turvassa. Ja naiset, jotka pystyvät saamaan heidät tuntemaan olonsa turvatuksi, ovat niitä, joista he pitävät eniten. Ehkä he eivät edes tiedosta, mitä he kaipaavat, mutta heidät on ohjelmoitu tuntemaan näin.

3. He ovat tunteellisia

Heidän tunteillaan on voimaa, jota et pysty edes kuvittelemaan. Jos he haluavat, he pystyvät käyttämään tunteitaan ajaakseen miehen kauemmas tai saadakseen miehen lähemmäksi itseään kuin koskaan ennen. Kaikki tulee siitä, kuinka osoitat tunteesi. Piirre, joka viehättää miehiä eniten on se, että nainen osaa kommunikoida tunteikkaasti kypsällä tavalla. Hän ei käyttäydy kuin pikku tyttö, jos jokin menee pieleen eikä hän ylireagoi vakavissa tilanteissa. Tällaiset naiset eivät kiehdo miehiä. Miehet haluavat naisen, joka löytää tunteidensa osalta kultaisen keskitien.

4. He ovat haavoittuvaisia

Miehet rakastavat naisia, jotka ovat rehellisiä tunteistaan. He eivät voi vastustaa, jos näkevät naisen, joka ei pelkää avautua ja antautua miehelle ja näyttävät, mitä heidän päänsä sisällä oikeasti on. Vaikka he pelkäisivät avautua, he tekevät sen, koska se on ainoa tapa näyttää miehelle, mitä he tuntevat ja mitä he ajattelevat heistä.

Nykyään useimmat naiset ja useimmat ihmiset pitävät asiansa omana tietonaan. He eivät halua paljastaa itseään kenellekään, koska silloin he voivat loukata itseään. Joten kun nainen sulkeutuu, hän etääntyy ja tiedostamatta torjuu miehen, joka on hänestä kiinnostunut. Jos nainen ei näytä haavoittuvuuttaan, mies ei voi pitää hänestä huolta. Ja kun hänellä ei ole ketään, kenestä pitää huolta, hän saattaa jättää sinut.

5. He tietävät, kuinka antaa miehelle tilaa ja vapautta

Eddie Murphy Enjoy GIF - Find & Share on GIPHY

Kun olet sitoutunut parisuhteeseen, se ei tarkoita sitä, että sinulla on oikeus määrätä puolisoasi ja tehdä päätöksiä teidän molempien puolesta. Nämä naiset tietävät sen ja he tietävät, että saadakseen mies rakastumaan ja sitoutumaan, heidän tulee antaa miehelle tilaa. Miehet toimivat niin, päinvastoin kuin naiset. Kun naista sattuu, hänellä on tarve puhua siitä jollekin. Hän kaipaa henkistä tukea ja ymmärrystä, mutta kun miestä sattuu tai hänellä on jokin ongelma, hän sulkeutuu. Hän yrittää löytää keinon ratkoa se itse.

Siksi sinun tulee antaa hänelle tilaa. Jos hän tulee kotiin ärtyneenä ja huomaat hänellä olevan jokin ongelma, anna hänen selvittää se. Kun hän on valmis, hän kertoo sinulle siitä. Jos häiritset häntä miljoonilla kysymyksillä, kuten mitä on tapahtunut, miksi käyttäydyt omituisesti, sinä saat hänet tuntemaan vieläkin pahemmin etkä saa vastauksia. Anna hänen lukittautua itsekseen miesluolaansa.

6. He ovat itsenäisiä

Nämä naiset tietävät, kuinka olla itsekseen. Tehdään yksi asia selväksi, miehet nauttivat siitä, että heitä tarvitaan. Kuka ei nauttisi? Mutta tuo tarvitsevaisuus tulee loppua jossain kohtaa. Sinun tulee piirtää viiva, milloin tarvitsevaisuudesta tulee pakkomielle. Miehet rakastuvat naisiin, jotka tekevät kaiken itse, mutta eivät pelkää pyytää apua, kun sitä tarvitsevat. Nämä naiset sisällyttävät miehen elämäänsä, mutta pitävät kiinni myös omastaan.

Joten ennen kuin puhutte sitoutumisesta, sinun täytyy näyttää hänelle, että pärjäät mainiosti itseksesi. Ettet tarvitse miestä pitämään sinusta huolta. Miehet pitävät tätä äärimmäisen seksikkäänä. Se on hieman ristiriitaista, koska he tarvitsevat jonkun pitämään itsestään huolta, mutta jos sinusta tulee sellainen, josta heidän pitää pitää huolta, he menettävät kiinnostuksensa sinuun saman tien. Tarvitsevaisuus ei ole viehättävä piirre, mutta itsenäisyys on.

7. He tekevät miehen onnelliseksi

Crack Up Laugh GIF by Hallmark Channel - Find & Share on GIPHY

Tämä ei vaikuta ominaisuudelta, mutta jos teet jonkun lähelläsi onneliseksi ja tyytyväiseksi, se tarkoittaa sitä, että olet miellyttävä ihminen ja se on hyvin viehättävä ominaisuus. Nämä naiset tietävät, kuinka luoda tilanne, jossa heidän miehensä ymmärtää olevansa onnellinen naisen lähellä. He luovat syviä tunteita, jotka on piilotettu heihin syvälle ja jos he lähtevät, miehet tulevat ikävöimään tuota tunnetta. Kun tämä tapahtuu, sitoutuminen on taattu!

Teidän tulee tehdä asioita, joista te molemmat pidätte, teidän tulee pitää hauskaa yhdessä. Näissä tilanteissa hän tuntee olevansa onnellinen ja turvassa. Ja jos sinä lähdet, nämä ovat tilanteita, jotka muistuttavat häntä siitä, kuinka tyytyväinen hän oli luonasi. Lyhyesti, hän haluaa sitoutua.

8. He tietävät, kuinka arvostaa toista

Happy New York GIF - Find & Share on GIPHY

Miesten tulee tuntea olevansa arvostettuja. He tarvitsevat rinnalleen jonkun, joka auttaa heitä saavuttamaan asioita, joita he haluavat. He tarvitsevat naisen tukea, tunteellista ja kaikkea muutakin. Naiset, jotka näyttävät nämä asiat, ovat heidän silmissään kiehtovia. Tämä on hyvin lähellä heidän egonsa buustaamista.

Jos haluat voittaa hänen sydämensä kokonaan, kehu häntä. Kerro hänelle, että hän on menestyksekäs, viehättävä, anna hänen tuntea olevansa tärkeä. Hän vain rakastaa sinua enemmän. Sinä jätät vaikutelman, että luotat häneen ja hänen mielipiteisiinsä ja että olet varma hänen pystyvän tekemään upeita asioita.

Mutta älä kehu liikaa. Ne kuluvat, jos sanot koko ajan samoja asioita. Pidä se luonnollisena ja anna hänen tietää säännöllisin väliajoin, mitä tunnet ja ajattelet hänestä.

9. He eivät koskaan yritä muuttaa toista

Hänen tulee tietää, että sinä luotat häneen ja pidät hänestä sellaisena ihmisenä, kuin hän on. Naiset, jotka tietävät, kuinka saada mies sitoutumaan, tekevät juuri näin. He antavat miehelle juuri tarpeeksi vapautta, jotta he eivät kadota itseään. He tietävät, etteivät voi yrittää muuttaa ihmisiä ja että kaikissa miehissä, joita he tapaavat, on jonkinlaisia vikoja. Se on sinusta kiinni annatko niiden häiritä ja antaa sen pilata parisuhteenne vai pystytkö elämään sen kanssa. Lopulta kukaan ei ole täydellinen, et sinäkään.

Sinun tulee saada hänet uskomaan, että pidät hänestä sellaisena kuin hän on. Vakuuta hänet, ettei hänen tarvitse muuttaa sitä, kuka hän on täyttääkseen odotuksesi. Hän arvostaa sitä, että ymmärrät häntä ja olet onnellinen juuri hänen kanssaan. Tämä saa hänet varmasti haluamaan sitoutua sinuun, koska tällaista naista on hyvin vaikea löytää.

10. He tietävät, milloin antaa miehen astua sisälle

Kuten jo yllä on mainittu, miesten tulee tuntea olevansa hyödyllisiä, mutta eivät halua tulla käytetyksi. On suuri plussa, jos olet itsenäinen, mutta katso sitä hieman toisesta näkökulmasta. Jos olet liian itsenäinen, hän saa vaikutelman, ettet tarvitse häntä ja se saattaa saada hänet vetäytymään varhaisessa vaiheessa. Sinun tulee pelata tämä fiksusti.

Nämä naiset tietävät tarkalleen, kuinka paljon itsenäisyyttään he näyttävät miehen edessä. He tietävät, milloin on oikea aika antaa heidän astua sisälle ja tehdä jotain heidän vuokseen. He tietävät, kuinka saada heidät tuntemaan olevansa tarpeellisia, mutta juuri sopivassa määrin. Ole viisas ja yritä tehdä samoin.

Onneksi nämä ovat ominaisuuksia, joita voi oppia ja omaksua, joten ei ole mahdotonta käyttää näytä saadakseen mies rakastumaan ja sitoutumaan. Työstä itseäsi ja sinä tulet totisesti onnistumaan tässä.