Skip to Content

8 Yleisintä Asiaa, Joita Miehet Sanovat, Kun He Eivät Välitä Sinusta Tippaakaan

8 Yleisintä Asiaa, Joita Miehet Sanovat, Kun He Eivät Välitä Sinusta Tippaakaan

Kun mies ei välitä sinusta tippaakaan, hän käyttäytyy eri tavalla. Hän ei nosta sormeakaan saadakseen asiat toimimaan tai tehdäkseen sinut onnelliseksi.

Lisäksi hän sanoo asioita, jotka ovat hyvin loukkaavia ja ajattelemattomia. Hänen sanansa osoittavat hänen välinpitämättömyytensä ja mielenkiinnon puutteensa sinun elämääsi kohtaan.

Tässä on joitain yleisimpiä asioita, joita miehet sanovat, kun he eivät välitä sinusta tippaakaan:

1. “Se on sinun vikasi, ei minun.”

Hän yrittää kääntää asiat ympäri ja saada kaiken näyttämään sinun syyltäsi. Hän pyöräyttää tarinan kuin tarinan päälaelleen sopimaan hänelle. Hän kääntää sanojasi ja saa sinut uskomaan, että sinä teet jotain väärin.

Hän on niin hyvä esittämään uhria, ettei hänen tarvitse edes nähdä vaivaa siihen. Hän on vain liian itsekeskeinen myöntääkseen sinun olevan oikeassa.

2. “Se ei ollut koskaan ongelma – sinä vain yliajattelet kaikkea.”

Hän haluaa ongelmienne ja sinun huolenaiheesi näyttämään pieniltä, joten hän haluaa manipuloida sinua ajattelemaan, että sinä ylireagoit. Jos tiedät, että jokin on murehtimisen arvoista, sinun ei tulisi ignoorata sitä vain siksi, että hän sanoo, ettei se ole iso asia tai että sinä paisuttelet asioita tai analysoit ja yliajattelet kaikkea.

3. “Tee mitä haluat!”

“Tee mitä haluat” on hänen kommenttinsa lähes kaikkeen, mitä haluat tehdä. Olet jo tietoinen siitä, että voit tehdä mitä haluat, joten hänen sanominen on tarpeeton ja alentava.

Hän ei enää halua olla aktiivinen osallistuja sinun elämääsi tai antaa hänen näkemystään asioista. Sanomalla näin hän näyttää välinpitämättömyytensä.

4. “Jos et pidä siitä, etsi joku toinen.”

Hän ei halua ratkaista asioita. hän haluaa sinun istuvan vaiti ja sietää hänen huonoa käytöstään tai lähteä.

Jos mies välittää sinusta, hän miettii tekojaan uudelleen ja tekee parhaansa löytääkseen yhteisen maaperän sinun kanssasi. Hän ei koskaan työnnä sinua pois tai sano mitään tällaista.

5. “Minun ei tarvitse selitellä itseäni.”

Sellaisissa tapauksissa, joissa nainen on ylimustasukkainen ilman syytä ja käyttäytyy ennemmin salapoliisina kuin kumppanina, tämä lausunto ei ole uhkaava. Kuitenkin, lähes kaikissa muissa tapauksissa, tämä on suuri varoitusmerkki.

Miksi et selittäisi tekojasi sille ihmiselle, josta välität? Eikö parisuhteenne ole jotain, joka on sanojesi arvoinen? Jos hän ei halua selvittää asioita ja olla avoin ja rehellinen sinulle, hän selvästikään ei välitä sinusta tippaakaan.

6. “Sinun ystäväsi ovat idiootteja.”

Tai mitä vain tämän suuntaista on sellaista, joka on tarkoitettu loukkaamaan sinua. Jos hän arvostaa sinua, hänen tulee arvostaa myös ystäviäsi.

Hän saattaa pitää heistä tai olla pitämättä, mutta hänen ei koskaan tule puhua roskaa heistä. He ovat tärkeä osa elämääsi ja hänen tulee kohdella heitä sillä tavalla.

7. “En välitä siitä, jos tapailet jotain toista.”

Tämä lause on hyvin suora ja loukkaava. Tietenkään et halua jotain ylimustasukkaista poikaystävää, mutta siinä tulisi olla merkitystä, tapailetko muita ihmisiä tai harrastatko muiden kanssa seksiä. Jos hän sanoo näin, hän ei totisesti välitä sinusta tippaakaan – älä epäile sitä hetkeäkään.

8. “En voi keskustella kanssasi juuri nyt.”

Hän sanoo oikeastaan, ettei hänellä ole aikaa sinulle tai sille asialle, mikä sinua vaivaa. Hän sanoo, ettei se ole hänen huolena9iheensa eikä hän halua tuhlata aikaansa sen käsittelemiseen.

Sinä olet hänen aikansa arvoinen vain silloin, kun kaikki elämässäsi on täydellistä eikä sinulla ole ongelmia. Parisuhteissa käsitellään hyvät ja huonot asiat. Jos hän perääntyy keskustelusta, kun olette elämässä alamäessä tai kun sinua sattuu tai olet allapäin, hän ei välitä sinusta tarpeeksi ja hän ei ole sinun aikasi arvoinen.