Skip to Content

10 Asiaa, Joita Jokainen Panomies Tekee Johdatellakseen Sinua

10 Asiaa, Joita Jokainen Panomies Tekee Johdatellakseen Sinua

Panomiehet ovat erityislajinsa, joilla on vain yksi asia mielessään – paneminen! He eivät välitä siitä, oletko naimisissa tai onko sinulla jo poikaystävä. He vain haluavat päästä pöksyihisi ja ottaa sen, mitä haluavat. Ongelma on siinä, että heillä on todella hyvät tarinat ja he ovat mahtavia näyttelijöitä, joten heidän on helppo johdatella nuoria ja naiiveja tyttöjä. Joten säästääkseni sinut kyyneleiltä, tässä on joitain asioita, joita jokainen panomies sanoo saadakseen haluamansa.

1. Hän asettaa sinut ykköseksi

mies kirjoittaa puhelimeen

Aluksi sinä olet se, jolle hän soittaa joka aamu sanoakseen ‘moi’ tai toivottaakseen iloista työpäivää. Hän on ensimmäinen, joka viestittää sinulle ja joka suunnittelee asioita teille kahdelle. Hän tekee sen, jotta sinä tunnet olevasi seitsemännessä taivaassa ja ajattelet tavanneesi vihdoin sen Oikean!

Olen pahoillani, että joudun särkemään kuplasi, mutta tämä mies ei ole lähelläkään sitä Oikeaa. Hän vain käyttää tätä peliä ja erilaisia taktiikoita saadakseen sinut sänkyynsä ja sen jälkeen, kun hän on saanut haluamansa, hän jättää sinut kuin tyhjän oluttölkin kadulle.

2. Hän sanoo ikävöivänsä sinua

Vaikka te kaksi ette ole tapailleet kovin kauan, hänellä on tämä omituinen tarve kertoa sinulle, että hänellä on ikävä sinua koko ajan. Omituista, eikö?

Toivottavasti et niele näitä sanoja, koska hän tekee tämän vain saadakseen sinut luottamaan häneen, jotta hän voisi käyttää sinua hyväkseen helpommin kuin aiemmin. Todellinen panomies – vai mitä?

3. Hän kehuu sinua jatkuvasti

mies ja nainen puhuvat kadulla

Hän kyllästyttää sinut kaikilla noilla kehuillaan siitä, kuinka kaunis, suloinen ja kuuma tyttö sinä olet. Tarkoitan, että kohteliaisuus on hyve ja se saa jokaisen naisen tuntemaan olevansa haluttu, mutta jos ne toistuvat non-stoppina, siinä ei ole mitään järkeä.

Näin käyttäytymällä hän haluaa vain voittaa sinut puolelleen, jotta hän voisi kontrolloida sinua ja päästä tavoitteeseensa kerta heitolla.

4. Hän pitää kaikesta sinussa

Jos olet raketti-tieteilijä, hän esittää pitävänsä, että hän on kiinnostunut siitä vain päästäkseen tavoitteeseensa. Huomaat hänen ’tykkäävän’ jokaisesta julkaisustasi sosiaalisessa mediassa, sanomassa ’hei’ ystävillesi ja lähettämässä terveisiä vanhemmillesi.

Tämä mies todella tietää, kuinka peliä pelata, mutta luulenpa sinun olevan se, joka näyttää hänelle, kuinka tätä peliä pelataan.

5. Hän soittaa sinulle ensin

mies kirjoittaa puhelimella sängyssä

Koititko arvella, milloin hän soittaa sinulle tai viestittää? Kyllä, milloin vain keskiyön jälkeen on hyvä aika hänelle, koska hän on kiimainen kuin mikä ja hän haluaa vähän alastomuutta. Hän ei välitä siitä, oletko väsynyt ja täytyykö sinun herätä aikaisin töihin – hän ei lopeta ennen kuin saa, mitä haluaa.

6. Hän aloittaa minkä tahansa kosketuksen

Kun hän on kaksin kanssasi, hän ei pysty pitämään näppejään erossa sinusta. Hänen lempitreffinsä ovat sellaiset, että te pysytte kotona katsomassa Netflixiä, jotta hän voi helposti aloittaa viettely-pelinsä.

Hieman suutelua oikeasta paikasta, hieman suloisia sanoja ja BOOM olette vauhdissa. Seuraavaksi huomaat hänen olevan päälläsi, saavuttamassa kliimaksinsa ja toistelemassa nimeä, joka ei ole sinun. Niin kiusallista!

7. Hän keksii jatkuvasti tekosyitä

Tämä mies on uskomaton. Hän keksii tekosyitä päivittäin ja hän on siinä valtavan hyvä. Joten viimeksi, kun hän ei vastannut puheluihisi ja katosi kahdeksi päiväksi sen vuoksi, kun alienit sieppasivat hänet ja käyttivät häntä tieteellisiin kokeisiin. Kyllä! Luota minuun: et halua kuulla, että jotkut naiset uskovat tällaista sontaa!

8. Hän puhuu paljon seksistä

Joka kerta kun tapaatte, hän kiinnittää huomiota vaatteisiisi ja meikkiisi. Hän kertoo, kuinka hyvältä näytät tuossa tiukassa mekossasi ja että häntä kiihottaa nähdä sinut hyvin pukeutuneena.

Tällainen mies näkee seksiä joka liikkeessä, joten älä ota häntä vakavasti. Hän vain haluaa tyydyttää tarpeensa ja käyttää kaikki keinot, joita vain tarvitsee saadakseen haluamansa.

9. Hän kertoo haluavansa nähdä sinua usein

Ja arvaa mitä tapahtuu, kun hän näkee sinut? Hän alkaa saman tien suudella ja kosketella sinua, sama se, missä olette. Tämä mies haluaa harrastaa seksiä sinun kanssasi ja kun hän on saanut haluamansa, hän jättää sinut ja etsii uuden uhrin.

Hän ei asetu aloilleen eikä hän halua nimetä mitään parisuhdetta.

10. Hän sanoo sinun olevan kaunein nainen, jonka hän on koskaan tavannut

En sano, ettetkö olisi kaunis, mutta ongelma on siinä, että hän kertoo tätä tarinaa jokaiselle naiselle seurassaan. Tämä on panomiesten vanhin keino, jotta nainen tuntee olonsa paremmaksi omissa nahoissaan ja saa heidät haluamaan seksiä tämän miehen kanssa.

Tämä iskurepliikki on vanha, mutta monet nuoret naiset nykyään lankeavat siihen.