Skip to Content

5 Itsevarmaa Naisen Ajattelutapaa, Jotka Saavat Miehet Villiintymään

5 Itsevarmaa Naisen Ajattelutapaa, Jotka Saavat Miehet Villiintymään

Jokainen nainen haluaa tietää, mitä miehen mielessä liikkuu. Esitämme heille kysymyksiä, mutta vastaukset tuntuvat liian yksinkertaisilta ollakseen totta.

Keskustelemme heidän kanssaan kaikesta ja kaikesta, emmekä silti löydä keinoa selvittää heitä.

Löydämme itsemme tilanteista, joissa tapaamme miehen, joka on niin ihana, hurmaava ja huolehtiva. Mutta hän vain viivyttää treffejämme, joka kerta kun olemme hänen kanssaan, hän käyttäytyy etäisesti ja niin edelleen.

Sallikaa minun kertoa teille, että ette tarvitse sellaista miestä, mutta mitä tarvitsette, on tarpeeksi vahva ajattelutapa, joka voi saada minkä tahansa miehen polvilleen, vaikka ette haluaisi häntä.

”Tiedän, että osaan tehdä sen itse, mutta on hauskempaa, jos teet sen puolestani.”

Jos vaikutat liian vahvalta, säikytät miehet pois. He juoksevat kukkuloille, ja sinä kysyt itseltäsi jatkuvasti, miksi.

Jos olet ollut liian kauan liian vahva, sinun on mielestäni aika vihdoin löysätä hieman. Hän ei ole täydellinen, sinä et ole täydellinen, ja sillä selvä.

Miehillä on myös tämä tarve tuntea itsensä miehekkääksi, kuin he voisivat tarjota sinulle jotain. Siksi he pelkäävät naista, joka on heille liian vahva, koska he eivät pysty käsittelemään häntä.

Mutta pysähdy hetkeksi miettimään: miksi haluaisit tehdä kaiken itse, kun on paljon hauskempaa turvautua joskus johonkin?

Se, että antaa jonkun olla tukenasi silloin, kun olo ei ole kovin hyvä, on siunaus, ja mies tuntee itsensä tarpeelliseksi ja arvostetuksi. Hän haluaa, että tunnet olosi turvalliseksi hänen seurassaan.

”Pidän sinusta niin paljon, että panostan sinuun.”

On jo sanottu, että miehet rakastavat tuntea olevansa erityisiä, joten jos hän näkee, että pidät hänestä tarpeeksi, jotta sijoitat aikaasi ja energiaasi hänen pitämisekseen, hän vetoaa sinuun vielä enemmän.

Tämän sanottuaan miehet inhoavat sitä, jos ympärillä on minkäänlaista kilpailua. Jos hän näkee sinun flirttailevan muiden miesten kanssa tosielämässä tai verkossa, hän kävelee pois luotasi, koska (aivan kuten sinäkin) hän ei halua olla vaihtoehto, vaan pikemminkin prioriteetti.

”Tiedän, mitä haluan ja mitä ansaitsen”.

Tämäntyyppinen nainen tietää, että tuolla ulkona on joku, joka on juuri täydellinen hänelle, eikä hän suostu tyytymään vähempään.

Hän ei valita siitä, kuinka kaikki miehet ovat ääliöitä, vaan hän saavuttaa tavoitteensa ja seuraa omaa polkuaan, koska tietää, että jonain päivänä hän tapaa unelmiensa miehen.

Tämä tekee hänestä kaikista seksikkäimmän naisen!

”Rakastan itseäni.”

Tiedätkö ne epävarmuudet, joita sinulla on? Heitä ne jonnekin, koska ei ole syytä olla epävarma.

Olet niin ainutlaatuinen, että kaltaisiasi ei ole olemassa, ja se tekee miehet hulluiksi sinuun.

Miehesi rakastaa sinua sellaisena kuin olet, juuri siksi, että näet oman kauneutesi ja pystyt rakastamaan itseäsi. Hän lankesi polvilleen naisen vuoksi, joka tietää arvonsa.

”Painostus ei ole välttämätöntä.”

Ketään ei tarvitse painostaa tekemään jotain, mitä hän ei halua. Sinun täytyy rauhoittua ja rentoutua, koska kaikki järjestyy kyllä, eikä jonkin asian murehtiminen paranna sitä.

Miehet yksinkertaisesti rakastavat naista, joka voi istua ja nauttia ajelusta. Ei painostusta tehdä jotain, mikä ei ole teidän molempien etujen mukaista, on avain siihen, että mies kiinnittyy sinuun loppuelämäksi.