Skip to Content

35 Miestä Paljastaa Heidän Suurimmat Muoti Turn-Offs Tytöt

35 Miestä Paljastaa Heidän Suurimmat Muoti Turn-Offs Tytöt

Vaikka et ehkä tiedä tätä, miehet kiinnittävät huomiota pukeutumiseesi.

Siksi pyysimme 35 miestä paljastamaan, mikä on heidän suurin muotipelko tytöissä, ja tässä on, mitä he kertoivat meille.

Liika meikki

Meikkisi perusteella sinusta voidaan sanoa paljon.

Useimmat miehet sanovat, etteivät he pidä liiasta meikistä, mutta totuus on, että he haluavat nähdä naisen, joka vain NÄYTTÄÄ siltä, miltä heidän mielestään luonnollisen naisen pitäisi näyttää.

Se ei siis tarkoita, etteivät he pidä meikistä – he eivät vain pidä siitä, kun se on liian ilmeistä.

Ilmeinen tekorusketus

Sama pätee liian ilmeiseen tekorusketukseen. Useimmat miehet kertoivat meille, että he näkevät mieluummin tytön, jolla ei ole lainkaan rusketusta, kuin tytön, jolla on oranssi tekorusketus.

Liian lyhyet shortsit

Saatat luulla, että jokainen mies kiihottuisi tytöstä, jolla on liian lyhyet shortsit, mutta totuus on itse asiassa toinen.

He sanovat, että on valtava turn-off, jos he näkevät sinun käyttävän shortseja, jotka eivät edes peitä takapuolta, vaikka on todistettu, että miehet ihastuvat naisiin, joilla on iso takapuoli.

Liian paljon hajuvettä

Kukaan ei halua olla lähellä ihmistä, jolla on epämiellyttävä ruumiinhaju, mutta miehet eivät myöskään pidä siitä, että liioittelet voimakkaalla hajuvedellä, koska se voi olla vain haitaksi.

Tekoripset

Isot, tekoripset ovat toinen turn-off joillekin miehille. He yksinkertaisesti sanovat, että ne ovat pelottavat ja luonnottomat.

Liian paljon asusteita

Vaatteiden koristelussa ei ole mitään väärää, mutta miehet sanovat, että se sammuttaa heidät, jos sinulla on samalla liikaa koruja itselläsi.

Ankan kasvot

Useimmat miehet eivät pidä siitä, kun tytöt tekevät ankkanaaman. He eivät pidä siitä selfieissä tai kasvotusten.

Epämukavat kengät

Kyllä, melkein kaikki naiset haluavat käyttää korkokenkiä ja kenkiä, jotka näyttävät mukavilta. Mutta jos tiedät, että sinulla on vaikeuksia kävellä tiettyä kenkäparia käyttäessäsi, on parempi välttää niitä.

Tatuoidut kulmakarvat

Ilmeisesti miehet eivät näe mitään järkeä siinä, että kulmakarvat vahataan ja sitten tatuoidaan takaisin. Ja ilmeisesti he näyttävät huomaavan tatuoidut kulmakarvat.

Liian paljon plastiikkakirurgiaa

Plastiikkakirurgian käyttämisessä ei ole mitään väärää, jos voit muuttaa jotain, mistä et pidä itsessäsi.

Mutta jos haluat olla viehättävämpi poikien silmissä, älä käytä sitä liikaa, koska heidän mukaansa he pitävät sinua epävarmana ja pinnallisena.

Liian pitkät tekokynnet

Tiedän, että useimmat meistä tytöistä haluavat kokeilla erilaisia kynsityylejä, mutta miehet pitävät enemmän siitä, kun pidät kynnet yksinkertaisina.

He eivät yksinkertaisesti pidä tekokynsistä, jotka ovat liian pitkät ja joissa on kiiltäviä kuvioita.

Rohkeat huulipunan värit

Huulesi ovat yksi tärkeimmistä naisellisista piirteistäsi. Siksi sinun kannattaa välttää esimerkiksi mustan tai sinisen huulipunan värejä, sillä se selvästi saa miehet pois päältä.

Liian monta lävistystä

Liian monet lävistykset, varsinkin jos ne ovat kasvoissasi, käännyttävät useimmat miehet pois ensi silmäyksellä.

He yksinkertaisesti pitävät sinua kapinallisena ja siksi kypsymättömänä, vaikka he eivät luultavasti olekaan oikeassa.

‘Epäluonnolliset’ hiusvärit

Useimmat meistä värjäävät hiuksia, eivätkä miehet varmaan edes huomaa sitä.

Mutta he huomaavat varmasti, jos värjäät ne vihreiksi tai jollain muulla ‘epäluonnollisella’ hiusvärillä. Eikä vain se – se myös kääntää heidät pois.

Tahmea huulikiilto

Kun sinusta pitävä mies katsoo huuliasi, hänen ensimmäinen halunsa on suudella sinua. Sitä ei kuitenkaan tapahdu, jos käytät liian kiiltävää tai tahmeaa huulikiiltoa.

Meikki kuntosalilla tai uima-altaalla

Yksi suurimmista poissulkevista tekijöistä useimmille miehille on se, että tyttö meikkaa itsensä kuntosalilla tai uima-altaalla. Mikään ei ole pahempaa kuin meikkisi hikisenä.

Eläinkuvio

Miehet eivät pidä siitä, että he näkevät liikaa eläinkuvioita tytössä, josta he pitävät. He yksinkertaisesti yhdistävät sen roskaisiin vaatteisiin.

Liian suuri dekoltee

Se on samanlaista kuin liian lyhyiden vaatteiden käyttäminen.

Vastoin yleistä uskomusta miehet eivät pidä siitä, että näytät heille kaikki ominaisuutesi heti. Sen sijaan se tekee heidät hulluiksi, kun olet vahingossa seksikäs.

Suuret tatuoinnit

Toinen muotipoikkeus miehille on liian suuri tatuointi, joka peittää puolet vartalostasi tai jopa kasvosi.

Hammasongelmat

Kukaan ei odota, että sinulla on täydelliset hampaat, mutta hammashygienia on aina ehdoton edellytys. Pahanhajuinen hengitys tai puuttuvat hampaat ovat valtava turn-off useimmille miehille.

Liian lyhyet hiukset

Kun miehet näkevät meidät ensimmäistä kertaa, he etsivät alitajuisesti naisellisia piirteitämme. Ja pitkät, kiiltävät hiukset ovat yksi niistä. Siksi jotkut miehet tyrmistyvät siitä, että tytöllä on liian lyhyet hiukset.

Liian tyylitellyt hiukset

Samoin kuin meikissä, myös hiuksissa miehet haluavat, että ne ovat mahdollisimman luonnolliset.

Se tarkoittaa, että ylityyliset hiukset harvoin kiihottavat miehiä, varsinkin jos yrität tehdä ne itse, eivätkä ne lopulta näytä siltä, miltä alun perin suunnittelit.

Liian paljon ihoa

En sano, että sinun pitäisi peittää vartalosi, mutta tosiasia on, että useimmat miehet itse asiassa sammuvat, kun näytät heti liikaa ihoa.

Ilmeisesti he haluavat mieluummin haaveilla vartalostasi ennen kuin näkevät sen kokonaan.

Vaatteet, jotka eivät istu

Jokainen vartalotyyppi on kaunis, siitä ei ole epäilystäkään. Kaunista on kuitenkin myös käyttää vaatteita, jotka sopivat vartalotyypillesi. Vältä vaatteita, jotka ovat sinulle selvästi liian pieniä tai liian suuria.

Väärennetyt merkkivaatteet

Sinulla ei ole varaa tiettyyn merkkiin? Se on täysin ok. Etsi jotain samanlaista paljon edullisempaan hintaan. Älä vain käytä väärennettyjä merkkivaatteita, sillä usko pois – jopa miehet huomaavat eron.

Isot, tummat aurinkolasit sisätiloissa

Pidät isoista, tummista aurinkolaseista, koska ne suojaavat sinua UV-säteiltä ja peittävät samalla puolet kasvoistasi.

Hyvä on, mutta älä käytä niitä sisätiloissa, koska se on epäkohteliasta ja antaa vaikutelman koskemattomasta diivasta, eivätkä useimmat miehet pidä sitä viehättävänä.

Vaatteet, jotka eivät imartele vartaloasi.

En sano, ettet saisi käyttää tietynlaisia vaatteita, koska kuulut tiettyyn vartalotyyppiin.

Mutta useimmat miehet tyrmistyvät, kun käytät vaatteita, jotka eivät imartele vartaloasi. Varmista sen sijaan, että korostat parhaita piirteitäsi.

Olkapäät

Olkatoppaukset tulevat ja menevät muodista, mutta ne eivät aina ole miesten mielestä houkuttelevia.

Sanotaan, että naiset näyttävät kehonrakentajilta, kun heillä on olkatoppaukset, ja on selvää, että useimmat miehet eivät kiihotu kehonrakentajista.

Tilaisuuteen sopimattomat vaatteet

Oletko menossa kahville iltapäivällä? Silloin sinun ei pitäisi pukeutua naurettavan korkeisiin korkokenkiin tai tiukkaan klubimekkoon. Varmista vain aina, että pukeudut tilaisuuteen sopivasti, niin sinun ei tarvitse olla huolissasi.

Caprihousut

On selvää, että miehet eivät pidä caprihousuista. He sanovat, että tämäntyyppiset housut korostavat “naisen jalan ruminta kohtaa”.

Sandaalit

Jos käytät sandaaleita, varmista, että jalkasi ja varpaasi ovat valmiina vuodenaikaa varten.

Leikkaa varpaankynnet, kuori kuollut iho pois ja ravitse jalkojasi, sillä silloin miehet eivät varmasti tyrmää sitä, että käytät sandaaleja.

Pussimaiset vaatteet

Useimmat miehet eivät pidä pussimaisista vaatteista. On yksi asia, jos käytät hänen paitaansa kotona, mutta on aivan eri asia, jos pidät jatkuvasti ylisuuria pyjama- ja collegepaitojasi kaikkialla.

Liian tiukat vaatteet

Samalla tavalla kuin pussimaiset vaatteet torjuivat miehet, he torjuivat myös liian tiukat vaatteet. Se näyttää yksinkertaisesti epämukavalta, eikä se ole niin viehättävä kuin ehkä luulet.

Ugg-kengät

Kun kysyt useimmilta miehiltä, mistä he eivät pidä Ugg-saappaissa, useimmat heistä eivät tiedä todellista syytä, eikä heillä ole loogista selitystä.

Mutta lähes kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että nämä saappaat yksinkertaisesti sammuttavat heidät.

Äärimmäinen muoti

Useimmat miehet pitävät siitä, kun pidät sen rento. He sanovat, että heidät yleensä käännetään pois äärimmäisestä muodista ja esineistä, joita on lähes mahdotonta käyttää.