Skip to Content

6 Asioita Tapahtuu, Kun Jätät Huomiotta Emotionaalisesti Saavuttamattomissa Man

6 Asioita Tapahtuu, Kun Jätät Huomiotta Emotionaalisesti Saavuttamattomissa Man

Oletko seurustellut miehen kanssa jo jonkin aikaa etkä vieläkään saa aikaan minkäänlaista tunnesuhdetta häneen? No, luulen, että tämä menee yli sanomisen, mutta olet tekemisissä rakkautta välttelevän tai emotionaalisesti saavuttamattoman ihmisen kanssa.

Ja nyt olet täällä, koska olet valinnut kaikista huonoimman vaihtoehdon käsitellä sitä ja auttaa häntä voittamaan rakkauden pelkonsa. Päätit alkaa haamutella häntä saadaksesi hänen huomionsa, eikö niin?

Se kertoo vain siitä, että sinulla ei ole aavistustakaan, mitä tapahtuu, kun jätät huomiotta emotionaalisesti saavuttamattoman miehen. Ja usko pois, en ikinä valitsisi sellaista tietä auttaakseni rakastamaani miestä muuttumaan ja avautumaan minulle. Pysy kanssani, niin selitän, miksi sinunkaan ei pitäisi.

Mitä tapahtuu, kun jätät huomiotta emotionaalisesti saavuttamattoman miehen?

Vaikka olisitkin pitkäaikaisessa suhteessa, tunnesuhteen rakentamiseen tähtäävän saavuttamattoman miehen huomiotta jättäminen ei tee sinulle hyvää. Ennemmin tai myöhemmin se johtaa vain näihin alla oleviin seikkoihin, jotka saavat sinut katumaan hänen huomiotta jättämistään.

1. Se alkaa vaikuttaa hänen henkiseen hyvinvointiinsa

Jos hän katsoo, että teillä kahdella on vakava suhde (vaikka hän ei sitä näytä), haamutoiminnallasi on erittäin huono vaikutus hänen mielenterveyteensä.

Hän masentuu ja saattaa jopa kamppailla ahdistuksen kanssa. Valitettavasti se saa hänet lukkiutumaan vielä enemmän.

Ei sillä, että hän puhuisi asiasta kanssasi. Hän ei myöskään mainitse siitä parhaille ystävilleen tai perheelleen. Hän käy läpi vaikeita aikoja ja yrittää taistella sitä vastaan yksin.

2. Ja hänen itsetuntonsa myös

Matala itsetunto on yksi ilmeisimmistä merkkejä tunteellisesti saavuttamattomasta miehestä. Tämäntyyppinen mies kamppailee epävarmuuksien kanssa, jotka eivät salli hänen rakentaa ja ylläpitää tervettä parisuhdetta.

Kun emotionaalisesti saavuttamaton mies rakastuu, hän tarvitsee kumppaniltaan vahvistusta, jotta heidän suhteensa toimisi.

Hänestä piittaamatta jättäminen ei todellakaan ole tapa validoida häntä. Päinvastoin, se saattaa vain osoittaa hänelle, ettet välitä hänen tunteistaan lainkaan.

Tällainen mies saattaa vaikuttaa narsistilta, mutta totuus on kaukana siitä. Hänellä ei ole itsetuntoa, mikä vaikuttaa suuresti hänen rakkauselämäänsä.

Hän ei pysty avautumaan tyttöystävälleen, koska hän luulee, ettei tämä pidä hänestä oikeasta itsestään. Siksi hän päättää pysyä naamionsa takana kylmänä ja etäisenä ja näyttää tyttöystävälle vain ne puolet itsestään, joista hän uskoo tämän pitävän.

Jos siis haluat rakentaa terveen pitkäaikaisen suhteen tämäntyyppisen miehen kanssa, sinun on autettava häntä rakentamaan itsetuntonsa ja itsetuntonsa uudelleen. Ja teet sen vain seisomalla hänen rinnallaan ja todistamalla hänelle, että rakastat häntä kaikesta huolimatta.

3. Hänen menneisyyden haavat alkavat taas kipeytyä

Sinun on ymmärrettävä yksi asia: miehesi ei muuttunut saavuttamattomaksi ja sulkenut sydäntään vain siksi, että. On olemassa syy, joka sai hänet tekemään niin, ja se syy löytyy todennäköisesti hänen aiemmista suhteistaan.

Hän on luultavasti kokenut menneisyydessä ikävän sydänsurun, joka sai hänet lupaamaan itselleen, ettei hän enää koskaan anna kenenkään muun satuttaa itseään samalla tavalla.

Ja se, mitä teet hänelle juuri nyt, muistuttaa häntä menneestä sydänsurusta. Vain hän tietää kaiken, mitä hän kävi läpi ja kuinka paljon hän kärsi viimeksi, kun hänelle tapahtui jotain tällaista, ja hän haluaa välttää sen nyt hinnalla millä hyvänsä.

Hän oli luultavasti emotionaalisesti saatavilla oleva mies ennen kuin joku särki hänen sydämensä. Tuo trauma muutti häntä sekä emotionaalisesti että henkisesti, ja voit joko yrittää hyväksyä sen ja olla ymmärtäväisempi tai erota hänestä ja antaa hänen käsitellä sen itse.

4. Hän aloittaa vastahyökkäyksen

Kyllä, aivan oikein. Tämä on todennäköisin skenaario, joka toteutuu, kun sivuutat emotionaalisesti saavuttamattoman miehen. Hän alkaa jättää sinutkin huomiotta.

Saatat ajatella, että haamutoimintasi saattaa saada hänet koputtamaan ovellesi ja sanomaan, että hän oli väärässä ja että hän ei halua menettää sinua. Mutta totuus on, että niin ei tapahdu juuri koskaan.

Sen sijaan hän vain alkaa haamutella sinua takaisin. Hän haluaa näyttää sinulle, kuinka paljon tuo huomiotta jättäminen satuttaa häntä tekemällä saman sinulle.

Epäsopivat ihmiset eivät oikeastaan ole kostonhimoisia, mutta kun kyse on näistä asioista, he haluavat sinnikkäästi kostaa sinulle. Heistä se näyttää siltä, että leikit heidän tunteillaan, ja sitä he eivät todellakaan voi sallia.

Ja sitten tietenkin sinä olet se, joka koputtaa hänen ovelleen. Voit säästää itsesi tältä vaivalta olemalla yksinkertaisesti rehellinen miehellesi, puhumalla hänelle siitä, mikä sinua vaivaa, ja auttamalla häntä avautumaan sinulle.

5. Hän alkaa epäillä tunteitasi

Viime kuussa bestikseni joutui samaan tilanteeseen. Hän seurusteli miehen kanssa, eikä aluksi huomannut emotionaalisesti saavuttamattoman miehen kuvioita ja merkkejä.

Kun hän kuitenkin tajusi, että hänen miehensä oli todella emotionaalisesti saavuttamaton, hän päätti olla välittämättä miehestä saadakseen jonkinlaisen reaktion. Ja hän saikin sen. Seuraavana päivänä mies päätti lopettaa suhteemme.

Hän ajatteli, että kaikesta huolimatta mies oli oikea mies hänelle, ja päätti taistella hänen rakkautensa puolesta. Onneksi he onnistuivat ratkaisemaan välinsä ja pääsivät taas yhteen.

Nainen selitti miehelle syynsä haamujen jättämiseen, ja mies kertoi, että hän luuli, ettei nainen välittänyt hänestä, koska hänen mielestään rakastamaansa ihmistä ei voi sivuuttaa edes tunniksi.

Se on se juttu emotionaalisesti saavuttamattomissa miehissä. He etsivät vahvoja todisteita rakkaudestasi, ennen kuin ovat valmiita myöntämään rakkautensa sinuun. Jos he aistivat milloin tahansa, että tunteesi eivät ole tarpeeksi rehellisiä tai vahvoja, se on heille valtava punainen lippu siitä, että heidän on siirryttävä eteenpäin.

6. Lopulta hän päättää päästää sinut menemään

Haluan vain huomauttaa eräästä asiasta. Vaikka saavuttamattomissa oleva miehesi jatkaisi palaamista, sinun on ymmärrettävä, että ette koskaan olleet ettekä tule olemaan terveessä suhteessa.

Tai ainakaan et ole ennen kuin hän ymmärtää, että hänen on muututtava… Että rakentaaksenne sitoutuneen suhteen, teidän on ensin luotava vakaa ja syvä tunneside.

Jos kuitenkin jatkat hänen huomiotta jättämistään pitkän aikaa, tulee aika, jolloin hän päättää lakata palaamasta luoksesi. Hän ei enää saa sinulta sitä vahvistusta, jota hän kipeästi tarvitsee, ja se riittää, että hän lähtee pois luotasi.

Hän näkee haamutoimintasi selvänä punaisena lippuna siitä, että olet menettänyt rakkautesi häneen. Hän ei ole enää kiinnostunut viettämään aikaa kanssasi, vastaamaan tekstiviesteihisi tai vain puhumaan kanssasi.

Miten kävellä pois emotionaalisesti saavuttamattomissa olevasta miehestä?

Ensinnäkin, älä päätä ottaa tätä askelta, jos todella rakastat miestäsi. Tiedän, että tämä saattaa kuulostaa uskomattomalta juuri nyt, mutta rakkaus muuttaa ihmisiä, ja se on tosiasia.

Jos hänen rakkautensa on rehellistä ja tarpeeksi vahvaa, hän tekee mitä tahansa voittaakseen tuon emotionaalisen saavuttamattomuuden. Hän yrittää kovasti avautua sinulle ja luoda kanssasi syvemmän tunnetason siteen.

Toisaalta, jos hän ei rakasta sinua, hän ei tule koskaan muuttumaan. Ja ainoa vaihtoehtosi siinä tapauksessa on jättää hänet.

Rehellisesti sanottuna sinun on kerättävä paljon rohkeutta tehdessäsi sen. Sinun on vakuutettava sydämesi siitä, ettei hän ole oikea ihminen sinulle.

Sinun on ymmärrettävä, että päästämällä hänet irti onnistut pitämään itsesi. Ei ole sinun tehtäväsi käyttää kallisarvoista aikaasi sellaisen ihmisen korjaamiseen, joka ei halua tulla korjatuksi. Kerää rohkeutta siirtyä eteenpäin äläkä katso enää koskaan taaksepäin.

Toimiiko kontaktittomuus emotionaalisesti saavuttamattoman miehen kohdalla?

No, en voi väittää, etteikö yhteydenpitokieltosääntö toimisi tämäntyyppisiin miehiin, mutta on hyvin mahdollista, että se voi kostautua sinulle ennemmin tai myöhemmin. Selitän: sen sijaan, että se saisi hänet kaipaamaan sinua, se saattaa vain työntää hänet kauemmas sinusta.

Hän saattaa tulkita sen täysin väärin ja erota sinusta lopullisesti. Hän ei ymmärrä, että teet sen vain saadaksesi hänet miettimään käytöstään uudelleen…

Hän luulee, että olet saanut hänestä ja suhteestanne tarpeeksesi ja että yrität lopettaa suhteen.

Ja riippumatta siitä, kuinka loukkaantunut hän on, emotionaalisesti saavuttamaton mies ei koskaan anna sinun tai kenenkään muunkaan nähdä sitä. Hän sulkee tunteensa syvälle sisimpäänsä ja teeskentelee, ettei mitään tapahdu.

Voiko emotionaalisesti saavuttamaton mies kaivata sinua?

Kysymyksesi kuuluu siis: “Kaipaavatko emotionaalisesti saavuttamattomat miehet kumppaneitaan?”. Totta kai he voivat, ja he kaipaavatkin. Se, että miehesi kamppailee emotionaalisen saavuttamattomuuden kanssa, ei tarkoita, että hän on täysin tunnetasolla turta.

Totuus on, että jos hänellä on voimakkaita tunteita, hän kaipaa sinua kuin hullu, mutta ei osaa näyttää sitä.

Epäsaatavilla ihmisillä on vaikeuksia avautua toisille, mutta se ei tarkoita, etteivät he pystyisi rakastamaan.

He osaavat rakastaa, heidän sydämensä saattaa olla täynnä rakkautta… Mutta heidän on vaikea ilmaista näitä voimakkaita tunteita.

He haluavat tukahduttaa ne syvällä sisimmässään, koska he pelkäävät, että muut käyttävät näitä tunteita satuttaakseen heitä. He pelkäävät rakkautta eivätkä tiedä, miten voittaa tuo pelko.

Lopulliset ajatukset

Toivottavasti tiedät nyt, mitä tapahtuu, kun jätät huomiotta emotionaalisesti saavuttamattoman miehen. Ja usko pois, tulos ei ole melkein koskaan positiivinen.

Haamukuvaaminen ei saa häntä lähes koskaan ymmärtämään, mitkä ovat todelliset aikomuksesi. Hän luulee, ettet ole enää kiinnostunut hänestä ja että haluat lopettaa välinne.

Parhaat parisuhdeneuvot siitä, miten käsitellä emotionaalisesti saavuttamatonta miestä, joita tulet koskaan kuulemaan, tulevat kuuluisalta parisuhdeasiantuntijalta Gabrielle Usatynskilta:

⭐”Ymmärrä, miten miehesi aivot on kytketty ja miten murtaa emotionaalisen saavuttamattomuuden läpi käyttämällä yksinkertaisia mutta tehokkaita tekniikoita, jotka saavat miehesi kääntymään sinua kohti sen sijaan, että kääntyisi pois.””

Onnea tämän haamutekniikan kanssa, mutta olen melko varma, ettei se toimi sinun emotionaalisesti saavuttamattomaan mieheesi. Sinun pitäisi keksiä keino päästä lähemmäksi häntä sen sijaan, että ajat hänet pois elämästäsi.