Skip to Content

3 Merkkiä Siitä, Että Olet Pelkkä Hänen Rebound-tyttönsä

3 Merkkiä Siitä, Että Olet Pelkkä Hänen Rebound-tyttönsä

Jos poikaystäväsi on hiljattain eronnut pitkäaikaisesta suhteesta, on täysin normaalia, että mietit, ovatko asiat todella ohi heidän välillään.

Tiedät, että useimmilla ihmisillä kestää aikaa päästä suhteesta yli ja löytää joku toinen, ja se pelottaa sinua. Et tiedä, onko poikaystäväsi antanut itselleen tarpeeksi aikaa surra mennyttä suhdettaan ja käsitellä eroa ennen kuin hän tapasi sinut.

Toisaalta suhteenne sujuu loistavasti, joten et yksinkertaisesti tiedä, mitä ajatella. Onko hän todella päässyt yli menneestä suhteestaan vai teeskenteleekö hän vain, että on jatkanut elämäänsä?

Käyttääkö hän sinua päästäkseen yli ja tehdäkseen sinut mustasukkaiseksi vai onko hän todellakin valmis johonkin vakavaan? Nämä kaikki kysymykset pyörivät päässäsi, mutta vastauksia ei löydy mistään.

Jos siis epäilet, oletko poikaystävällesi pelkkä rebound-tyttö, tässä on 3 selvää merkkiä siitä, että olet.

1. Hänen ex-tyttöystävänsä on yhä osa hänen elämäänsä

On täysin normaalia, että ex-pari pysyy ystävyyssuhteissa, ja sama pätee poikaystäväänne ja hänen ex-tyttöystäväänsä. Sen, että he ovat pysyneet hyvissä väleissä, ei tarvitse merkitä mitään.

Mutta on eri asia, jos he ovat kohteliaita toisilleen, kun he tapaavat sattumalta, ja eri asia, jos he soittelevat toisilleen jostain syystä. Jos naisella on edelleen aktiivinen rooli miehen elämässä, on hyvin todennäköistä, että heidän välillään ei ole vielä kaikki ohi.

Jos poikaystäväsi hengailee yhä säännöllisesti exänsä tai tämän ystävien ja perheenjäsenten kanssa, on mahdollista, ettei hän ole vieläkään valmis jatkamaan elämäänsä ja että hän haluaa pysyä hänen elämässään, tavalla tai toisella.

Et voi odottaa hänen teeskentelevän, etteivät nainen ja kaikki hänen ympärillään olevat ihmiset ole koskaan olleet osa hänen elämäänsä, mutta jos hän käyttäytyy kuin heidän välinsä eivät olisi koskaan päättyneet, sen pitäisi soittaa hälytyskelloja sinulle.

Toinen asia, joka saattaa toimia sinulle punaisena lippuna, on se, että hän törmää jatkuvasti ex-tyttöystäväänsä.

Onko se todella sattumaa, koska heillä oli samanlaiset tavat, jotka he kehittivät suhteessaan, vai onko hänellä kenties halu nähdä häntä, mutta hän ei halua myöntää sitä, joten hän saa kaiken näyttämään sattumalta?

2. Hän puhuu naisesta koko ajan

Jos kumppanisi on ollut pitkäaikaisessa suhteessa jonkun kanssa, sinun on hyväksyttävä, että tämä henkilö oli suuri osa hänen elämäänsä.

Siksi sinun ei pitäisi olla huolissasi, jos hän mainitsee hänet silloin tällöin, kun hän liittyy johonkin tapahtumaan hänen menneisyydestään, jonka hän haluaa jakaa kanssasi. Se ei kuitenkaan tarkoita, että hänen pitäisi puhua hänestä koko ajan.

Jos hän jatkuvasti mainitsee ex-tyttöystävänsä ilman mitään syytä, se voi olla yksi merkki siitä, että olet jumissa epäterveessä rebound-suhteessa. Tämä voi tarkoittaa, että hän luultavasti ajattelee häntä koko ajan eikä voi olla mainitsematta häntä.

Jos sinusta tuntuu jatkuvasti, että hän vertaa sinua häneen ja jos sinusta tuntuu, että sinun täytyy kilpailla hänen menneisyytensä haamujen kanssa, olet ilman muuta vain hänen rebound-tyttöystävänsä.

3. Hän on liian innokas esittelemään sinua julkisesti

Kun tapaat ensimmäistä kertaa miehen, joka haluaa tehdä suhteestanne mahdollisimman julkisen, pidät sitä yleensä hyvänä merkkinä. Luulet, että hän on hulluna sinuun ja että hän on ylpeä siitä, että hänellä on tällainen tyttöystävä, ja että hän haluaa kaikkien ympärillään olevien tietävän sen myös.

Mutta tämä ei aina ole niin hyvä merkki. Jokaisessa suhteessa on oma tahti, ja jos poikaystäväsi haluaa viedä asioita eteenpäin liian nopeasti, sinun on kysyttävä itseltäsi, mitä hän yrittää todistaa ja kenelle.

Hän on esitellyt sinut kaikille ystävilleen ja perheelleen ja julkaisee jatkuvasti kuvia teistä kahdesta ympäri sosiaalista mediaa, mutta onko mahdollista, että hän yrittää vain tehdä ex-tyttöystävänsä mustasukkaiseksi? Sijoittaako hän enemmän energiaa siihen, että suhteenne näyttää ulospäin hyvältä, sen sijaan että parantaisi sitä oikeasti?

Jos näin on, on todennäköistä, että poikaystäväsi haluaa vain ex-tyttöystävänsä huomion. Hän ei valitse, millä keinoin hän sen saa, ja hän on valmis tekemään mitä tahansa, jotta tyttö saisi selville, että hän on täysin ohittanut hänet.

Karu totuus on, että saatat olla vain hänen työkalunsa, jolla hän hieroo uutta onneaan hänen kasvoihinsa.