Skip to Content

10 Merkkiä Siitä, Että Olet Erittäin Haluttava Nainen

10 Merkkiä Siitä, Että Olet Erittäin Haluttava Nainen

Jokaisella tässä maailmassa on käsitys siitä, miltä heidän täydellinen kumppaninsa näyttää, millaisia piirteitä hänellä on ja mitä he haluavat hänessä eniten.

Useimmat naiset haluaisivat olla jonkun toisen toiveena, ja on mahdollista, että olet yksi maailman halutuimmista naisista, jos sinulla on nämä kymmenen piirrettä.

1. Olet itsenäinen

Vaikka olisit parisuhteessa, osaat hoitaa elämäsi yksin. Et ole riippuvainen kumppanistasi, joka tekee sinut onnelliseksi, eikä sinun todellakaan pitäisi olla.

Tavoittelet tavoitteitasi ja unelmiasi, joihin hän ei kuulu, ja varaat aikaa kumppanillesi sen jälkeen, kun kaikki työsi on tehty.

Kenelläkään muulla kuin sinulla ei ole valtaa tehdä elämästäsi mahtavaa ja olet siitä hyvin tietoinen!

2. Et jahtaa ketään

Panostat mieluummin aikaasi ja energiaasi omien unelmiesi jahtaamiseen sen sijaan, että jahtaisit toista ihmistä.

Tämä on yksi asia, joka on sinussa niin toivottavaa, sillä et välitä siitä, pitävätkö muut sinusta, vaan välität vain siitä, että pidät omasta itsestäsi.

Tämän vuoksi olet huoleton, itsevarma ja täydellinen ihminen.

3. Et juoruile

Juoruilu on epäkypsille pikkutytöille, joilla ei ole parempaakaan tekemistä elämässään, ja sinä yksinkertaisesti vältät sitä.

Vietät mieluummin tunnin puhumalla uudesta projektista kuin turhista asioista.

4. Olet rehellinen ja kunnioitat ihmisiä, jotka ovat rehellisiä myös sinulle

Rehellisyytesi vuoksi miehesi tietää, että hän voi luottaa sinuun. Kerrot hänelle aina, mitä mielessäsi liikkuu, ja osaat erottaa hyvän pahasta.

Miehet eivät halua naisia, jotka eivät ole luotettavia. Puhut aina tunteistasi, koska haluat samaa kumppaniltasi.

Rehellisyys ja luottamus ovat ratkaisevia asioita kaikissa suhteissa, ei vain romanttisissa, ja näitä asioita arvostat eniten itsessäsi ja toisissa.

5. Rakastat itseäsi

Rakastat itseäsi ja hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet. Et vietä aikaa peilin edessä miettien, kuinka jalkasi ovat liian laihat tai että huulesi ovat liian ohuet.

Tiedät, että olet tällainen ja otat sen vastaan! Et ehkä käytä uusinta muotia, mutta vaatteesi ovat mukavia ja tyylikkäitä. Ne auttavat sinua säteilemään itsevarmuutta!

6. Et ole huomiohuora

Kaikki huomio, jota saat, johtuu saavutuksistasi, ja se on ansaittua.

Et kuulu niihin ihmisiin, jotka laittavat kymmenen selfietä päivässä sosiaaliseen mediaan, etkä myöskään ole sellainen tyttö, joka vaihtaa parisuhdetilannettaan liian nopeasti.

Sinut tunnetaan mieluummin niistä todellisista ja merkityksellisistä asioista, joita olet tehnyt elämässäsi.

Haluat ansaita sellaisten ihmisten huomion, jotka ovat sinulle tärkeitä.

7. Et koskaan menetä itseäsi suhteissa

Sinulla on tärkeysjärjestyksesi, etkä ole valmis luopumaan niistä minkään takia.

Sinulla on oma elämäsi, joka ulottuu parisuhdetta pidemmälle. Et ole takertuva, koska et todellakaan halua takertuvaa miestä elämääsi.

8. Osaat käsitellä tunteitasi

Et näe haluttavan naisen selviytyvän erosta kuukausia. Aivan kuten sinäkin, tunnet mitä tunnet ja pyhität aikaa parantumiselle.

Elämä on kuitenkin liian ihanaa istuaksesi huoneessasi niin kauan saamatta mitään aikaan elämässäsi.

Tiedät, että tunteet ovat luonnollinen osa kaikkien elämää, mutta et myöskään halua, että ne laskevat kunnianhimosi niin alas, että lopetat tuottavuuden tai lopetat omien unelmiesi tavoittelun.

9. Olet erittäin älykäs

Jotain, mikä todella lisää haluttavuuttasi, on älykkyytesi. Tällä ei aina tarkoiteta älykkyysosamäärää vaan sitä, kuinka paljon viisautta olet kerännyt elämässäsi kokemuksiesi ansiosta.

Se on saanut sinut näkemään maailman omasta näkökulmastasi ja sinulla on tietty ymmärrys elämästä, ihmisistä ja itsestäsi.

Pystyt pitämään yllä mielekästä keskustelua ja olet aina valmis näkemään, mitä muut ihmiset ajattelevat tietystä aiheesta.

10. Olet loistava viestijä

Niillä sanoilla, joita valitset kommunikoidaksesi muiden kanssa, sinulla on taipumus koskettaa ja voittaa sydämet.

Annat aina kaikkien sanoa sanottavansa keskeyttämättä heitä, sillä löydät aina oman aikasi loistaa ja sanoa oman mielipiteesi.

Annat ihmisten puhua ja saat heidät tuntemaan, että heitä arvostetaan, ja tällä osoitat myötätuntoa, jota sinulla on heitä kohtaan.

Tämä on piirre, jota kaikki ihmiset sinussa ihailevat ja joka tekee sinusta kaikkein halutuimman.