Skip to Content

5 Paljastavaa Merkkiä Siitä, Että Hän Näkee Tulevaisuutta Kanssasi

5 Paljastavaa Merkkiä Siitä, Että Hän Näkee Tulevaisuutta Kanssasi

Miehet ovat aika hyviä lähettämään sekavia signaaleja. Yhtenä päivänä hän haluaa naimisiin kanssasi, ja seuraavana päivänä hän teeskentelee, ettei juuri tunne sinua.

Tämä voi olla todella hämmentävää, varsinkin jos olet pitkäaikaisessa suhteessa ja etsit vihjeitä, jotka kertovat, näkeekö hän sinut osana tulevaisuuttaan vai ei.

Onneksi on olemassa joitakin paljastavia merkkejä, jotka vahvistavat tai hylkäävät kaikki epäilyksesi.

Kiinnitä siis huomiota hänen käytökseensä ja ime hänen jokaista ajatustaan ja tekoaan. Jos hän osoittaa seuraavia viittä merkkiä, hän näkee varmasti tulevaisuutta kanssasi.

Hän kysyy sinulta tulevaisuuden suunnitelmistasi

Jos miehesi on kiinnostunut tulevaisuuden suunnitelmistasi, siihen täytyy olla pätevä syy. Syy on se, että hän haluaa tietää tulevaisuuden suunnitelmasi voidakseen toimia niiden mukaisesti.

Hän haluaa, että olet onnellinen. Hän on kiinnostunut toiveistasi ja tavoitteistasi, koska hän välittää sinusta.

Hän tukee sinua ja haluaa panostaa asioihin, joista olet kiinnostunut.

Jos mies ei ole tosissaan kanssasi, hän ei käytä sekuntiakaan aikaa yhteisen tulevaisuutenne pohtimiseen. Sen sijaan hän olisi kiinnostunut vain itsestään ja tavoitteistaan.

Jos hän kysyy sinulta tulevaisuuden suunnitelmistasi, hän asettaa onnellisuutesi omiensa edelle.

Hän kertoo sinulle, että hän mukautuu omiin unelmiisi ja toiveisiisi. Se tarkoittaa, että hän haluaa sinut tänään, huomenna ja ylihuomenna – ikuisesti.

Hän puhuu monikossa

Kun hän puhuu tulevaisuudesta, sanooko hän “minä” vai “me”? Jos hän käyttää ‘me’, se on selvä merkki siitä, että hän näkee teidät kaksi yhtenä kokonaisuutena.

Hän näkee sinut osana olemustaan, ja tulevaisuus ilman sinua olisi hänelle merkityksetön.

Jos hän pohtii tulevaisuutta ja puhuu siitä jatkuvasti monikossa, olet onnekas tyttö. Hän yrittää hienovaraisesti kertoa sinulle, että hän haluaa ja tarvitsee sinua tulevaisuuteensa.

Sinun saavutuksesi ja epäonnistumisesi ovat hänen omiaan ja päinvastoin. Hän haluaa sinun olevan läsnä tulevina päivinä, koska läsnäolosi on hänelle tärkeää.

Olet hänen muusansa ja suurin inspiraationsa.

Hän haluaa, että tapaat hänen perheensä

Eikä vain äitiä ja isää. Hän haluaa, että tapaat myös hänen laajemman perheensä, johon kuuluvat hänen serkkunsa, setänsä, tätinsä ja niin edelleen.

Hän haluaa näyttää sinut kaikille, koska hän tietää, että olet se oikea. Hän haluaa heidän tietävän, kenen kanssa hän aikoo viettää tulevaisuutensa.

Olet hänen suurin saavutuksensa, ja hän on ylpeä sinusta. Hänen perheensä on hänelle tärkeä, ja hän haluaa, että he tapaavat hänen unelmiensa naisen ja ovat onnellisia hänen puolestaan.

Jos mies näkee sinut lyhytaikaisena tyttönä, hän ei missään nimessä tekisi sellaista.

Jos hän siis esittelee sinut ylpeänä perheelleen, hän on ihastunut sinuun ja tekee kaikkensa pitääkseen sinut tulevaisuudessaan.

Hän haluaa olla varma, että hän näkee nuo silmät ja hymyn joka kerta, kun hän herää ja menee nukkumaan.

Hän tekee jatkuvasti töitä itsensä eteen

Käykö hän viime aikoina kuntosalilla tai opetteleeko hän valmistamaan lempiruokaasi? Jos hän yrittää jatkuvasti kehittää itseään, se tarkoittaa, että hän haluaa tulla parhaaksi versioksi itsestään.

Hän haluaa olla paras versio itsestään sinua varten. Hän näkee sinut tulevaisuudessaan, jos hän on määrätietoinen ja tosissaan parannustensa suhteen.

Hän ponnistelee elämänsä jokaisella osa-alueella, koska hän haluaa pitää sinut. Hän tietää, että jos hän ei kohtele sinua ansaitsemallasi tavalla, joku muu kohtelee.

Hän on valmis tekemään kaikkensa, mikä on hänen vallassaan, tehdäkseen sinut onnelliseksi ja tehdäkseen sinut onnelliseksi myös tulevina päivinä.

Olet osa kaikkea, mitä hän tekee

Hän jakaa kaiken kanssasi, koska mielipiteesi on hänelle tärkeä. Hän haluaa, että tiedät kaiken hänen harrastuksistaan, ystävistään ja työstään.

Hän ei myöskään pelkää jakaa salaisuuksiaan ja tunteitaan kanssasi. Hänellä ei ole ongelmaa esiintyä haavoittuvaisena edessäsi, koska hän tuntee olonsa mukavaksi seurassasi.

Olet osa kaikkea, mitä hän tekee tänään ja mitä hän tulee tekemään tulevaisuudessa.

Hän ei halua sinun jäävän paitsi hänen onnellisista hetkistään vähemmän onnellisten hetkien ohella.

Hän haluaa jakaa sydämensä kanssasi. Ja hän haluaa sinun pitävän huolta hänen sydämestään aivan kuten hän aikoo pitää huolta sinun sydämestäsi.