Skip to Content

5 Tekstiviestien Salaisuudet, Jotka Saavat Hänet Menemään Hulluna Sinuun

5 Tekstiviestien Salaisuudet, Jotka Saavat Hänet Menemään Hulluna Sinuun

Tekstiviestisalaisuudet, joiden avulla voit tyrmätä hänet, kuulostaa ihan jokaisen tytön unelmalta… vai mitä? Mutta arvaa mitä?

Se ei ole sitä! Se on todellisuutta, ja olet pian todella onnellinen, että luet tätä.

Tekstiviesteistä ei nykyään pääse kukaan eroon.

Teknologian modernisoitumisesta lähtien kaikenikäiset ihmiset ovat joutuneet tämän tekstiviestivillityksen keskelle, ja halusimmepa sitä tai emme, siitä on tullut meille tässä vaiheessa yhtä luonnollista kuin hengittäminen.

Mutta olkaamme kaikki rehellisiä. Niin mukavaa kuin se saattoikin olla ennen vanhaan, kun tämäntyyppinen viestintä oli pelkkää fiktiota, kukaan meistä ei voi kuvitella elämäänsä ilman, että voisimme lähettää välittömästi viestejä kirjaimellisesti kenelle tahansa haluamallemme ihmiselle tällä maapallolla.

Se on etuoikeus sinänsä, ja se tekee elämästämme niin paljon helpompaa. Ja kun on kyse deittailusta, tekstiviestit ovat melkeinpä pelastava voimavara.

Olet treffeillä miehen kanssa etkä halua, että ne loppuvat, joten mitä teet, kun pääset kotiin?

Lähetät hänelle tekstiviestin, ja se jatkuu luultavasti tunnin tai kaksi.

Ja jos sinulla ei olisi tuota mahdollisuutta, pyörittelisit vain iltaa mielessäsi, täysin vainoharhaisena, peläten, ettei hän pitänyt siitä yhtä paljon kuin sinä, mutta et voi tietää sitä varmasti, ja se olisi sinulle painajaismaista…

Tekstiviestillä saat kuitenkin välittömän vahvistuksen ja uskomattoman helpotuksen huokauksen, kun kaveri lähettää sinulle heti tekstiviestin, että hänellä oli myös hauskaa ja hän ei malta odottaa toista kierrosta.

Mutta jos todella haluat räjäyttää hänen mielensä, on olemassa siistit tekstiviestisalaisuudet, jotka voivat tehdä koko prosessista paljon helpomman.

Meillä naisilla on usein taipumus innostua liikaa, kun olemme todella ihastuneet mieheen, ja annamme itsemme vaikuttaa hieman liian päällekäyviltä yrittäessämme vaikuttaa vaivattomalta.

Tekstiviestien salaisuudet ovat todella yksinkertaisia, eikä mitään, mistä et pysyisi perässä.

Tärkeää on vain se, ettet anna pääsi eksyä liikaa, kun haaveilet hänestä, jotta vaikutat viileältä, rauhalliselta ja hauskalta, mitä kaikkea oletkin!

Sen sijaan, että käyttäisit runsaasti aikaa yrittäessäsi keksiä täydellistä sanottavaa ja miettiä jokaista pientä yksityiskohtaa (ja ajaisit sillä välin itsesi hulluksi), voit saada hänet himoitsemaan sinua vain muutamalla pienellä kikalla hihassasi.

Tekstiviestejä kirjoittaessasi kannattaa yrittää olla mahdollisimman selkeä hauskalla ja rennolla tavalla, jotta viestisi menee perille selvästi ja olet vaikuttanut vaivattomalta ja söpöltä.

Jotta se olisi sinulle mahdollisimman helppoa, olen keksinyt muutamia siistejä ja hyödyllisiä vinkkejä tekstiviestittelyyn, joilla saat asiasi helposti perille ja saat hänet hulluksi sinuun ilman, että sinun tarvitsee hikoilla!

5 tekstiviestittelyn salaisuutta, jotka saavat hänet hulluksi sinuun!

1. Älä mieti täydellistä keskustelun aloitusta, vaan keskity siihen, että saat hänet hymyilemään!

Kun alat tekstata miehelle, voi olla paljon työtä, kun yrität sanoa oikean asian oikeaan aikaan ja toivot, että hän ymmärtää, mitä yrität sanoa ilman, että asiat menevät hukkaan käännöksessä.

Yritämme aina keksiä täydellisen asian, jonka avulla keskustelu voi jatkua jonkin aikaa ja olla asiallista eikä vain vastata kohteliaisuuden vuoksi.

Miten olisi tämä. Sen sijaan, että yrität todella kovasti saada hänen huomionsa ja saada hänet vastaamaan, yritä keksiä jotain söpöä, kevyttä ja hauskaa sanottavaa, jotain, joka saa hymyn hänen kasvoilleen heti, kun hän avaa tekstin!

Olet ainoa, joka tietää, mitä se voisi olla. Ehkä jotain ensimmäisiltä treffeiltänne, joka tapahtui ja joka oli hänen mielestään hauska?

Ehkä sanoit jotain röyhkeää kaverille, joka yritti huijata sinua, ja hänestä olit aivan kova jätkä hoitamaan asian?

Mieti jotain samansuuntaista, muistuta häntä siitä, miten hauska ja söpö olet, ja hän alkaa ihastua siihen, että nimesi näkyy hänen ruudullaan hetkessä!

2. Ole kiusaaja!

Jos olette vielä kaverivaiheessa (mutta yritätte nousta tasolle) tai jos jo seurustelette, tekstiviestillä kiusoittelu on yksi kuumimmista asioista, joita voit tehdä ilman, että sinun tarvitsee kirjaimellisesti tuskin liikuttaa sormiakaan.

Kiusoittelu on seksikkäin asia, jonka voit tehdä miehellesi tekstiviestin välityksellä ja saada hänet sekoamaan täysin ja saamaan hänet odottamaan innolla, että näkee sinut taas.

Tekstailun salaisuus tässä on kiduttaa häntä hitaasti ja saada hänet toivomaan, että hän voisi teleportata luoksesi välittömästi!

Sytytä liekki hänessä ja anna hänelle mielikuvia siitä, mikä häntä odottaa myöhemmin.

Houkuttele häntä fraaseilla, joita hän ei voi vastustaa, ja laita kaikki seksikkäät ajatukset hänen päähänsä niin, ettei hän pysty ajattelemaan mitään muuta loppupäivän aikana.

Vaikka yrittäisitte vielä päästä treffivaiheeseen, voitte täysin viattomasti flirttailla ja saada hänet huomaamaan, kuinka huumaava ja innokas olette, mutta hienovaraisesti (vaikkakin seksikkäästi).

Kerro hänelle, kuinka paljon nauttisit hänen läsnäolostaan juuri nyt, mutta koska et voi… sinun on vain keksittävä jotain tekemistä yksin (mikä saa hänet haluamaan tulla käymään heti).

3. Avoimet kysymykset ovat avain laadukkaaseen keskusteluun!

Älä kysy häneltä asioita, joista tiedät, että hän voi vain vastata “kyllä” tai “ei”. Yritä olla innovatiivisempi.

Saa hänet HALUAMAAN vastata jotakin pidempää kuin yksi tai kaksi sanaa.

Kysy häneltä henkilökohtaisia asioita, joita hänen on pakko (mutta myös haluttava) tarkentaa.

Luo positiivinen, mielenkiintoinen tekstiviestiympäristö, jossa hän tuntee olonsa turvalliseksi jakaa kanssasi hänelle henkilökohtaisia ja tärkeitä asioita itsestään.

Se muuttuu vähitellen kokonaiseksi, merkittäväksi keskusteluksi, ja ennen kuin huomaatkaan, tämä kaveri avautuu sinulle enemmän kuin molemmat osasitte odottaa.

Älä vain ole liian tunkeileva liian pian. Jos huomaat, että hän on haluton puhumaan tietyistä asioista, jätä ne myöhemmäksi, kun olette vakavampia ja varmempia.

Seuraa hänen esimerkkiään ja mene niin pitkälle kuin uskot hänen hyväksyvän.

Keskustelun jälkeen hän on varmasti todella tyytyväinen ja tuntee olonsa turvalliseksi puhua sinulle melkein mistä tahansa, ja sinusta voi pian tulla hänen ykkösluottamusmiehensä!

4. Jaa jotain henkilökohtaista itsestäsi, joka saa hänet tuntemaan olonsa läheisemmäksi!

Mikään ei yhdistä ihmisiä enemmän kuin henkilökohtaiset tarinat, jotka ovat meille todella tärkeitä ja jotka tekevät meistä sellaisia kuin olemme.

Ja jonkin syvällisen asian jakaminen tekstiviestikaverisi kanssa saattaa saada hänet tuntemaan, että tunnet olosi tarpeeksi mukavaksi kertoaksesi hänelle syvällisempiä ja haavoittuvaisempia asioita.

Se antaa hänelle käsityksen, että tästä on tulossa jotain todellista ja aitoa.

Ajoitus on tässä luonnollisesti kaikki kaikessa.

Jos olette vasta aloittaneet tekstailun ja kipinöitä on selvästi havaittavissa, odota ja pidä se tuoreena ja hauskana.

Mutta kun tunnet, että voit jakaa jotain merkityksellisempää ilman, että hän mahdollisesti pelästyy, voit päättää kertoa hänelle jotain sellaista itsestäsi, jota harva tietää.

Testaa ensin, onko hän valmis tähän. Jos sinusta tuntuu, että hän on, ota isot aseet esiin.

Kuten olen jo maininnut, tekstiviestisalaisuus ei ole mitään liian monimutkaista. Juuri yksinkertaisuus tekee siitä niin houkuttelevan.

Ajoitus ja tahti ovat ainoat kaksi tekijää, joihin kannattaa kiinnittää huomiota. Loput tulevat helposti, jos kaveri on oikeassa.

5. Älä sorru itsetyytyväisyyteen; pyri olemaan hauska mutta maanläheinen!

Asiat voivat sujua teillä kahdella todella hyvin, ja voit tuntea olosi todella hyväksi.

Olet voittanut hänet puolellesi, työ on tässä kohtaa tehty, eikä sinun tarvitse enää oikeastaan yrittää. Siinä olet väärässä.

Riippumatta siitä, kuinka hyväksi olet tullut tekstiviesteissäsi ja kuinka hullulta hän lopulta vaikuttaa sinuun, sinun ei pidä koskaan antaa sen nousta päähäsi ja lopettaa yrittämistä kokonaan.

Luonnollisesti, jos hän on ihastunut sinuun, olet tehnyt työsi, mutta älä näytä hänelle, ettet välitä enää yrittää, kun hän on koukussa.

Kaveri ansaitsee tietää, että vaikka hän on täysin hulluna sinuun, tiedät, ettet koskaan lakkaa olemasta söpö, hauska ja innokas itsesi.

Ja vaikka oletkin voittanut hänet puolellesi, kummankaan teistä ei pitäisi lakata kosiskelemasta toista.

Kun alatte itsetyytyväisiksi, asiat voivat mennä vain huonompaan suuntaan.

Yllätä hänet flirttailevalla, seksikkäällä tekstiviestillä aina silloin tällöin ja näytä hänelle aina, että kipinä on yhä tallella!

Kunhan molemmat panostatte, olette hyvällä tiellä kohti hyvää, vakaata ja tervettä suhdetta.