Skip to Content

8 Merkkiä Siitä, Että Hän On Todella HULLUNA Sinuun

8 Merkkiä Siitä, Että Hän On Todella HULLUNA Sinuun

Olisi upeaa kurkistaa miehen pään sisälle ja selvittää, pitääkö hän sinusta, vai mitä? Mutta se ei ole mahdollista, joten sinun tulee nojautua vanhanaikaisiin keinoihin – lukemaan rivien välistä.

Jos tunnet, että tässä on jotain enemmän kuin ystävyyttä teidän kahden välillä, mutta et ole varma, pitääkö hän sinusta, tässä on joitain yleisiä merkkejä, jotka paljastavat hänen oikeat tunteensa. Joten jatka eteenpäin!

1. Hän viestittää sinulle vain tarkistaakseen, miten voit

Kuvittele, että kesken työpäivän saat viestin. Kun avaat sitä, ajattelet, että ehkä pomosi tarvitsee taas jotain, mutta kun näet hänen nimensä, hymy leviää kasvoillesi.

Tämä on merkki siitä, että hän ajattelee sinua, vaikka olisi kiireinen töissä. Myös tämä on todistettu merkki siitä, että hän ei ole menossa mihinkään, ainakaan nyt!

2. Hän esittelee sinut vanhemmilleen

Hänen vanhempansa ovat hänen roolimallinsa ja jos hän haluaa esitellä sinut heille, se on merkki siitä, että hän arvostaa sinua.

Hän ei koskaan veisi kotiinsa tapaamaan äitiään ja isäänsä jotain sellaista, joka ei ole vaimo-materiaalia. Vain erityiset tytöt kuten sinä ansaitsevat sen.

Tyttö, sinä olet niin sisällä, eikä sinua potkaista pihalle lähiaikoina!

3. Hän kysyy mielipidettäsi

Jos hänellä on ongelma, hän tulee luoksesi saadakseen neuvojasi. Hän ajattelee, että olet tarpeeksi viisas auttamaan häntä ratkaisemaan ongelmansa.

Hän luottaa sinuun ja kuuntelee, mitä sinulla on sanottavanasi. Hän näkee sinut parhaana ystävänään ja hänelle ei ole ongelma avautua sinulle.

4. Hän on innoissaan, kun olet lähellä

Hän ei vain pysty peittämään onneaan, kun olet lähellä. Sinä olet tärkein ihminen hänen elämässään ja saat kaikki päivät hänelle helpommaksi käydä läpi.

Hän tuntee onnea, kun sinä olet lähettyvillä eikä hänelle ole ongelma näyttää sitä muiden nähden.

5. Hän pyytää sinua muuttamaan yhteen

Sen ei väliä, oletteko viettäneet enemmän aikaa sinun vai hänen luonaan, kun hän kutsuu sinua muuttamaan yhteen, se on todella suuri asia.

Tämä on merkki siitä, että hän pitää sinusta enemmän kuin omasta vapaa-ajastaan ja että häntä ei haittaisi, vaikka olisit hänen kanssaan koko ajan.

6. Hän juttelee tulevaisuuden suunnitelmista

Hän puhuu teidän tulevaisuudestanne ilman epäröintiä. Hän tietää, että sinä olet odottamisen arvoinen ja hän tekee kaikkensa voittaakseen sinut puolelleen.

Vain se fakta, että hän haluaa viettää tulevaisuuden päiviään kanssasi, on todistettu merkki siitä, että hänellä on vahvoja tunteita. Nyt on sinusta kiinni, hyväksytkö vai hylkäätkö hänen tarjouksensa!

7. Hänellä on hauskaa kanssasi

Hän pitää vitseistäsi ja nauraa niille koviten. Hän näyttää kaikkien edessä, että hän nauttii seurastasi ja että sinä saat hänet iloiseksi ja onnelliseksi.

Jos mies tekee tämän, voit olla varma, että te kaksi tulette jakamaan monta hauskaa hetkeä tulevaisuudessa, joten älä odota – nappaa hänet ennen kuin joku toinen tekee sen.

8. Hän rengastaa sinut

Suuri finaali – Hän rengastaa sinut! Tarvitseeko minun enää mainita, että hän rakastaa sinua ja että hän haluaa viettää kanssasi loppuelämänsä? Niin ajattelinkin!

Mies, joka tekee tämän, on varma rakkaudestaan sinua kohtaan ja hän tekee kaikkensa näyttääkseen sen. Joten sinun on parempi vaalia häntä, koska hänestä kannattaa pitää kiinni!