Skip to Content

12 Kiistatonta Merkkiä Siitä, Että Elät Karman Tarkoittamaa Parisuhdetta

12 Kiistatonta Merkkiä Siitä, Että Elät Karman Tarkoittamaa Parisuhdetta

Karman tarkoittama parisuhde on sellainen, jota kukaan ei halua, mutta totuus on, että useimmat ihmiset ovat kokeneet tällaisen parisuhteen edes kerran elämässään.

Tällainen parisuhde ei ole muuta, kuin elämän läksy, joka sinun on opittava rankimman kautta, koska puolisot eivät ole tässä tasa-arvoisia.

Yksi puoliso on hallitseva ja manipuloiva ja toinen näkee ylimääräistä vaivaa saadakseen asiat toimimaan.

Tiedän, että on joskus vaikea nähdä, oletko tällaisessa parisuhteessa vai oletko tavannut sielunkumppanisi, joten tässä on joitain merkkejä, jotka voivat auttaa sinua.

Merkkejä karman tarkoittamasta parisuhteesta

1. Puolisosi on hallitseva

Yksi yleisin merkki karman tarkoittamasta parisuhteesta on se, että puolisosi hallitsee kaikkia osia elämässäsi.

Jos hän haluaa tietää, missä olet ja kenen kanssa joka sekunti, silloin teillä kahdella saattaa olla ongelma.

Parisuhteet ovat tehty molemminpuolisesta luottamuksesta ja toistensa tukemisesta ja jos et saa tarvitsemaasi, ehkä on aika siirtyä eteenpäin.

2. Puolisosi tukahduttaa sinut

Tiedän, että monet naiset antavat tällaisen käytöksen anteeksi, mutta se on jotain, jota sinun ei tulisi sietää, jos haluat terveen parisuhteen.

Jos tunnet, että puolisosi tukahduttaa sinut ja jos hän sanoo, mitä sinä voit tehdä ja mitä et, on mahdollista, ettet koskaan saa sitä mitä häneltä tarvitset.

Molempien puolisoiden tulisi saada omaa aikaansa ja viettää sitä perheen ja ystävien kanssa, mutta jos joku pidättelee sinua tältä, häntä ei kannata pitää osana elämääsi.

3. Puolisosi muuttuu, vaikka sinä et haluaisi sitä

Onko sinulla tunne, että miehesi sanoo sinulle jatkuvasti, mikä on sinulle parasta? Huomaatko hänen tekevän päätöksiä puolestasi ja kertoo, että hän tekee sen sinun hyvinvointisi vuoksi?

Jos vastauksesi on positiivinen, sinun tulisi olla huolissaan tästä, koska tämä on myrkyllinen parisuhde joka saattaa aiheuttaa sinulle enemmän harmia, kuin voisit kuvitella.

Olet ihminen, jolla on vapaa tahto ja sinä päätät asioista omassa elämässäsi.

Sinä et ole kenenkään käsinukke, jota voi käyttää millä tavalla vain. Sinä olet yksilö, jonka tulee taistella omien oikeuksiensa puolesta ja tehdä elämästään sellaista, kuin sinä haluat.

4. Puolisosi käyttäytyy sinua kohtaan huonosti

Yksi merkki karman tarkoittamasta parisuhteesta on huono käytös puolisoiden välillä. Jos huomaat miehesi käyttäytyvän tavalla, jolla hänen ei tulisi, silloin sinun tulee harkita hänen jättämistä.

Sinä et ansaitse sellaista kohtelua etenkään rakkaaltasi ja sinä teet kaiken voitavasi osoittaaksesi hänelle, että välität. Älä koskaan tyydy sellaiseen ihmiseen, joka ei tunnu oikealta sinulle.

Hyväksy kaikki paha, joka sinulle on tapahtunut ja pidä sitä opetuksena, mutta älä pysy sellaisen luona, joka tuo sinusta esiin pahimman.

5. Puolisosi tekee sinusta riippuvaisen itsestään

Karman tarkoittamassa parisuhteessa dominoiva puoliso hallitsee toista ja tekee tästä riippuvaisen itsestään. He käyttävät kaikkia keinoja ja mielen pelejä voittaakseen tämän pelin eivätkä he tunne mitään armoa.

Nämä ovat erityisiä ihmisiä ja he osaavat käyttäytyä vain tällä tavoin. Joten jos tunnistat tällaiset merkit, juokse pakoon niin nopeasti kuin pystyt.

6. Puolisosi saa sinut tuntemaan itsesi sekopääksi

Jos puolisosi voittaa jokaisen riidan, mahdollisuudet ovat suuret, että hän tietää, kuinka saada sinut uskomaan asioita, joita et haluaisi uskoa. Jos tunnet olosi surkeaksi jokaisen riidan jälkeen ja tunnet, että menetät itseluottamuksesi, luota minuun – sinulla ei ole syytä olla hänen kanssaan enää.

Tällainen ihminen on vain joku, joka on lähetetty luoksesi antamaan sinulle opetuksen ja auttamaan sinua kasvamaan henkisesti. Mutta hän ei ole todellakaan sellainen, jonka kanssa sinun tulisi viettää elämäsi.

7. Puolisosi vakuuttelee, että hän on se oikea

Jos joku on se oikea, kenelläkään ei ole tarvetta todistella sinulle sitä. Sinä tunnet sen luonnostaan ja sinä tunnet rauhan hänen seurassaan.

Mutta jos mies, jota tapailet yrittää aina vakuutella sinulle, että hän on se oikea ja muuttaa elämäsi helvetiksi samaan aikaan, silloin jokin on todella pielessä. Ja sinun tulee päästä eroon tästä miehestä ASAP, koska myöhemmin voi olla liian myöhäistä.

8. Puolisosi saa sinut menettämään järkesi

Jos tunnet, ettei parisuhteesi ole hyvä ja terve, kuten se oli alussa, mahdollisuudet ovat, että olet niin kutsutussa karman tarkoittamassa parisuhteessa. Se takroittaa sitä, että se ei ole sinulle hyväksi eikä tule koskaan olemaankaan.

Se tarkoittaa, että sinä elät ja nukut jonkun sellaisen kanssa, joka tuo sinusta pahimman esiin eikä rakasta sinua tarpeeksi.

Totta puhuen hän ei rakasta sinua ollenkaan, koska hän tekee näitä ilkeitä asioita sinulle. Joten on sinusta kiinni, siedätkö sitä vai lopetatko sen saman tien.

9. Sinusta tuntuu, että olet tuntenut puolisosi ikuisuuden

Jos sinulla on tunne siitä, että olet tuntenut puolisosi ikuisuuden, se on todistettu merkki karman tarkoittamasta parisuhteesta. Tunnet tavanneesi sielunkumppanisi, kaksoisliekkisi ja että tiedät on tarkoitettu yhteen.

Kun hän katsoo sinuun, tunnet, että nämä silmät ovat tutut menneisyydestä ja että hän on erityinen ihminen elämässäsi.

Mutta se on vain aivosi, jotka leikkivät kanssasi, vakuuttaen sinulle, että hän on se oikea sinulle, mutta valitettavasti hän ei ole.

10. Sinä tunnet haluavasi lopettaa parisuhde aina silloin tällöin

Kun olet mukana tällaisessa parisuhteessa, tunnet haluavasi lopettaa sen jokaisen riidan jälkeen – ja minun on sanottava, että te riitelette koko ajan, koska ette ole samalla sivulla.

Te molemmat haluatte asioita, joita toinen ei pysty tarjoamaan ja siksi te ette pysty löytämään rauhaa yhdessä.

11. Puolisosi tarpeet ovat tärkeämpiä kuin sinun

Jos puolisosi käyttäytyy, kuin olisi tärkein ihminen maailmassa ja että sinulla ei ole arvoa, olet niin kutsutussa karman tarkoittamassa parisuhteessa.

Oikea parisuhde on sekoitus molempien puolisoiden tarpeiden täyttämistä ja työskentelyä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi, mutta jos tämä on sellaista, mitä miehesi ei hyväksi, silloin sinun on siirryttävä eteenpäin.

Hän ei ole se oikea sinulle eikä hän tule koskaan sitä olemaan.

12. Tulet helposti mustasukkaiseksi

Vaikka et ole mustasukkainen ihminen, karman tarkoittamassa parisuhteessa tulet sellaiseksi, jollaiseksi et koskaan kuvitellut voivasi tulla.

Tämä tapahtuu siksi, että puolisosi tekee asioita, jotka tuhoavat itsetuntosi ja saa sinut epävarmaksi.

Sinulla on jatkuvasti tunne, että hän jättää sinut jonkun paremman vuoksi etkä sinä pysty täyttämään hänen toiveitaan.