Skip to Content

5 Lausetta, Joita Miehet Käyttävät Erotessa (Ja Mitä He Sillä Tarkoittavat)

5 Lausetta, Joita Miehet Käyttävät Erotessa (Ja Mitä He Sillä Tarkoittavat)

Eroaminen ei ole koskaan helppoa, mutta ikävä kyllä se on osa elämää. Ja vaikka useimmiten jätetty on surullisempi, se ei tarkoita sitä, että eroaminen ei olisi vaikeaa sitä ehdottaneellekaan.

Mutta joskus, kun mies haluaa jättää sinut, hän valitsee tehdä sen tyhjällä lauseella, jonka hän on kuullut jossain matkan varrella, koska hän ajattelee sillä tavoin välttää satuttamasta sinua. Tässä on 5 yleisintä lausetta, joita miehet käyttävät erotessaan ja mitä ne tarkoittavat.

1. ”Syy ei ole sinussa, vaan minussa”

Yksi yleisin lause, jota monet miehet käyttävät erotessaan sinusta on “syy ei ole sinussa, vaan minussa”. Kun mies sanoo sinulle näin, hän käyttäytyy, kuin hän ottaisi kaiken vastuun parisuhteen päättymisestä.

Mutta oikeasti hän ei tee sinulle palvelusta erotessaan näin. Tämä mies ei vain tiedä, miten erota sinusta eikä ole oikeaa syytä tehdä sitä.

Tällä tavoin hän jättää sinut miettimään, mikä on oikeasti eronne syy, koska sinä tiedät, että tämä ei ole oikea syy. On mahdollista, että hän lopetti rakastamasta sinua tai hän löysi jonkun toisen, mutta hänellä ei selvästikään ole kanttia kertoa tätä sinulle ääneen, joten hän valitsee helpomman tien ulos.

2. “En ole valmis sitoutumaan”

Ei ole luultavasti olemassa tyttöä, jolle ei ole kerrottu tätä lausetta hänen seurusteluelämänsä aikana. Tämän lauseen yleensä sanoo pelimies ja mies, joka ei halua olla yksiavioinen.

Vaikka tämä tuntuu olevan rehellisesti sanottu, koska näin tiedät, mitä et tältä mieheltä voi odottaa, mutta se on oikeasti kaikkea muuta. Jos joku ei halua mitään vakavaa, hänen tulee olla suora asiasta jo ennen parisuhdetta.

Mutta tämä mies oletti, että sinä et olisi koskaan antanut hänelle tilaisuutta, jos hän olisi kertonut oikeat aikeensa, joten hän vain johdatteli sinua kunnes hän näki, että olet täysin hänen pauloissaan. Lisäksi jos mies sanoo sinulle näin, se todennäköisesti tarkoittaa, ettei hän halua asioiden välillänne loppuvan lopullisesti.

Hän haluaa vielä pitää sinut elämässään, mutta ilman siteitä ja hän toivoo, että tämä järjestely sopii sinulle myös, koska hän tietää, että sinulla on vahvoja tunteita häntä kohtaan.

3. “Sinä ansaitset paremman”

Kun mies sanoo sinulle, että ansaitset häntä paremman, se voi tarkoittaa montaa asiaa. Ensiksikin, se on varmasti totta. On todennäköistä, ettei hän kohtele sinua ansaitsemallasi tavalla ja se on viimeisintä, mitä sinä ansaitset.

Mutta samaan aikaan hän kertoo sinulle, ettei hän rakasta sinua tarpeeksi, koska hän tietää sen tosiasian, että ansaitset parempaa, mutta hän ei ole valmis näkemään vaivaa tullakseen tuoksi mieheksi, jonka sinä ansaitset.

Joten hän ennemmin antaa sinun mennä ja lähtee pois luotasi mieluummin kuin muuttaa tapojaan ja se on enemmän kuin tarpeeksi antamaan sinulle syyn eroon.

4. “Minä vain tarvitsen tauon”

Joskus mies ei eroa sinusta suorasti. Sen sijaan hän kertoo sinulle, että hän vain tarvitsee taukoa parisuhteesta. Tekemällä näin hän alitajuntaisesti jättää kaikki vaihtoehdot avoimeksi.

Vaikka hän saattaa olla rehellinen ja on mahdollista, että hän oikeasti tarvitsee tauon, on enemmän todennäköistä, että hän on kyllästynyt olemaan yksiavioinen ja sen, mitä tällainen parisuhde tuo tullessaan. Siksi hän haluaa tutkia muita vaihtoehtoja, mukaan lukien muut tytöt.

Mutta samaan aikaan hän haluaa pitää sinut varasuunnitelmanaan, siltä varalta, ettei hän pidä siitä, mitä ulkoa löytyy. Tällä tavoin hän jatkaa elämäänsä ja sinä jäät roikkumaan ja odottamaan hänen lopullista päätöstään.

5. “Minulla ei ole tarpeeksi aikaa parisuhteelle”

Yksi asia, joka sinun tulee muistaa parisuhteesta, että jos on halua, on keino. Siksi mies, joka eroaa kertomalla sinulle, että hän on liian kiireinen parisuhteelle, luota minuun – se on vain tekosyy.

Kun oikeasti välität jostain, järjestät aikaa hänelle, olit sitten kuinka kiireinen tahansa. Kaikki muu on sontaa.

Tämän miehen tunteet sinua kohtaan eivät selvästikään ole niin vahvoja, kuin toivoisit niiden olevan ja se on oikea syy sille, miksi hän kieltäytyy tekemästä tilaa sinulle hänen elämässään.