Skip to Content

11 Dating Virheitä, Jotka Pelottavat Miehet Pois (Ja Miten Välttää Niitä)

11 Dating Virheitä, Jotka Pelottavat Miehet Pois (Ja Miten Välttää Niitä)

Rakastuessamme teemme virheitä, joita emme yleensä tekisi, koska myönnettäköön, että rakkaus tekee meistä hieman tyhmiä.

Siitä, että räjäytämme hänen puhelimensa, siihen, että saamme hänet tuntemaan itsensä kuulusteltavana olevaksi epäillyksi, vain siksi, että tuntuu hyvältä saada joku rinnallemme ja haluamme nähdä häntä enemmän.

Niinpä kokosimme yhteen joitakin yleisimpiä virheitä, joita teemme, jotta voimme välttää niitä ja siten olla säikyttämättä miehiä pois.

Puhelimen räjäyttäminen

Myönnä pois naiset, me kaikki olemme tehneet tätä. Tekstiviestit hänen kanssaan koko ajan tuntuvat mahtavilta, koska teillä on niin paljon puhuttavaa ja tuntuu vain hyvältä saada se hassu virne kasvoillesi, kun puhelin soi.

On kuitenkin parasta välttää hänen puhelimensa räjäyttämistä, koska se voi käydä todella nopeasti ärsyttäväksi ja hän juoksee karkuun.

Liian aikainen takertuminen

Tämä menee yhteen puhelimen pommittamisen kanssa. Anna hänelle mahdollisuus hengähtää ja ikävöidä sinua. Jos olet takertuva ja yrität viettää jokaisen hetken hänen kanssaan, se saa sinut vain näyttämään tarvitsevalta.

Miehet kaipaavat takaa-ajon jännitystä, ja jos hän ei jahtaa sinua, on hyvin mahdollista, että hän menettää kiinnostuksensa pian.

Tarvitset häntä

On eri asia haluta olla jonkun kanssa ja viettää aikaa hänen kanssaan, mutta hänen tarvitsemisensa on aivan eri asia suhteessa.

Se, että tarvitset jotakuta korjaamaan sinut tai saamaan sinut tuntemaan itsesi hyväksi, ei ole reilua, ei sinua eikä häntä kohtaan.

Varmista, ettet ole riippuvainen hänestä, sillä kukaan ei pysy pitkään, jos hänestä tuntuu, että häntä käytetään hyväksi.

Puhut existäsi koko ajan

Jos hän kysyy, pidä vastauksesi lyhyenä etkä syyttävään sävyyn. Kukaan ei kuuntele mielellään, kun joku, jonka kanssa hän harkitsee seurustelua, puhuu edelleen exästään tai jopa haukkuu häntä.

On tärkeää kunnioittaa sitä tosiasiaa, että jossain vaiheessa sinulla oli rakkautta näitä muita miehiä kohtaan ja että riippumatta siitä, miten huonosti asiat päättyivät, voit nyt ottaa korkean tien.

Tilanteen liiallinen analysointi

Meillä on tapana tehdä tätä koko ajan, ei vain miesten kanssa, joita seurustelemme. Useimmiten asiat eivät ole sitä, miltä ne näyttävät päässämme, joten jos epäilet jotain, kysy häneltä asiasta.

Se on paljon helpompaa teille molemmille, ja luodaan tapa keskustella asioista, ei jättää niitä huomiotta.

Puhut liikaa itsestäsi

Kun olemme hermostuneita, puhumme liikaa ja enimmäkseen hölynpölyä. Vedä syvään henkeä ja pyydä häntä puhumaan itsestään.

On helppoa keskittyä liikaa itseensä, kun joku osoittaa kiinnostusta sinua kohtaan, mutta on tärkeää, että hän tuntee, että olet oikeasti läsnä hänen kanssaan, että haluat tietää myös hänestä, etkä vain pitää koko ajan monologia itsestäsi.

Rajojen kunnioittamatta jättäminen

Olivatpa ne sinun tai hänen rajasi, kunnioita niitä. Jos sanoit ei, pidä siitä kiinni. Jos hän sanoi tarvitsevansa tilaa tai aikaa, kunnioita sitä.

Älä mene liian pitkälle rakkautesi kanssa, sillä ahdat hänet liian pian nurkkaan ja hän alkaa varmasti etsiä pakotietä.

Odotat hänen lukevan ajatuksiasi

Jos olet järkyttynyt eikä hän vaikuta tietävän, miksi niin on, kerro hänelle.

Et voi odottaa hänen tietävän, mitä olet kokenut tai mitä hän teki väärin, jos olette vasta tavanneet – sinun on oltava avoin ja kerrottava hänelle, mikä on ongelma.

Jos hän tekee edelleen asioita väärin, jätä hänet. Useimmat miehet kuitenkin yrittävät välttää tilanteita, joissa sinulle käy huonosti, koska he kaikki eivät ole täysiä kusipäitä.

Muiden naisten arvostelu

On hyvä syy, miksi sanotaan: “Se, miten puhut toisista, kertoo enemmän sinusta kuin heistä.” Jos sinulla on tarve mollata tai häpäistä jotakuta vain siksi, että saat itsesi näyttämään hyvältä, pysähdy ja mieti asiaa hetki.

Pidä mielessäsi, että olet jo nyt upea ja saat hänen huomionsa, koska siihen on syy, miksi hän on kanssasi. Anna siis kaikkien elää elämäänsä rauhassa, koska sitä sinä haluaisit heidän tekevän sinun vuoksesi.

Liian paljon jakaminen

Vältä alussa jakamasta syvimpiä ja synkimpiä muistojasi. On ihan okei kertoa hänelle menneisyydestäsi, mutta täysin intiimiksi tuleminen heti alussa ei ole hyväksi.

Hänen takertuva tyttöystävä-hälytyksensä laukeaa, sillä liiallinen jakaminen alussa tuntuu usein kiirehtimiseltä.

Jos se tulee luonnostaan, koska klikkailitte, tee se. Pidä silti mielessä, että et tunne tätä miestä niin hyvin ja se vaikuttaa oudolta, että päätit avautua heti.

Kuulustelemalla häntä

Haluat tietää hänestä kaiken, koska sinulle on tärkeää nähdä, onko hän pelkkä ajanhukkaa, mutta älä pommita häntä kysymyksillä niin, että hänestä tuntuu, että häntä kuulustellaan.

Seuraa keskustelun kulkua ja anna hänelle mahdollisuus tutustua myös sinuun.