Skip to Content

Hänen Pitäisi Olla Etusijalla, Ei Vaihtoehto

Hänen Pitäisi Olla Etusijalla, Ei Vaihtoehto

Ei puhuta asiaa kiertelemättä ja myönnetään, että monissa tapauksissa käy niin, että kun mies tapaa hyvän naisen, hänellä ei ole aavistustakaan, mitä tehdä hänen kanssaan.

Hän ei tiedä, miten häntä pitäisi kohdella, mitä ajatella tai miten käyttäytyä edes aluksi.

Joskus, kun mies tapaa hyvän naisen, hän tietää heti haluavansa hänet elämäänsä, mutta jotenkin hän sotkee asiat.

Usein käy niin, että hän alkaa miettiä ja analysoida liikaa kaikkea, pienimmästäkin elämänsä tilanteesta lähtien, ja hänestä tulee lopulta vain myrkkyä itselleen ja naiselle.

Jossain vaiheessa hänestä tuntuu, että on liian aikaista ryhtyä vakavasti elämään, hän ei ole valmis tai hän ei ole halukas asettumaan aloilleen tai sitoutumaan sinkkunaisen kanssa, mutta hän ei myöskään halua jättää käyttämättä tilaisuutta sitoa upeaa naista itseensä.

Niinpä hän vetää tämän hyvän naisen johonkin, joka saattaa olla suhde, mutta se ei myöskään välttämättä ole suhde.

Ja se on aivan väärin. Se on väärin niin monella tasolla.

Kun tapaat hyvän naisen ja päässäsi on sekasorto, sinun pitäisi tehdä kaksi asiaa: joko tehostaa peliäsi tai päästää hänet menemään.

Joko sanot itsellesi: “Tätä olen odottanut koko elämäni”, tai sitten sanot: “Hän on upea, mutta en ole samalla sivulla, joten annan asian olla.”

Kun olet epävarma siitä, haluatko sitoutua vai et, et tee tyhjiä lupauksia, et puhu hänelle tulevaisuudesta etkä suunnittele asioita, jos et ole valmis toteuttamaan niitä.

Et vedä hyvää naista mukaan johonkin, josta sinulla itselläsi ei ole aavistustakaan.

Et sekoita häntä etkä pidä häntä vierelläsi ja pakota häntä odottamaan, kunnes olet valmis sitoutumaan.

Joskus elämä maustaa asioita, mutta toisinaan asiat eivät ole niin monimutkaisia, tiedätkö?

Elämä on helpompaa, kun sekä onnen että surun jakaa oikean ihmisen kanssa.

Kun siis tapaat oikean naisen, älä keksi tekosyitä siitä, miten et ole valmis tai miten nyt ei ole oikea aika tai ties mitä. Joko teet siitä totta tai annat hänen mennä.

On naisia, jotka rakastavat koko sydämestään, nauravat sydämensä pohjasta, itkevät ääneen, eivät pelaa pelejä ja kertovat aina totuuden.

On naisia, jotka saavat asiat tapahtumaan itse, naisia, jotka eivät tarvitse miehiä täydentämään heitä elämässä ja jotka eivät pelkää elää elämäänsä täysillä; tiedätkö, sellaisia naisia, joista äitisi puhui sinulle ja joita isäsi käski sinun mennä naimisiin?

Tällaiset naiset eivät pelkää sitoutua yhteen mieheen.

He eivät pelkää viettää loppuelämäänsä sinkkumiehen kanssa tai rakentaa hänen kanssaan yhteistä perhettä, investoida häneen ja heidän suhteeseensa.

He eivät pelkää sanoa “ei” muille miehille ja kaikille muille mahdollisuuksille.

Tällaisen naisen pitäisi olla sinulle ensisijainen, ei vaihtoehto.

Tällaiselle naiselle ei pidä valehdella, ei pelata tai uskotella, että hänellä on tulevaisuus kanssasi, kun olet itse hämmentynyt siitä, mitä haluat elämältäsi.

Ansaitset tällaisen naisen silloin ja vain silloin, kun tiedät tarkalleen, mitä häneltä haluat.

Kun tapaat hyvän naisen, unohdat kaiken siitä, miksi se ei voisi toimia, ja alat miettiä, mitä voisit tehdä, jotta se toimisi.

Et keksi tekosyitä, vaan tehostat toimintaasi ja teet siitä totta. Sanot itsellesi, että tämä on kerran elämässä tarjoutuva tilaisuus, etkä anna itsesi menettää sitä.

Kun tapaat hyvän naisen, asetat hänet tärkeysjärjestyksesi kärkeen. Ei ole mitään “mutta”, ei muita vaihtoehtoja, ei leikkejä.

Kun tapaat hyvän naisen, olet yksinkertaisesti mies paikallasi.

Alat rakentaa elämääsi, rakennat itseäsi ja alat ymmärtää, mitä tarkoittaa sitoutua todella johonkuhun.

Ymmärrät vihdoin, ettet ole syntynyt vaeltelemaan tässä elämässä, vaan löytämään toisen puoliskosi ja olemaan onnellinen.

Muistan sanat, jotka äitini sanoi veljelleni, kun hänen päänsä oli sekaisin: “Jos hän kunnioittaa sinua, jos hän on lojaali ja antelias, kiltti ja älykäs, älä anna hänen nähdä ketään muuta miestä kuin sinut.

Jos hän on hyvä nainen, älä anna hänen odottaa sinua tai anna hänelle tilaa epäillä aikeitasi.

Tartu hänen käteensä, kerro hänelle, kuinka paljon hän merkitsee sinulle, ja aseta hänet tärkeysjärjestyksesi kärkeen.”

Jos tämä ei ole kultaista filosofiaa siitä, miten naisia kohdellaan, en tiedä mikä on.