Skip to Content

Ennen Kuin Tuomitset Hänet Siitä, Että Hän Pysyi Hyväksikäyttäjänsä Luona, Tiedä Tämä

Ennen Kuin Tuomitset Hänet Siitä, Että Hän Pysyi Hyväksikäyttäjänsä Luona, Tiedä Tämä

Et vain pysty ymmärtämään, miksi nämä naiset pysyvät heidän hyväksikäyttäjiensä kanssa. Et pysty käsittämään sitä, mutta et koskaan pystykään, ellei se tapahdu sinulle.

Et voi ymmärtää, että nämä naiset olivat vankeja. Heitä manipulointiin ja he tottuivat siihen. He kokivat kaiken mahdollisen hyväksikäytön: henkisen, fyysisen, seksuaalisen… mitä vain. Joten seuraavalla kerralla, kun kysyt joltakulta, miksi hän pysyi tuon ihmisen kanssa, muista, että tuo ääretön määrä hyväksikäyttöä muutti heidät.

Jatkuva hyväksikäyttö voi hajottaa sinut siihen pisteeseen, ettet pysty tunnistamaan enää itseäsi.

Se voi tapahtua kenelle tahansa. Saatat olla niin vahva kuin haluat, mutta kun rakastut hyväksikäyttäjään, olet käytännössä hajonnut ihminen tai sinusta tulee sellainen. Et pysty tunnistamaan heitä etkä voi käyttää koko elämääsi peläten, että sinä saatat vajota tuollaiseksi. Mutta mitä voit tehdä, on tarkkailla näitä varoitusmerkkejä, jotka näyttävät sinulle, että hän saattaa olla sellainen mies, jonka luota sinun tulee juosta pakoon mahdollisimman pian.

Hyväksikäyttäjiä on joka puolella.

He ovat yleisiä ja sinun on todennäköisesti pitänyt olla tekemisissä ainakin kerran elämässäsi tällaisen miehen kanssa tai olet parhaillaan tekemisissä yhden kanssa. He esittäytyvät charmikkaina ja vastustamattomina. He tunkeutuvat ihosi sisälle. He voittavat sinut puolellensa ja saavat sinut rakastumaan tuohon mieheen, jonka he ovat luoneet sinun pääsi sisälle. Mutta se on vain kuvitelmaa, koska totuus on täysin päinvastaista.

He käyttävät sinua henkisesti. He valuttavat viimeisen energian rippeenkin sinusta. He jättävät sinut hajotetuksi ja lyttyyyn lyödyksi. Olet täysin heidän hallinnassaan. Siten he omistavat sinut, koska on niin helppoa hallita mieltä, joka on aivopesty. On niin helppoa hallita jotain sellaista, joka on menettänyt kaiken uskonsa, sellaista, joka on alkanut epäillä itseään kaikessa.

Tämä ei tapahtunut yhdessä yössä. He suunnittelivat tämän tapahtuvan.

Se on vain osa heidän suunnitelmaansa. Aluksi he ovat niin täydellisiä, että se on uskomatonta. Sitten kun lasket suojasi, prosessi alkaa. Ensiksi valhein ja tekosyin, joissa ei tunnu olevan mitään järkeä, mutta he tekevät sen, koska ne ovat herkimpiä asioita, joita olet koskaan kuullut. Sitten manipulointi ja syytökset alkavat. Sen jälkeen he saavat sinut uskomaan olevasi päästäsi sekaisin. He saavat sinut uskomaan asioita, joita ei koskaan tapahtunut, joten lopetat uskomasta itseesi ja aalt uskoa heitä täydellisesti.

Sitten vajoat pohjalle.

Tämän jälkeen olet täysin tyhjä. Olet tyhjä ja tuhottu. Menetät itsetuntemuksesi täysin. Sinä et kunnioita itseäsi yhtään ja vihaat itseäsi sen vuoksi, mikä sinusta on tullut. Kun sinulla ei ole syytä elää, sinä joko toivot kaiken päättyvän tai sinä alat etsiä tietäsi ulos. Mutta siltikään et löydä sellaista.

Pyydät apua ystäviltäsi. Voit puhua heille, mutta se, että he sanovat sinulle, että sinun on päästävä pois ja heidän ihmettelynsä siitä, miksi olet vielä heidän kanssaan, ei auta sinua taikaiskusta. Se ei tee lähtemisestäsi yhtään helpompaa. On helppo sanoa niin. On täysin eri asia oikeasti tehdä se.

Toipumisen tie on pitkä, mutta sen arvoinen.

Sen jälkeen kun lähdet, et voi vain päättää parantuvasi. Kamalat muistot vainoavat sinua. Et pysty nukkumaan öisin, koska ainoa asia, josta uneksit, on hän ja hänen hyväksikäyttönsä. Sinä pelkäät päästää ihmisiä lähellesi, koska joka kerta, kun tapaat jonkun uuden, sinä odotat pahinta tapahtuvaksi. Sinä odotat hänen olevan samanlainen kuin tuo ihminen oli.

Toipuminen vie aikaa. Sinun tulee antaa ajan parantaa haavasi. Sinun täytyy antaa sydämesi asettua ja olemaan haavoittumaton. Sinun täytyy antaa itsellesi anteeksi ja laskea suojamuurisi. Sinun tulee ymmärtää, ettei tapahtunut ollut sinun vikasi, ettet tehnyt mitään väärin. Sinun tulee saada takaisin itsekunnioituksesi ja sinun tulee ajatella itseäsi samoin, kuin aiemmin. Vain aika voi antaa sinulle tämän.

Sinun tulee päättää, että hän ei ole ihminen, joka määrittelee sinun loppuelämäsi. Sinun tulee jatkaa elämänkertasi kirjoittamistasi sillä tavalla, kuin sinä haluat. Sinun tulee lopettaa määrittelemästä itseäsi sen perusteella, mitä olet käynyt läpi. Sinun elämäsi ei pääty tähän. Se jatkuu, jos päätät niin.