Skip to Content

Tämä On Syy Siihen, Miksi Kullakin Tähtimerkillä On Vaikeuksia Itserakkauden Kanssa

Tämä On Syy Siihen, Miksi Kullakin Tähtimerkillä On Vaikeuksia Itserakkauden Kanssa

Olitpa valmis myöntämään sen tai et, me kaikki kohtaamme elämässämme vaiheen, jolloin käymme sisäistä taistelua. Hetken, jolloin epäilemme omaa arvoamme ja mietimme, olemmeko riittäviä.

Olitpa valmis myöntämään sen tai et, me kaikki kohtaamme elämässämme vaiheen, jolloin taistelemme rakastaaksemme itseämme enemmän, ja tässä on syy siihen, astrologisen merkkisi mukaan.

Oinas

Kaikki ympärilläsi olettavat, että itsevarmuutesi on aina korkealla, mutta totuus on, että sinullakin on epäilyksiä. Suurin ongelmasi on, että nautit kilpailusta, ja vaikka se yleensä vie sinua eteenpäin ja saa sinut paremmaksi, se saa sinut joskus vertaamaan itseäsi muihin.

Härkä

Tämä on tähtimerkki, joka tavoittelee täydellisyyttä. Heti kun jokin menee pieleen, härkä kyseenalaistaa itsensä ja pohtii, onko se heidän syytään.

Jos kuulut tähän tähtimerkkiin, muista, ettet voi hallita kaikkea ja kaikkia ympärilläsi. Vaikka asiat eivät aina menisikään suunnitellusti, se ei tarkoita, että sinun pitäisi rakastaa itseäsi vähemmän, eikä se ehdottomasti tee sinusta epäonnistunutta.

Kaksonen

Jos olet kaksoset, haluat olla tietäjä. Kyllä, kaksoset vaikuttavat yhtenä horoskooppimerkinä spontaaneilta, mutta totuus on, että suurin osa itsetunnostasi nojaa älyllisiin kykyihisi.

Hetkellä, jolloin tunnet, että joku on älykkäämpi ja korkeammalla älyllisellä tasolla kuin sinä, tunnet olevasi uhattuna. Aina, kun et tiedä kaikkea tiettyyn aiheeseen liittyvää, itsetuntosi ja itserakkautesi järkkyvät.

Rapu

Rapu on yksi herkimmistä horoskooppimerkeistä, ja heidän itserakkautensa riippuu yleensä siitä, kuinka paljon muut ihmiset tuntevat heitä kohtaan rakkautta. Ravut eivät voi rakastaa itseään ennen kuin he ovat varmoja siitä, että ihmiset, joita he rakastavat syvästi, rakastavat heitä takaisin.

Jos tämä tapahtuu sinulle, muista, että sinun on rakastettava ja kunnioitettava itseäsi ennen kuin odotat rakkautta ja arvostusta muilta. Muista, että arvosi ei ole eikä koskaan saa olla riippuvainen siitä, miten joku toinen näkee sinut tai kohtelee sinua.

Leijona

Leijonan katsotaan rakastavan itseään eniten horoskooppimerkeistä. He ovat yleensä itsekeskeisiä ja vaikuttavat täynnä itsetuntoa ja saattavat jopa olla yksi narsistisimmista horoskooppimerkeistä.

Mutta totuus on yleensä melko erilainen, koska Leijonat kaipaavat myös muiden hyväksyntää. He haluavat tulla ihailluiksi ja palvotuiksi, ja jos he eivät saa sitä, se voi vaikuttaa kielteisesti heidän itsetuntoonsa.

Neitsyt

Neitsyillä on korkeat standardit kaikessa elämässään. Ja vaikka se voi olla hyvä asia, koska se estää heitä tyytymästä vähempään, se aiheuttaa heille myös tarpeetonta päänvaivaa.

Kun jokin ei mene täydellisesti tai niin kuin neitsyt sen kuvitteli olevan, heidän mielessään soi ääni, joka sanoo, etteivät he ole paras mahdollinen versio itsestään. Ääni, joka sanoo, että heidän olisi pitänyt tehdä enemmän ja ääni, joka sanoo, etteivät he ole tarpeeksi.

Vaaka

Yksi asioista, jotka ovat yleisiä useimmille vaaka-merkeille, on konfliktin välttäminen. Jos olet vaaka, et välttämättä puolusta itseäsi, jotta et provosoisi riitaa.

Mutta ihmiset eivät arvosta tätä ja näkevät sen yleensä luvan antamisena kohdella sinua haluamallaan tavalla ja hyödyntää hyväkseen ystävällisyyttäsi. Seuraavan kerran, kun tämä tapahtuu sinulle, muista, että hyväksymme sen rakkauden, jonka uskomme ansaitsevamme, eikä sinun ehdottomasti pitäisi ansaita sellaista, joka käyttää sinua joka mahdollisella tavalla.

En kehota sinua muuttumaan itsekeskeiseksi tai aloittamaan riitoja aina kun siihen tarjoutuu tilaisuus – neuvon sinua vain oppimaan puolustamaan itseäsi ja rakastamaan ja kunnioittamaan itseäsi hieman enemmän.

Skorpioni

Se, mikä saa sinut rakastamaan itseäsi vähemmän, ovat ihmiset ympärilläsi. Jotenkin vedät puoleesi myrkyllisiä ihmisiä, jotka eivät ole sinulle oikeita ja jotka vähentävät arvoasi.

Päästät sisään ihmisiä, jotka eivät rakasta sinua tarpeeksi, ja ajan myötä olet alkanut nähdä itsesi heidän silmiensä läpi. Heti kun vaihdat ympäristöäsi, näkemyksesi itsestäsi muuttuu, ja alat rakastaa itseäsi enemmän.

Jousimies

Jousimiehellä on tarve olla oikeassa joka tilanteessa ja jokaisessa aiheessa. Et yksinkertaisesti siedä sitä, kun sinut todistetaan vääräksi, ja kun niin tapahtuu, se kalvaa sinua.

Kauris

Taistelusi itserakkauden kanssa liittyy korkeisiin odotuksiin, joita asetat itsellesi. Olet yksinkertaisesti liian ankara itsellesi, ja sinulle se on maailmanloppu, jos et saavuta kaikkea, mitä olet mielessäsi asettanut.

Muista, että itsearvosi määrittyy paljon muusta kuin pelkästään saavutuksistasi. Anna itsellesi välillä lepoa ja rentoudu hieman sen sijaan, että olisit jatkuvasti kiinni menestyksessä.

Vesimies

Vesimiehet mittaavat arvonsa yhteiskunnallisten standardien kautta. Jos kuulut tähän tähtimerkkiin, epätoivoinen tarpeesi sopia joukkoon aiheuttaa itsetunto-ongelmia.

Aina kun erottuu joukosta, tuntuu siltä, että kaikki muut ovat sinua parempia. Ja tässä olet väärässä.

Sen sijaan että yrittäisit sulautua massaan, vaali ja rakasta omaa ainutlaatuisuuttasi. Olet erityinen, eikä siinä ole mitään, mitä sinun tulisi muuttaa itsessäsi.

Kalat

Olet myötätunnon mestari. Ja vaikka se on hienoa kaikille ympärilläsi, se tuo sinulle yleensä enemmän haittaa kuin hyötyä.

Totuus on, että olet empaatti, joka vetää puoleensa narsisteja, jotka lopulta vievät sinusta kaiken emotionaalisen voiman ja energian. Tiedän, että luulet voivasi pelastaa maailman, mutta keskity, ole hyvä, pelastamaan itseäsi hieman enemmän.