Skip to Content

Totuus On, Että Vain Aidosti Rakastunut Mies Sitoutuu Heti

Totuus On, Että Vain Aidosti Rakastunut Mies Sitoutuu Heti

Henkilö, jonka on tarkoitus olla “ikuisesti”, ei koskaan kohtele sinua vaihtoehtona.

Me kaikki etsimme syitä, miksi miehet eivät sitoudu, mutta emme uskalla myöntää itsellemme, että yleensä he eivät vain ole meille oikeita.

Pelkäämme kohdata sen tosiasian, että se oli tälläkin kertaa osuma.

Miksi toimimme näin?

Totuus on, että kyllästyt etsimään häntä. Kyllästyt yrittämään ja huomaamaan, että hän oli vain yksi epäonnistuminen, vain yksi yritys.

Olet kyllästynyt seurustelemaan ja tutustumaan häneen, koska yleensä se ei pääty hyvin.

Tuo kohtaamamme pettymys tekee meidät sokeiksi totuudelle, joka on aivan edessämme – mies, joka todella rakastaa sinua, ei epäröi sitoutua hetkeäkään.

Tätä on vaikea hyväksyä, mutta todellisuudessa tiedät syvällä sisimmässäsi, että se on totuus. Mies, joka rakastaa sinua, ei keksi koko ajan tekosyitä.

Hän ei myöhästy treffeiltänne eikä teeskentele, ettei huomannut, että soitit hänelle.

Mies, joka rakastaa sinua, laittaa kaiken syrjään, koska hän haluaa olla kanssasi. Koska hän tuntee itsensä tyhjäksi ilman sinua elämässään.

Jos hän ei ole varma sinusta, jos hän ei vielä kuukausien suhteen jälkeenkään oikein tiedä, missä hän seisoo ja sinä tiedät, jos näet hänet jo nyt osana tulevaisuuttasi, sinun kannattaa todella lopettaa aikasi tuhlaaminen.

Tämä juttu, joka teillä on meneillään, ei tule kestämään enää kauaa.

Ihmisille käy yleensä niin, että…

Emme näe, että suhteemme on paska. Emme pysty avaamaan silmiämme nähdaksemme totuuden, vaan jatkamme elämäämme illuusiossa, koska se tekee meidät tällä hetkellä onnelliseksi.

Mutta mitä tapahtuu, kun heräämme tuosta unesta? Mitä tapahtuu, kun asiat eivät enää tunnukaan niin hyviltä?

No, sitten katsot taaksepäin ja huomaat, että olet koko ajan valehdellut itsellesi. Olet antanut hänelle toisen mahdollisuuden siinä toivossa, että ehkä, mutta ehkä, tällä kertaa asiat kääntyvät.

Kun “huono” on kirjoitettu kaikkialle suhteeseen, jossa olet, aiot etsiä merkkejä nähdäksesi, tai paremmin sanottuna vakuuttaaksesi itsellesi, että hän on se oikea.

Luet kymmeniä artikkeleita sielunkumppaneista ja miehistä, jotka tekevät asioita, jotka osoittavat, että he rakastavat sinua.

Mutta me kaikki unohdamme, että kun rakastat jotakuta ehdoitta, kun haluat viettää elämäsi hänen kanssaan, et tarvitse artikkelia, joka on täynnä merkkejä siitä, että hän on se oikea, jotta voit todella uskoa, että hän on se oikea.

Tiedät vain, että hän on.

Ja niin kauan kuin uskot toisin, tuhlaat vain aikaasi. Olen pahoillani, tiedän, että tämä on kovaa rakkautta, ja ehkä sitä on jopa vaikea kuulla, mutta se on totta.

Ja jos et halua myöntää sitä, tiedät sen luultavasti syvällä sisimmässäsi, et vain ole vielä valmis hyväksymään sitä.

Koska kun hyväksyt sen, se tarkoittaa, että olet askeleen lähempänä todellisen rakkautesi löytämistä.

Jos haluat elää kieltämättä sitä, että ikuinen henkilösi on itse asiassa joku, jonka kanssa seurustelet tällä hetkellä, mutta joka on vielä epävarma sinusta, kuka minä olen sanomaan sinulle muuta.

Muista vain – joku, joka todella haluaa olla kanssasi, joka haluaa sitoutua sinuun, uhmaa kaikkia henkisiä ja fyysisiä lakeja ja tekee mahdottomia vain saadakseen sinut rinnalleen.

Hän ei välitä vittuakaan mistään erimielisyyksistä välillänne tai siitä, mitä muut tulevat sanomaan. Tiedätkö miksi? Koska hänen syvin toiveensa, hänen suurin tavoitteensa on viettää elämänsä sinun kanssasi.

Jos huomaat, että se ihminen, jonka kanssa olet, ei ole mitään näistä asioista, jätä hänet. Se on pelottava asia, koska joudut kohtaamaan uusia ongelmia.

Olet luultavasti sinkku jonkin aikaa. Seurustelet luultavasti tonneittain vääriä miehiä.

Mutta asia on niin, että et voi koskaan tietää, milloin tapaat sen miehen, jota olet odottanut.

Ehkä se on muutaman tunnin päästä, ehkä kuukauden päästä, ehkä vuosien päästä.

Jos miehesi ei vieläkään tiedä tarkalleen, mitä hän tuntee sinua kohtaan, tee molemmille palvelus ja lähde tai pakota hänet tekemään päätös. Joko hän sitoutuu tai hän lopettaa suhteen.

Hänen vastauksensa tekee päätöksestäsi varmasti paljon helpomman.

Mutta jos tunnet itsesi epäileväksi etkä tiedä, mitä tehdä, muista yksi asia. Hänen päättämättömyytensä on päätös.

Suhteet ovat monimutkaisia, mutta joskus ne ovat paljon helpompia kuin mitä esitämme niiden olevan. Joskus teemme siitä paljon vaikeampaa itsellemme, koska emme halua kohdata totuutta.

Emme halua myöntää, ettei hän ole sellainen kuin haluamme hänen olevan – meidän ikuinen ihmisemme.