Skip to Content

Yksi Asia, Mitä Hän Ei Siedä Parisuhteessa Hänen Horoskooppimerkkinsä Mukaan

Yksi Asia, Mitä Hän Ei Siedä Parisuhteessa Hänen Horoskooppimerkkinsä Mukaan

Jokainen parisuhde vaatii lujasti työtä etkä voi vain häipyä heti ensimmäisen ongelman tullessa vastaan.

Terveet puolisot tekevät kompromisseja, antavat anteeksi ja taistelevat toistensa puolesta saadakseen asiat toimimaan.

Kaikella on kuitenkin rajansa. On olemassa joitain anteeksiantamattomia asioita ja meillä jokaisella on jotain, mitä emme siedä parisuhteessa vaikka kuinka syvästi välittäisimme puolisostamme.

Mitä et ehkä tiedä, on se, että ihmisen sietokyky riippuu suuresti hänen horoskooppimerkistään. Tämän vuoksi on olemassa yksi asia, jota miehesi ei horoskooppimerkkinsä puolesta milloinkaan siedä.

Oinas

Jos haluat työntää oinas-miehen luotasi, se onnistuu niin, että saat hänet tuntemaan itsensä ei-halutuksi.

Tämä mies on liian ylpeä anellakseen rakkauttasi ja aikaasi eikä hän koskaan siedä puolisoa, joka ei anna hänelle tarpeeksi huomiota.

Härkä

Uskottomuutta härkä ei siedä missään tapauksessa.

Hän on sellainen mies, joka pitää pettämistä anteeksiantamattomana ja jos hän edes epäilee sinun puuhailevan hänen selkänsä takana, sinä olet ulkona hänen elämästään iäksi. 

Kaksoset

Kaksosilla on vahva intuitio. Heillä on kyky nähdä ihmisten läpi ja siksi he pystyvät tunnistamaan valheen kilometrin päästä.

Epärehellisyyttä kaksos-poikaystäväsi ei siedä, koska jos sinä valehtelet hänelle, hän pitää sitä hänen älynsä loukkauksena ja se on hänelle liikaa. 

Rapu

Vaikka rapu-mies rakastaisi sinua kuinka paljon, henkinen väheksyminen on asia, jota hän ei koskaan pysty sietämään pitkään.

Tällainen mies haluaa olla varma tunteistasi ja hän haluaa tietää, että sinä rakastat häntä takaisin.

Joten jos olet kylmä ihminen, jonka on vaikea ilmaista tunteitaan, mieti uudelleen ennen kuin ryhdyt tekemisiin tämän tähtimerkin edustajan kanssa.

Leijona

Et voi rakastaa leijona-miestä, ellet kunnioita häntä ensin.

En sano, että hän vaatisi sinua kohtelemaan häntä kuin kuningasta tai kuin olisit hänen alamaisensa, mutta minkäänlainen epäkunnioitus ei tälle tähtimerkille sovi. 

Neitsyt

Sekä mies- että naispuoliset neitsyet ovat hyvin järjestelmällisiä kaikissa elämän osa-alueissa.

Luonnollisestikin he haluavat puolison positiivisin ominaisuuksin – sellaisen, joka tietää, mitä elämältään haluaa ja jolla on selkeät tulevaisuuden suunnitelmat.

Siksi sillä hetkellä, kun neitsyt-mies alkaa nähdä sinut epäkypsänä tyttönä, joka ei tiedä, minne on menossa, hän ei kestä sinua enää kauempaa. 

Vaaka

Vaa’at eivät halua tulla painostetuksi.

Tiedän, että joskus sinulla on tarve potkia poikaystävääsi eteenpäin siksi, että haluat hänelle parasta, mutta tämä mies ei voi sietää sitä, että joku kertoo hänelle, mitä hänen pitäisi tai ei pitäisi tehdä.

Sinun tulee ymmärtää, että vaa’alla on ihan oma tahtinsa kaikissa elämän osa-alueissa ja heti kun hän huomaa, että sinä häiritset hänen tasapainoaan, hän pakenee.

Skorpioni

Epäluottamusta skorpioni-mies ei siedä milloinkaan keneltäkään, etenkään tärkeältä ihmiseltään. Hän on sellainen, joka odottaa sinun olevan aina hänen rinnallaan, eikä hän voi olla naisen kanssa, johon hän ei luota 100%.

Jousimies

Jos etsit keinoa hätistää jousimiehen luotasi, älä näe vaivaa parisuhteesi eteen ja hän lähtee tiehensä. Tämä mies ei koskaan ole se ainoa, joka yrittää, vaikka hän rakastaisi sinua kuinka syvästi.

Sen sijaan hän on sellainen, joka antaa sinulle juuri saman verran, kuin hän saa sinulta.

Kauris

Kauris ei välitä mielen peleistä. Se ei tarkoita sitä, etteikö hän nauttisi jahtaamisesta, vaan hän vain vihaa sitä tunnetta, että sinä pelaat hänen kanssaan millään tavalla. 

Vesimies

Jos luulet voittavasi vesimiehen puolellesi passiivis-aggressiivisuudella tai sillä, että tarjoat hänelle mykkäkoulua, mieti uudelleen. Hän ei jää tuhlaamaan aikaansa ja miettimään, mikä meni pieleen.

Tämä tähtimerkki arvostaa tervettä kommunikointia ja haluaa sinun pukevan sanoiksi kaikki positiiviset ja negatiiviset tunteesi. Se on tapa elää hänen kanssaan rauhallisesti ja onnellisesti.

Kalat

Epäluotettavuus on jotain, mitä kalat eivät milloinkaan siedä parisuhteessa. Hänen tulee tietää että hän voi luottaa elämänsä sinun käsiisi ja ettet milloinkaan petä hänen luottamustaan.

Muutoin sinä et ole ansainnut paikkaa hänen elämässään.