Skip to Content

Mistä Tietää, Että Mies On Kiinnostunut Sinusta (Miehen Mukaan)

Mistä Tietää, Että Mies On Kiinnostunut Sinusta (Miehen Mukaan)

Hei upea! Tiedän, että olet hämmentynyt. Pidämmekö sinusta? Vai emmekö pidä? On olemassa niin paljon väärinymmärryksiä ja väärin luettuja merkkejä siitä, pitääkö mies sinusta oikeasti vai ei. Naisilla on tapana ylenkatsoa joitain asioita, jotka ovat selviä meille, mutta jostain syystä naiset luulevat meidän torjuvan heidät tai että haluamme olla vain ystäviä.

No paljastaaksemme itsemme kaikki epämieluisalta tuskalta ja hukatulta ajalta, käydään läpi kaikki nuo merkit, joita mies tekee näyttäessään, että hän on oikeasti kiinnostunut sinusta.

1. Me yritämme tehdä sinuun vaikutuksen.

Kun löydän tytön, josta oikeasti pidän, yritän tehdä häneen vaikutuksen ja näyttää hänelle, että olen oikea mies. Jokainen mies näyttää kaikki ne asiat hänessä, joista hän on ylpeä. Esimerkiksi hän nostaa painavia asioita sinun puolestasi, näyttää hänen taitojaan jossain tai on hyvin kohtelias sinulle ja ympärilläsi oleville ihmisille, jotta hän voi tehdä sinuun vaikutuksen.

2. Yritämme pitää keskustelua yllä.

Rakastamme puhua sinulle ja kuunnella sinua. Joten tuosta samasta syystä mies tekee mitä vain pitääkseen keskustelua yllä. Useimmiten miehet kyselevät tyhmimpiä kysymyksiä ja kertovat typerimpiä vitsejä vain nähdäkseen sinut nauramassa ja jatkavat keskustelua.

Mitä minä haluan tehdä, on kysyä tärkeitä kysymyksiä, jotta hän on se, joka on äänessä, koska olen hieman ujo (usko tai älä).

3. KATSEKONTAKTI!

Ei ole mitään aidompaa ja kiinnostavampaa kuin naisen silmät. Me rakastamme kaunista väriä ja tapaa, jolla kasvomme heijastuu niistä. Joten me yritämme saada sinut katsomaan meitä suoraan silmiin ja jos yrität välttää katsettamme, me varmasti löydämme keinon saada se.

Jos haluat testata, onko mies oikeasti kiinnostunut sinusta, yritä katsoa alas ja peittää kasvosi häneltä. Jos ensimmäinen asia, mitä näet, kun nostat katseesi, on silmämme tiiviisti sinussa ja tutkimassa silmiäsi jälleen, silloin tiedät, että se on sitä, mitä me haluamme.

4. Me nojaudumme sinua kohti.

Koska totuus on, että me vain haluamme olla niin lähellä sinua kuin mahdollista, saatat nähdä meidän nojautuvan sinua kohti sinulle puhuessamme. Vaikka ympärillä olisi suuri ryhmä ihmisiä, katsomassa, sinä olet tärkein asia meille. Joten tarkkaile miestä, joka vahvasti nojautuu sinua kohti sinulle puhuessasi. Hän pitää sinusta epäilemättä.

5. Kiusoittelu.

Me kaikki tiedämme, että miesten ei ole helppo näyttää tunteitaan ja sen vuoksi meillä on tapana tehdä se epämiellyttävällä kiusoittelevalla tavalla. Tottakai se on hyvin hellää ja me emme tee sitä liikaa, mutta älkää suuttuko meille siitä.

Se on vain tapa, jolla me selviydymme kaikista tunteistamme, jotka ylitsepursuilevat vartalossamme. Joten me sanomme typeriä asioita ja saatamme loukata sinua ilman, että edes ymmärrämme sitä.

6. Me rakastamme fyysistä kosketusta.

Tietysti kun me pidämme naisesta oikeasti ja olemme vasta tavanneet hänet, me emme tee tätä liikaa. Mutta jonkin ajan päästä, me heittäydymme ajoittain fyysiseen kontaktiin kanssasi, joka saattaa olla: kätemme lantiollasi, pidämme kädestäsi kiinni, kun puhumme sinulle, kosketamme hiuksiasi tai mikä vain fyysinen kosketus. Me aina löydämme tekosyyn koskea sinua.

7. Me kohtelemme sinua toisella tavalla.

Jos mies sanoo pitävänsä sinusta, mutta hän kohtelee sinua samoin, kuin muita naisia, silloin hän valehtelee. Älä usko miestä, joka ei edes yritä näyttää sinulle, että olet hänelle hyvin erityinen. Tämä ei ole edes minun mielipiteeni vaan se on fakta.

Jos haluat oikeasti nähdä, pitääkö mies sinusta, katso noita pieniä asioita, jotka tekevät sinusta erityisemmän, kuin muista tytöistä. Hän saattaa kysyä sinulta mielipidettäsi jostain tietystä asiasta, mutta ei koskaan kysy sitä muilta naisilta lähettyvillä.