Skip to Content

Miten Eri Horoskooppimerkit Käyttäytyvät Rakastuessaan

Miten Eri Horoskooppimerkit Käyttäytyvät Rakastuessaan

Oinas

Oinas horoskooppi

Kun oinas rakastuu, huomaat sen varmasti. He ovat melko rehellisiä eivätkä epäröi kertomasta ajatuksiaan ääneen.

Ehkä se johtuu heidän impulsiivisesta luonteestaan. He haluavat kaiken ja he haluavat sen heti.

He ovat myös tässä mielessä hyvin perinteisiä. He palvovat sinua suurin elkein. He tekevät lähes kaiken oikein. Rakastuminen on yksi näistä asioista.

He kysyvät paljon kysymyksiä, koska he haluavat tietää kaiken elämästäsi. He haluavat saada sinusta kaiken mahdollisen tiedon, jotta voivat voittaa sinut puolelleen helpommin. 

Härkä

Härkä horoskooppi

He julistavat sen kaikille tuntemilleen ihmisille. He suorastaan huutavat rakastavansa sinua.

Jos yrität puhua heille tulevaisuudesta, älä odota saavasi vastauksia. He eivät anna niitä sinulle, ei siksi, etteivät välittäisi, vaan että välittävät liikaa eivätkä halua mennä asioiden edelle ja päätyä särkemään sydäntään. 

Heidän suurin unelmansa on luoda mukava ja vakaa parisuhde, joka kestää loppuun saakka, mutta ongelma on se, etteivät he koskaan kerro sitä sinulle. 

Kaksoset

Kaksoset horoskooppi

He eivät halua osoittaa tunteitaan. He ovat hyvin sosiaalisia, mutta he valitsevat ennemmin piilottaa haavoittuvan puolensa, koska syvällä sisimmässään he pelkäävät tulevansa satutetuksi.

Ulkoapäin näet hauskan ja hullun puolen kaksosesta, mutta sisällä heitä vainoaa epävarmuus.

Yleensä heidät tunnetaan flirttailevina ja taipuvaisina pettämiseen, mutta kun he ovat oikeasti sitoutuneita oikeaan ihmiseen, he ovat täysin eri ihmisiä – herkkiä ja anteliaita.

Rakastuessaan he eivät myöskään pysty peittämään sitä. Se lukee heidän kasvoissaan.

Rapu

Rapu horoskooppi

He ovat luontaisia huolenpitäjiä. He nauttivat rakkaudesta, parisuhteesta, rakastuneena olemisesta ja lähes kaikesta, mikä liittyy rakkauteen.

He peittelevät sinut sänkyyn tai ostavat lempiruokaasi yllätyksenä. He ovat valmiita tekemään mitä vain tehdäkseen sinut onnelliseksi.

Vaikka he rakastavat rakastamista, heidän ei ole helppoa rakastua. He ovat hyvin varovaisia, koska kun he rakastavat jotain, he ovat siinä mukana lopun elämäänsä.

Katso myös Millainen Ystävä Sinä Olet Horoskooppimerkkisi Perusteella

Leijona

Leijona horoskooppi

He tykkäävät olla johdossa niin tosielämässä kuin tunteissakin. He ovat tottuneet hallitsemaan parisuhteessa. Muut useimmiten jahtaavat heitä.

Joten kun he rakastuvat, he menettävät tunteidensa hallinnan ja he haluavat asiat tehdyksi mahdollisimman pian saadakseen takaisin hallinnan tunteen.

He kehuskelevat muille sinusta. He puhuvat sinusta kaiken aikaa, siitä mitä sinä teet, miltä sinä näytät jne.

He eivät koskaan raahaa sinua perässään, koska he ovat hyvin rehellisiä tunteistaan. Yleensä kun he rakastuvat, he eivät lopeta rakastamista kovinkaan helposti. He tekevät parhaansa pitääkseen sinut turvassa ja suojelevat sinua kaikelta pahalta. 

Neitsyt

Neitsyt horoskooppi

He yliajattelevat asioita aivan liian paljon. Joten kun he rakastuvat, he pitävät sen omana tietonaan. He ovat pelkäävät äärimmäisen paljon satutetuksi tulemista, joten he rakentavat korkeat suojamuurit ympärilleen ja yrittävät välttää sydänsurua.

He eivät halua sydämensä tulla johtajaksi, koska he arvostavat enemmän käytännöllistä puoltaan. He yrittävät pitää loogisuuden mukana kaikessa, mutta kun he rakastuvat, tuo logiikka menettää yhtäkkiä merkityksensä ja siksi he tuntevat olevansa eksyksissä. 

He paljastavat kaikki korttinsa, mutta vain jos he ovat täysin varmoja siitä, että sinä tunnet heitä kohtaan samoin. He eivät ota tarpeettomia riskejä. 

Vaaka

Vaaka merkki

Kun vaaka rakastuu, heidän epäitsekkyytensä tulee esiin täysillä. He eivät välitä ainoastaan omista tunteistaan ja omasta onnestaan; he huolehtivat, oletko sinä täysin tyytyväinen parisuhteeseen myös.

He hukuttavat sinut huomiollaan ja käyttävät karismaansa ja suloisia sanoja viedäkseen jalkasi alta. Kun on kyse romantiikasta, he ovat parhaita. 

He ovat upeita rakastajia ja he pursuavat seksuaalista energiaa. Varaudu heidän käyttävän tätä siirtoa saadakseen sinut rakastumaan heihin täysillä. Heitä on niin vaikea vastustaa. 

Skorpioni

Skorpioni horoskooppi

He ovat tottuneet pitämään tunteensa omana tietonaan. He eivät pidä julkisista rakkaudenosoituksista, koska se saa heidät tuntemaan itsensä haavoittuvaksi.

Mutta kun he rakastuvat johonkin, he heittäytyvät täysin omaan peliinsä. On jopa mahdollista, että he välttelevät sinua, ettet huomaisi heidän rakastavan sinua.

Hyvä asia tässä on se, että vältellessään sinua he luovat salaperäisyyden verhon ylleen ja se saa sen ihmisen, jota he välttelevät, tuntumaan vieläkin mielenkiintoisemmalta. 

Jousimies

Jousimies horoskooppi

Kun he rakastuvat, heistä tulee onnellisia ja pirteitä. Useimmat ihmiset ajattelevat tämän olevan heille esitystä, jotta he tekevät itsestään vieläkin mielenkiintoisemman, mutta näin he ihan oikeasti tuntevat. 

Kun he alkavat luottaa sinuun, he päästävät sinut lähelleen. He näyttävät sinulle älykkään ja haavoittuvan puolensa. Heidän kaikki korttinsa tulee olemaan pöydällä.

He ovat usein hyvin vilpittömiä ja jos he näkevät, ettei parisuhteellanne ole tulevaisuutta, he kertovat sen sinulle suoraan. 

Kun he rakastavat sinua, he viettävät suurimman osan ajastaan kanssasi ja hukuttavat sinut lahjoihin ja huomioon. 

Kauris

Kauris merkki

Kauriit ovat hyvin käytännöllisiä tosielämässä ja rakkaudessa. He eivät halua jahdata tai esittää vaikeasti tavoiteltavaa. Jos he pitävät sinusta, he kertovat sen sinulle vasten kasvoja.

He saattavat pitää tunteensa omana tietonaan, mutta se johtuu siitä, etteivät ole täysin varmoja tunteistaan. Mutta kun he saavat sen selville, he totisesti antavat sinun tietää sen.

He ovat hyvin realistisia ja joskus vaikeita käsitellä, mutta kun murrat heidän kuorensa, he rakastavat sinua lopun elämänsä. 

Katso myös: Älä koskaan ryhdy tekemisiin näiden 3 horoskooppimerkin kanssa

Vesimies

Vesimies

He arvostavat itsenäisyyttään enemmän kuin mitään muuta. Joten vaikka he rakastuvat, he yrittävät pitää itsensä sitoutumattomana niin pitkään kuin mahdollista.

Mutta koska he ovat hyvin järkeviä ihmisiä, he tietävät, etteivät voi elää loppuelämäänsä yksin. Sen vuoksi heidän tulee oppia luottamaan muihin. 

Kun he ymmärtävät tämän, he ovat avoimia rakkaudelle ja vain tällöin he osaavat rakastaa. 

Kalat

Kalat horoskooppi

Kun he rakastuvat, heidän elämänsä muuttuu saduksi. Nautit siitä, että olet heidän huomionsa keskipisteessä. He vievät sinut mukanaan unelmiensa maailmaan ja näyttävät sen, kuinka luovia he ovat. 

He uskovat sielunkumppanuuteen ja jos he ajattelevat löytäneensä omansa, sinä totisesti tiedät sen. Sinulta ei tule puuttumaan rakkautta ja huomiota, koska he antavat sinulle kaikkensa.