Skip to Content

7 Hyvää Tapaa Saada Hänet Katumaan sinun Jättämisesi

7 Hyvää Tapaa Saada Hänet Katumaan sinun Jättämisesi

Kukaan ei voi paeta särkynyttä sydäntä. Meitä kaikkia sattuu jossain kohtaa elämämme aikana ja se on syvältä. Erot ovat syvältä niin monesta syystä.

Mutta asia, joka sattuu eniten, on torjunta. Sinä halusit olla tuon ihmisen kanssa, mutta hän ei enää halunnut olla sinun kanssasi.

On normaalia, että egoosi sattuu ja sydämesi on rikki. Etenkin, kun unelmoit eläväsi koko elämäsi omassa onnellisessa tarinassasi, jossa on onnellinen loppu.

On normaalia, että tunnet olevasi hajalla. Haluat hänet takaisin, vaikka se ei olisi parasta sinulle, mutta tässä mielentilassasi et pysty ajattelemaan järkeväsit.

On normaalia, että haluat häneenkin sattuvan. Toivot, että hänkin on rikki, mutta syvällä sisimmässäsi tiedät, että sinun kohdallasi se oli pahempaa.

Sinä käyt läpi eroanne päässäsi miljoonia kertoja yrittäen löytää syytä sille, miksi hän jätti sinut. Miksi hän päätti jatkaa elämäänsä ilman sinua.

Et pysty keksimään yhtäkään, koska sinun mielestäsi sellaista ei ollut. Hän yksinkertaisesti menetti mielenkiintonsa sinuun.

Olet sitten hänestä vielä kiinnostunut tai haluat hänen vain maksavan osuutensa sinun jättämisestäsi, on olemassa keinot siihen.

Jos loukkaat häntä ja huudat hänelle joka kerta, kun näet hänet, hän kiittää Luojaa siitä, että erosi sinusta, koska olet hullu nainen. Joten tee tämä viisaasti.

Kuinka saada hänet katumaan sitä, että hän jätti sinut.

1. Kerro hänelle, mitä olet puuhaillut

mies ja nainen puhuvat ulkona

Joten sen sijaan, että huudat, minkä keuhkoistasi lähtee, kokeile erilaista lähestymistapaa. Täytä hänen päänsä upeilla asioilla, joita olet tehnyt eronne jälkeen. Ja varmista, että mainitset sanat ’siitä lähtien, kun erosimme’ tai ’eron jälkeen’.

Se saa hänen huomionsa ja hän todella ymmärtää, että teit näitä asioita eronne jälkeen. Älä säästele itseäsi säästääksesi hänen tunteitaan. Muista, että hän satutti sinua myös. Mutta tee se tyylikkäästi – niin, ettet riko periaatteitasi.

2. Pidä kiinni onnellisuudestasi ja itsevarmuudestasi

Se, miten tunnet, vaikuttaa siihen, miltä näytät. Jos olet allapäin, kasvosi näyttävät surullisilta, silmäsi eivät hymyile ja suupielesi ovat alaspäin. Ihmiset huomaavat, kun sinuun sattuu tai kun itsevarmuutesi on lähellä olematonta.

Ihmiset myöskin näkevät, myös hän, kun olet onnellinen ja itsevarma. Käy ulkona ystäviesi kanssa ja siirry elämässäsi eteenpäin. Anna hänen nähdä, ettei ero vaikuttanut sinuun, vaikka se vaikutti.

Hänen ei tarvitse tietää sitä. Sinun positiivinen asenteesi ja itsevarmuutesi saa hänet katumaan päätöstään jättää sinut. On sinusta kiinni, haluatko tehdä tälle asialle jotain.

3. Ei yhteydenpitoa-sääntö

mies tekstaa puhelimeensa

Ei yhteydenpitoa-sääntö on tärkeintä eron jälkeen. Se ei vain auta sinua toipumaan paljon nopeammin, vaan se myös provosoi hänessä uteliaisuutta. Hän varmasti miettii, mitä sinulle kuuluu ja mitä sinä puuhailet.

Mitä surkeammin sinä voit, sitä suuremmaksi hänen egonsa kasvaa, koska se totuus, että hän jätti sinut ja sinä olet onneton saa sen näyttämään siltä, ettet pysty elämään ilman sinua ja se saa hänet tuntemaan itsensä tärkeäksi.

Älä ole yhteydessä exääsi ollenkaan. Se auttaa sinua toipumaan ja se saa hänet hulluksi. Hän todennäköisesti jopa katuu sitä, että jätti sinut.

4. Tee muodonmuutos

Tämä on aina hyvä tapa uudelle alulle. Jos hän näkee sinut eronne jälkeen ja näytät tyrmäävältä, se osuu häneen. Hänestä tulee idiootti, koska jätti tuon savuavan kuuman tytön.

Joten uudista hiuksesi, mene ostoksille ja tuhlaa nuo ylimääräiset eurot (jos sinulla niitä on). Vain hieman, saadaksesi hänen leukansa loksahtamaan.

Sinä olet voittaja. Vaikka et haluaisi häntä takaisin, sinä saat hänet katumaan sitä, että hän jätti sinut.

5. Julkaise kuvia

nainen ottaa selfiet

Sosiaalinen media on lähes luotu tällaisia tilanteita varten. Se on luotu näyttämään asioita, joita sinulla on ja ei ole. Joten ihmiset julkaisevat kuvia, paikkoja, joissa käyvät ja käytännössä leveilevät sillä, miltä näyttävät ja missä ovat olleet.

Älä ole hölmö vaan käytä tätä upeaa potentiaalia hyväksesi ja julkaise kuvia itsestäsi ja ystävistäsi, kuvia siitä, kun sinulla on hauskaa.

Hän todennäköisesti katuu sitä, että hän menetti sinut sen jälkeen, kun hän näkee, kuinka hyvin sinulla menee ja kuinka hyvältä sinä näytät.

6. Mainitse urasi

Kun tapaat hänet, vihjaile varovaisesti, että sinä olet lyömätön työssäsi. Se, että sinulla on hyvä ura, on iso asia ja ehkä se on vieläkin isompi, jos hän ei ole yhtä menestyksekäs kuin sinä.

Tarkoitan, ettet sinä tee hänestä hölmöä ja ylpeile sillä, että sinulla menee paremmin, vaan mainitse rennosti, kuinka onnellinen olet, kun teet sitä mitä teet.

Mainitse myös vaikka joitain uusia mahdollisuuksia. Varo ylilyöntejä, koska se saattaa kuulostaa siltä, että yrität liikaa.

7. Vietä aikaa muiden ihmisten kanssa

ystävät juhlimassa yliopistolla

Heidän ei tarvitse olla miehiä, mutta on jopa parempi, jos he ovat. Vietä aikaa eri ihmisten kanssa saadaksesi hänet näkemään, että sinulla on jotain erityistä, joka kiinnostaa ja kiehtoo muita ja että hän on idiootti, kun hän ei voi olla seurassasi.

Saa hänet kyseenalaistamaan päätöksensä harmittomalla flirttailulla muiden kanssa. Saat varmasti puristettua exästäsi joitain tunteita ulos.

Ehkä hän jopa katuu sitä, että jätti sinut sen jälkeen, kun hän näkee muiden miesten olevan sinusta kiinnostuneita. Ehkä hän alkaa nähdä sinut eri valossa.

Jos sinulla on vaikeuksia päästä jaloillesi eron jälkeen, tämä kurssi auttaa sinua korjaamaan sydämesi ja saa sinut jättäneen miehen katumaan sitä, että sen teki