Skip to Content

Jos Miehesi Tekee Nämä 10 Asiaa, Hän On Totisesti Narsisti Valepuvussa

Jos Miehesi Tekee Nämä 10 Asiaa, Hän On Totisesti Narsisti Valepuvussa

Se kaikki alkaa kuin satu. Tapaatte ja rakastutte. Tunnet olevasi onnekkain tyttö maan päällä. Hän antaa kaiken huomionsa sinulle.

Hän hukuttaa sinut lahjoihin, vie sinut ulos syömään, tuo sinulle kukkia, hän on oikea Prinssi Hurmaava. Kuka voisi vastustaa tällaisia huomion osoituksia? Ei kukaan, etkä sinäkään voinut.

Halusit uskoa oikeaan rakkauteen ja hän esittäytyi kuin hän olisi se, jota olet odottanut koko elämäsi ajan.

Kaikki tämä tapahtui niin nopeasti. Hän halusi siirtyä seuraavan vaiheeseen parisuhteessanne ja hän ikään kuin pakotti sinut mukaansa.

Hän sokaisi sinut kaikella rakkaudella ja huomiolla ja uskoit, että se on siinä, Se Oikea. Uskoit vihdoin löytäneesi sen henkilön, jonka kanssa vietät lopun elämääsi yhdessä.

Katsos, näin heidän pelinsä toimii. Näin he houkuttelevat sinut ansaansa. Todellisuudessa, kun otetaan pois lahjukset ja keinottelut, joita sait, jäljelle ei jää mitään muuta kuin narsisti, joka imi sinut kuiviin.

Kun ensimmäiset varoittavat merkit tulivat pintaan, päätit jättää ne huomiotta. Et voinut myöntää itsellesi, että olet langennut niin absurdeihin valheisiin ja tyhjiin lupauksiin. Hän käytti kaikki keinonsa sokaistakseen sinut.

Joten uskoit hänen typeriä tekosyitään. Valitsit uskoa häneen, koska jälleen, hän oli niin vakuuttava. Hänen selittelyissään tuntui olevan paljon järkeä siinä kohtaa.

Kaikki palasi ennalleen. Jonkin aikaa hän kohteli sinua kuin kuningatarta, vain voidakseen vakuuttaa sinut luottamaan häneen edelleen, jotta hän voisi jatkaa sairasta peliään.

Tämä voi jatkua vuosia. Se riippuu siitä, kuinka vahva ja päättäväinen sinä olet. Se riippuu siitä, pelkäätkö häntä vai et. Se riippuu siitä, oletko menettänyt halun taistella itsetuntosi ja kunnioituksesi puolesta.

Näissä olosuhteissa eläminen on jotain, jota kenenkään ei koskaan tulisi kokea. Narsistin armottoman nyrkin alla eläminen voi kuluttaa sinut ja tuhota täysin, mutta vapaaksi pääseminen voi tuoda sinulle toisen tilaisuuden rakastaa jotain toista ja saada rakkaudellesi sitä vastakaikua, jonka olet aina ansainnut.

Ole hyvin varovainen, jos epäilet seurustelevasi narsistin kanssa ja tarkista nämä punaiset liput:

1. He eivät koskaan pyydä anteeksi

kyllästynyt pari istuu sohvalla

He eivät koskaan pyydä anteeksi, koska he ovat varmoja tekevänsä kaiken oikein. Heillä ei ole tietoisuutta muiden ihmisten tunteista.

Esimerkiksi, jos he saapuvat paikalle myöhässä, jättäen sinut odottamaan heitä ilman ennakkovaroitusta, he eivät pyydä anteeksi, koska he ajattelevat olevansa tärkeimpiä asioita maailmassa ja jos sinun tulee odottaa heitä, sinä odotat. Se ei ole heidän ongelmansa.

Tämä voi esiintyä monin eri tavoin parisuhteessanne, pienistä asioista kuten myöhässä tulemisesta suurempiin ja vakavampiin asioihin. Joten, katso tätä punaista lippua ja reagoi ajoissa.

2. Heillä on pakkomielle täydellisyydestä

He haluavat olla heijastus maailmasta, jonka he näkevät – täydellisestä maailmasta. Koska olet parisuhteessa heidän kanssaan, he katsovat sinua kuin heijastusta itsestään.

Joten älä ylläty, jos narsisti yrittää muuttaa sinua jollain tavalla, kuten käyttäytymistäsi tai ulkonäköäsi. He saattavat yrittää jopa kontrolloida tapaasi ajatella ja sitä, kuinka näet maailmaa. He yrittävät määrätä sinua heidän omaan ’oikeaan’ tietoisuuteen.

He yrittävät saada sinut pyrkimään johonkin, jota he pitävät täydellisenä. Sinun äänesi tulee lopulta katoamaan, identiteettisi myötä. Sinusta tulee jotain, mitä hän haluaa sinun olevan eikä jotain, mitä haaveilet olevasi.

3. He ovat hyvin karismaattisia

Tällä tavoin he saavat sinut. He voivat olla hyvin puoleensavetäviä. Heillä on vahva energia, josta nautit. Heidän energiansa sokaisee sinut. Päädyt näkemään vain asiat, jotka he haluavat sinun näkevän. Tämä kaikki tapahtuu alussa.

Mitä he oikeasti haluavat, on saada kaikki huomio ja asettaa itsensä keskipisteeksi, joka tulee myöhemmin.

Jos Miehesi Tekee Nämä 10 Asiaa, Hän On Totisesti Narsisti Valepuvussa

4. He saavat kaiken koskemaan itseään

Mihin tahansa suuntaan keskustelu onkaan menossa, he löytävät aina keinon sisällyttää itsensä siihen. He tietävät tarkalleen, kuinka asettaa itsensä huomion keskipisteeseen, josta he nauttivat niin kovasti.

Tällä tavoin he etsivät merkitystään muilta ja salaisesti vaativat imartelua. He asettavat jopa sinut tilanteisiin, jossa kehut heitä ilman, että edes huomaat.

5. Sinut on tehty sopimaan heille

Tämä on parisuhteenne ainoa tavoite. Tämä on ainoa asia, jota he haluavat sinulta – viihdyttää heidän toiveitaan ja tarpeitaan. He eivät koskaan tee samaa sinulle, esimerkiksi aseta sinun tarpeitasi omiensa edelle. He eivät edes huomaa, jos jokin on pielessä, koska he eivät yksinkertaisesti välitä.

Ainoa hetki, kun kuvittelet heidän välittävän sinusta, on silloin, kun he esittävät kiinnostusta, koska todennäköisesti silloin tarvitsevat jotain sinulta.

6. Et voi luottaa heihin

mies puhuu järkyttyneelle naiselle

Jos jotain pahaa tapahtuu sinulle tai joudut tilanteeseen, jossa tarvitset jonkun auttamaan sinut ulos, he eivät ole tarjoamassa apuaan tai vastaamassa avunpyyntöösi.

Heillä on todennäköisesti jotain parempaa tekemistä, joka pitää heidät kiireisenä – he itse.

Jos tiedät syvällä sydämessäsi, että henkilö, jonka kanssa olet, ei riennä apuun, kun sitä tarvitset, tai epäröit sitä häneltä pyytää koska tiedät vastauksen jo valmiiksi olevan ei, mieti uudestaan parisuhdettasi ja luottamusta, jos sitä edes on.

7. He ovat mestareita manipuloinnissa

He manipuloivat sinut ajattelemaan, että olet se, jota syyttää aina kun jotain pahaa tapahtuu. On mahdotonta, että he olisivat tehneet jotain väärää, koska he ovat täydellisiä ja sinä olet se, joka kaipaa parannusta.

Myöskin, tämä liittyy heidän hylätyksi tulemisen pelkoonsa. Jos he saavat sinut tuntemaan syyllisyyttä kaikesta, se tekee heistä virheettömämpiä.

Ja jos se tekee heistä virheettömiä, sinä et jätä heitä. Tämä on heidän logiikkansa. Ja vaikka jättäisit heidät, he pilaavat maineesi ja esittävät sinua negatiivisessa valossa saaden heidät itsensä näyttämään viattomilta.

8. He eivät tunne empatiaa

Mitkä tahansa tunteet, jotka eivät ole suoraan yhteydessä heihin, ei heitä kiinnosta. Joten, jos sinua sattuu, itket makuuhuoneessa mistä tahansa syystä – pienemmästä suurempaan syyhyn – he eivät tunne sitä.

He voivat esittää kiinnostunutta ja lähestyä sinua, mutta he kyllästyvät nopeasti ja lähtevät pois, koska se ei vaikuta tai kosketa heitä millään tavoin.

9. He eivät kestä kritiikkiä

pari istuu sohvalla tappelun jälkeen

Tämä johtuu siitä, että he ajattelevat olevan täydellisiä. He eivät kestä kritiikkiä, vaikka se olisi rakentavaakin, jotain mitä sanot, joka voisi auttaa heitä parantumaan. He hyökkäävät sinua vastaan, koska he kokevat tulleensa hyökätyksi.

Tai sitten he kritisoivat sinua takaisin kostaakseen ja se tulee olemaan ilkeää kritiikkiä, tai sitten he häviävät ja lähtevät aivan toiselle tielle.

He saattavat avata kokonaisen paketin erilaisia ongelmia teidän kahden välillä, jotka olette pyyhkäisseet maton alle. He tekevät tämän vain päästäkseen kanssasi tasoihin.

10. He lähettävät jatkuvasti sekavia signaaleja

He tekevät kanssasi suunnitelmia ja puhutte yhteisestä tulevaisuudesta, mutta mitään ei tapahdu. Ne ovat vain tyhjiä sanoja, jotka he unohtavat heti kun ne on päästetty ulos.

Yhtenä päivänä hän saa sinut tuntemaan itsesi erityiseksi ja seuraavana he häipyvät, jättäen sinut viimeiseksi prioriteetti-listallaan.

Tämä asettaa sinut emotionaaliseen vuoristorataan. Ehkä voit kestää sitä nyt, mutta et varmastikaan pysty kestää sitä kovin pitkään.