Skip to Content

Väärän Tyypin Kaveri, Johon Aina Rakastut, Perustuu Horoskooppiisi

Väärän Tyypin Kaveri, Johon Aina Rakastut, Perustuu Horoskooppiisi

Et ehkä ole tietoinen tästä, mutta yleensä ihastut miehiin, joilla on enemmän yhtäläisyyksiä kuin uskotkaan.

Jos tulet ajatelleeksi kaikkia menneisyyden sydänsuruja ja eroamisia, heillä on luultavasti paljon yhteistä.

Tämä ei tietenkään liity niinkään siihen, miltä valitsemasi kaverit näyttävät, vaan se liittyy heidän persoonallisuuden piirteisiinsä.

Oinas

Sitoutumiskammoinen

Myrkyllisiä miehiä, joihin olet ihastunut, ovat ne, jotka pelkäävät sitoutumista.

He johdattelevat sinua vuosikausia laittamatta suhdettanne koskaan seuraavalle tasolle, mutta samalla lupaavat sinulle, että asiat muuttuvat vakavammiksi minä hetkenä hyvänsä.

Härkä

Se, joka kummittelee sinulle

Et tiedä miksi, mutta jotenkin päädyt aina miehen kanssa, joka ei koskaan anna sinulle minkäänlaista päätöstä ja joka katoaa elämästäsi ilman mitään selityksiä.

Vaikka oletkin alkanut syyttää itseäsi tästä, totuus on, että valitset jatkuvasti miehiä, jotka eivät osaa kommunikoida ja jotka ovat liian pelkureita kohtaamaan ongelmia, joita te kaksi kohtaatte.

Gemini

Se, joka vaatii huomiota, jota hän ei koskaan anna takaisin

Ihmiset pitävät sinua tunteettomana, mutta totuus on, että leikkisän ulkokuoren takana piilee tyttö, joka antaa koko itsensä rakkailleen.

Olet aina se, joka rakastaa enemmän, koska olet jatkuvasti ihastunut miehiin, jotka eivät pysty antamaan sinulle tarvitsemaasi rakkautta ja panostusta.

Nämä ovat miehiä, jotka kohtelevat sinua kuin toista vaihtoehtoa ja samalla odottavat, että heillä on aina paikka prioriteettilistasi kärjessä.

Rapu

Liian hyvä ollakseen totta mies

Haluat sadun ja hurmaavan prinssin. Haaveesi täydellisen romanssin löytämisestä johtavat kuitenkin usein ongelmiin.

Nämä haaveet saavat sinut ihastumaan miehiin, jotka vaikuttavat aluksi mukavilta, mutta ovat lopulta huonompia kuin kukaan muu.

Sen sijaan, että etsit virheetöntä kumppania, ole realistisempi ja ymmärrä, että mahdollisella poikaystävälläsi ei voi olla kaikkia niitä ominaisuuksia, joita kuvittelit hänellä olevan.

Leo

Se, joka kehuu tiensä housuihisi

Egosi on vuoren kokoinen.

Näin ollen ihastut todennäköisimmin sellaiseen mieheen, joka herttailee ja kehuu sinua aina tilaisuuden tullen.

Valitettavasti tämä on usein vain tämän miehen tie kohti makuuhuonettasi.

Neitsyt

Se, joka kieltäytyy leimaamasta asioita

Niin kauan kuin voit muistaa, olet ollut jumissa melkeinpä suhteissa ilman nimikettä.

Toki saat itsesi ulos näistä tilanteista riittävän nopeasti, sillä se, ettet tiedä, missä olet, tekee sinut hulluksi.

Ennen kuin huomaatkaan, ihastut kuitenkin uudestaan mieheen, joka kieltäytyy leimaamasta asioita.

Vaaka

Mies, joka asettaa sinut viimeiseksi

Vääränlainen tyyppi, johon aina huomaa rakastuvansa, on se, jolla ei koskaan ole aikaa tai energiaa olla oikeasti kanssasi, vaikka te kaksi olette virallisesti pari.

Aina kun puhut hänelle asiasta, hän lupaa, että asiat muuttuvat pian ja että se, että hän ei arvosta sinua ja pitää sinua itsestäänselvyytenä, kuuluu menneisyyteen, mutta kaikki pysyy ennallaan.

Skorpioni

Sarjapettäjä

Vaikka sinua pidetäänkin eläinradan mustasukkaisimpana merkkinä, totuus on, että yleensä mustasukkaisuutesi on kaikkea muuta kuin turhaa.

Vaistosi on vahva, ja useimmiten saat kumppanisi kiinni uskottomuudesta, mikä saa sinut luulemaan, että olet ihastunut sarjapettäjiin.

Jousimies

Kontrollifriikki

Myrkyllisen miehen tyyppi, johon yleensä ihastut, on sellainen, joka haluaa kontrolloida jokaista liikettäsi.

Nämä miehet ovat synnynnäisiä manipuloijia, ja he ovat valmiita tekemään mitä tahansa vain saavuttaakseen tavoitteensa ja muuttaakseen sinut sellaiseksi naiseksi, jollaiseksi heidän mielestään sinun pitäisi tulla.

Kauris

Valehtelija

Et tiedä, miten vedät heitä puoleesi, mutta jotenkin törmäät jatkuvasti pakonomaisiin valehtelijoihin.

Nämä ovat tyyppejä, jotka eivät pystyisi kertomaan totuutta, vaikka heidän henkensä riippuisi siitä, ja tyyppejä, jotka valehtelevat kirjaimellisesti kaikesta, ei vain suhteeseenne liittyvistä asioista.

Vesimies

Pakkomielteisen mustasukkainen

Arvostat henkilökohtaista tilaa ja vapautta yhtä paljon kuin muutkin.

Sinulla on kuitenkin tapana ihastua miehiin, jotka yrittävät rajoittaa vapauttasi ja joiden mustasukkaisuus päätyy lopulta pilaamaan suhteenne.

On söpöä, jos miehellä ei ole mitään ongelmaa näyttää sinulle, että hän pelkää menettävänsä sinut, mutta omistushaluinen poikaystävä on kaikkea muuta kuin terveellistä.

Kalat

Epäkypsä äidinpoika

Halusi pelastaa miehiä ja auttaa heitä aina, kun saat tilaisuuden, tekee sinusta täydellisen syötin epäkypsille tyypeille, joilla ei ole päämäärää elämässä ja jotka etsivät jotakuta, joka opastaa heitä sen läpi.

Muista, että tarvitset tasavertaisen kumppanin – et lasta, joka ei koskaan kasva aikuiseksi.