Skip to Content

Millaisista Ihmisistä Viehätyt, Mutta Sinun Ei Ole Tarkoitettu Olla Heidän Kanssaan, Horoskooppisi Mukaan

Millaisista Ihmisistä Viehätyt, Mutta Sinun Ei Ole Tarkoitettu Olla Heidän Kanssaan, Horoskooppisi Mukaan

Se usein vie vuosia ja monia pieleen menneitä parisuhteita ennen kuin huomaat tapasi rakastua ihmisiin, jotka eivät ole sinua varten ja näkemään, miksi sinä viehätät jatkuvasti noita, joiden kanssa sinun ei ole tarkoitus olla yhdessä.

Ja siksi me autamme sinua tässä ja kerromme sinulle, miksi sinä jatkat haluamasi rakkauden etsimistä sen sijaan, että löytäisit sellaisen rakkauden, jota tarvitset.

Oinas

Tämä ei ole sitä, mitä jatkuvasti etsit, mutta sinä aina viehätyt ihmisistä, joiden kanssa sinä voit olla dominoiva.

Syvällä sisimmässäsi sinulla on halu olla parempi, kuin toinen ihminen, mutta lopulta se tuo sinulle enemmän pahaa kuin hyvää.

Ja vaikka sinä et huomaa puolisosi alistuvaa roolia aluksi, myöhemmin parisuhteessa huomaat olevasi vanhempi ja opettaja. Lopulta sinä turhaudut, kun sinun on aina oltava se aikuinen ja kypsempi puoliso.

Ja tämä kaikki kertoo sinulle keskittämään energiasi johonkin, joka on kanssasi tasa-arvoinen.

Kyllä, saatat tuntea olosi uhatuksi tämän ihmisen seurassa ensin, mutta pian huomaat, kuinka helpottavaa on, kun on oikea elämänkumppani rinnalla.

Härkä

Kun ajattelet sinun täydellistä ihmistäsi, päädyt listaan ominaisuuksista ja piirteistä, joita hänellä tulisi olla. Sinä asetat heidän hyvät ja huonot puolensa paperille ja se estää sinua kaivelemasta syvemmälle ja tutustumasta johonkin paremmin.

Tämän prosessin aikana sinä unohdat huomioida kemian. Sinä jätät huomiotta sydämesi ja vaistosi ja lopulta huomaat, ettet ole onnellinen sen ihmisen kanssa, jonka kanssa luulit sinun tarkoitettu olevan yhdessä.

Kaksonen

Jos olet kaksonen, sinä viehätyt aina ihmisistä, jotka ovat samankaltaisia kanssasi. Sinä viehätyt spontaaneista ja seikkailuhenkisistä ihmisistä.

Sellaisista, jotka ovat mielenkiintoisia ja romanttisia puolisoita ja jotka ajavat sinut tunteiden vuoristorataan.

Mutta valitettavasti tämä ei yleensä ole sellainen, joka on sinulle tarkoitettu eikä sellainen ole ihminen, joka antaa sinulle tarvitsemaasi turvaa.

En sano, että sinun tulee lopettaa perhosten etsiminen, minä vain opastan sinua ottamaan muitakin asioita huomioon, kun valitset sitä, kenen kanssa vietät lopun elämääsi.

Etsi sellaista, joka on turvasatamasi, sellaista, joka saa olosi rauhalliseksi ja jonka rakkaus tuntuu kodilta.

Rapu

Ongelmasi on se, että yleensä olet enemmän rakastunut ajatukseen rakkaudesta kuin oikeasta ihmisestä.

Ja tämä idealistinen ja romanttinen näkökulma usein vie sinut vaikeuksiin, koska se saa sinun järkesi vaikenemaan kokonaan silloin, kun kyseessä on romanssi.

Vaikka sydämen seuraaminen on upea asia, on myös muita asioita, jotka tulee ottaa huomioon ennen kuin lyöttäydyt yhteen jonkun uuden kanssa, koska valitettavasti rakkaus ei ole aina tarpeeksi.

Varmista, että löydät yhteensopivan puolison ja jonkun sellaisen, jonka kanssa asioilla on suurempi mahdollisuus ratketa.

Leijona

Leijonat usein viehättyvät samanlaisista ihmisistä, kuin he.

Vaikka he haluavat olla dominoivia parisuhteessa, he haluavat jonkun, joka kyseenalaistaa heidän auktoriteettinsa ja jonkun, jota he voivat pitää opponenttina.

Ja vaikka tällainen parisuhde on mielenkiintoinen aluksi, hetken päästä se muodostuu väsyttäväksi ja uuvuttavaksi. sinä tarvitset jonkun, jonka jalat ovat maan pinnalla, koska tällainen ihminen tuo rauhaa elämääsi.

Neitsyt

Jos kuulut tähän tähtimerkkiin, sinä haluat olla kontrollissa. Sinä haluat olla täydellinen ja sinulla on halu tehdä kaikista ympärilläsi niin lähellä täydellisyyttä, kuin mahdollista.

Joten kun tapaat jonkun, joka on täysin vastakohtasi ja jonka elämä on sotkussa, sinä otat tehtäväksesi laittaa se järjestykseen.

Tietystikään tällainen parisuhde ei koskaan pääty hyvin.

Vaaka

Sinä tunnet epätoivoista tarvetta saada rakkautta elämääsi, joten sinä yleensä päädyt rakastumaan johonkin vain koska he antavat sinulle sydämensä.

Sinä haluat vastata tunteisiin ja sinä täysin jätät huomiotta sinun oikeat tunteesi tätä ihmistä kohtaan.

Tiedän, että sinä janoat karman tarkoittamaa parisuhdetta ja haluat löytää toisen puolikkaasi, mutta sinä et voi pakottaa näitä asioita.

Ne tapahtuvat silloin, kun niiden on tarkoitettu tapahtuvan ja ainoa asia, mitä voit tehdä, on odottaa kärsivällisesti sitä hetkeä.

Skorpioni

Jos kuulut tähän horoskooppiin, sinä viehätyt aina jostain sellaisesta, joka on selvästikin sinulle tavoittamattomissa.

Luonnollisestikin päädyt kärsimään sellaisen vuoksi, jonka tunsit, mutta jota et koskaan oikeasti saanut.

Skorpionit haluavat pelata pelejä, mutta se ei tarkoita sitä, että sinun tulisi viettää loppuelämäsi jahdaten jotain.

Sen sijaan, jos haluat olla oikeasti onnellinen, sinun tulee keskittyä etsimään jotain pysyvämpää.

Jousimies

Kuinka monta kertaa olet kuullut, että vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa? Tämä on totta ja sekin on totta, että liian erilaisilla ihmisillä on vaikeuksia pysyä yhdessä kovinkaan kauaa.

Tämä on syy sille, miksi näin tapahtuu sinulle koko ajan. Sinä aina viehätyt jostain, jonka luonteenpiirteet eroavat omistasi.

Tämä voi olla kiehtovaa aluksi, mutta lopulta sinä huomaat, että tuolla toisella ei ole kanssasi mitään yhteistä eikä hän voi olla ikuinen ihmisesi.

Kauris

Jos kuulut tähän tähtimerkkiin, sinulla on taipumus ihastua itsenäisiin ja itsekeskeisiiin ihmisiin.

Vaikka tällainen ihminen ei tukahduta sinua ja antaa sinulle omaa tilaa, se myös on sellainen ihminen, joka saa sinut tuntemaan itsesi henkisesti hylätyksi.

En sano sinulle, että sinun tulisi etsiä joku vaativa ja äärettömän mustasukkainen ihminen, mutta sinun totisesti tulisi etsiä ihminen, joka antaa sinulle jakamattoman huomionsa ja rakkautensa.

Vesimies

Yleisin virhe, jonka teet parisuhteissa on se, että yrität peilata itseäsi puolisostasi.

Jos katsot suoraan, olet käyttänyt koko treffailu-ikäsi yrittäen etsiä vastakkaisen sukupuolen version itsestäsi.

Mutta vain koska sinä ajattelet, että tämä on ihminen, jollaiseksi sinä haluat tulla, se ei tarkoita sitä, että hän on sielunkumppanisi tai että te kaksi sovitte yhteen tai teidät on tarkoitettu yhteen.

Kalat

Kalat ovat henkisiä antajia ja se tekee heistä täydellisen kohteen henkisille vampyyreille ja ottajille. Kun sinä välität toisesta, sinun rakkautesi heitä kohtaan on ehdoton etkä koskaan pidättele tunteitasi.

Luonnollisestikin sinä vedät puoleesi ihmisiä, jotka onnistuvat herättämään tämän tunteen sisälläsi.

Mutta valitettavasti sinä löydät usein itsesi ansasta empaatti-narsisti –tyyppisestä parisuhteesta ja sinä olet aina se, joka vetää lyhyemmän korren.