Skip to Content

5 Merkkiä Siitä, Että Sinkkuna Oleminen On Parasta sinulle Juuri Nyt

5 Merkkiä Siitä, Että Sinkkuna Oleminen On Parasta sinulle Juuri Nyt

Sinä olet sinkku ja mietit keinoa muuttaa asiaa? No, lopeta!

Koska sinkkuna oleminen voi olla mahtavaa ja joskus se on paras tapa sinulle elää elämääsi, vaikka et tiedä sitä. Tässä on 5 merkkiä siitä, että se on juuri sitä, mitä tarvitset tässä kohtaa elämääsi.

1. Sinä keskityt itseesi

Yksi ensimmäinen merkki, että romanttinen parisuhde ei ole sitä, mitä tällä hetkellä tarvitset elämääsi, on se, että olet täysin keskittynyt itseesi.

Tämä ei tarkoita sitä, että olet itsekäs – se tarkoittaa sitä, että on tullut sellainen ajanjakso elämässäsi, jolloin päätit käyttää kaiken energiasi ja aikasi itsesi kehittämiseen.

Ja tämä ei ole asia, johon sinun tulee hakea oikeutta muilta. Sen sijaan olemalla itsekeskeinen tietyn ajan elämässäsi on parasta, mitä voit tehdä sekä itsellesi että potentiaaliselle tulevaisuuden parisuhteelle.

Se tarkoittaa, että pusket itseäsi kohti parasta versiota itsestäsi ja se tarkoittaa, että tulevaisuudessa sinä pystyt saamaan parhaan mahdollisen parisuhteen.

Muista – et voi koskaan rakastaa toista tai odottaa jotain rakastamaan sinua, ellet ensin opi rakastamaan itse itseäsi.

2. Sinulla on vielä henkistä taakkaa

Kun päätetään parisuhde, jossa on koettu paljon tuskaa, monella ihmisellä on taipumus etsiä uusi puoliso saman tien. Mutta tämä on oikeastaan pahinta, mitä voit itsellesi ja mielenterveydellesi tehdä.

Jos tunnet, että sinulla on vielä selvittämättömiä asioita menneisyydessä tai et ole vielä täysin päässyt yli jostain, jota rakastit, on aika pysyä sinkkuna.

En sano, ettei sinun tulisi koskaan löytää jotain uutta, mutta korvaava parisuhde ei ole oikea tie toipumiseen eikä se tarkoita sitä, että olet siirtynyt eteenpäin.

Mikä tahansa henkinen taakkasi onkaan, sinä tuot sen mukanasi uuteen parisuhteeseesi myös ja siitä ei koskaan koidu mitään hyvää.

Joten sen sijaan, että teet kaikkesi aloittaaksesi parisuhteen siinä toivossa, että unohtaisit ihmisen, joka vieläkin satuttaa sinua, keskity siirtymään eteenpäin omillasi.

3. Olet saanut oman osuutesi huonoista parisuhteista

Kun ajattelet aiempia parisuhteitasi, et voi sanoa niiden olleen terveitä tai menestyksekkäitä. Sen sijaan jokainen niistä otti sinusta osansa ja hajotti sinut tavalla tai toisella.

Ja mitä tämä kertoo sinusta? Että sinun tulisi jatkaa eteenpäin ja etsiä täydellinen osumasi? Oikein, mutta pidä ensin tauko treffailusta.

Kaikki nämä huonot parisuhteet aiheuttivat sinulle vakavia luottamusongelmia ja ovat muuttaneet sinun näkemystäsi rakkaudesta.

Ja tämä on asia, joka sinun tulee käsitellä ennen kuin olet valmis johonkin uuteen.

Tässä tapauksessa on selvää, että nyt on aika olla yksin, jotta voit selvittää, mitä sinä haluat elämältä ja parisuhteelta. Sydämesi ja sielusi tarvitsevat lepoa kaiken näiden tuulisten rakkauksien jälkeen.

4. Et tunne olevasi valmis uuteen parisuhteeseen

Iällä ei ole väliä, naisena sinulla on aina pieni paine olla jonkun kanssa. Vaikka et olisi nyt parisuhteessa, sinun odotetaan seurustelevan tai olla prosessissa etsimässä jotain sopivaa.

Mutta juuri nyt tämä on yksinkertaisesti jotain, mitä et halua elämääsi. Juuri nyt sinä et tunne olevasi valmis parisuhteeseen ja tähän ei tarvita selityksiä – nauti vain sinkkuelämästäsi.

Siinä ei ole mitään väärää. Se tarkoittaa, että sinä olet upeassa tilanteessa elämässäsi ja sinulla on muita asioita, joihin keskittyä. On aina parempi olla sinkkuna, kuin parisuhteessa, jota et oikeasti halua.

5. Tunnet olevasi kokonainen

Kun katsot elämääsi, et muuttaisi siitä mitään. Sinä taistelit rankasti ollaksesi siinä, missä nyt olet ja ensimmäistä kertaa elämässäsi et tunne kaipaavasi mitään lisää.

On selvää, että tunnet olevasi kokonainen omillasi ja että et tarvitse miestä antamaan sinun elämällesi merkitystä.

Ja siksi sinun on parempi pysyä sinkkuna kunnes oikea mies saapuu, kuin asettua aloillesi jonkun sellaisen kanssa, joka häiritsee rauhaasi ja harmoniaasi.