Skip to Content

Jos Hän Tekee Nämä 8 Asiaa, Hän Ei Ole Niin Kiinnostunut Sinusta

Jos Hän Tekee Nämä 8 Asiaa, Hän Ei Ole Niin Kiinnostunut Sinusta

Jokainen tyttö unelmoi miehestä vierellään, joka rakastaa häntä tavalla, jonka hän ansaitsee. Mutta mitä tapahtuu, kun kaikki ei ole niin helppoa? Ehkä sinun on aika riisua ruusunpunaiset lasisi ja ymmärtää kerralla, ettei hän ole niin kiinnostunut sinusta.

Jos et ole aivan varma, mitä hän tuntee sinua kohtaan, tässä on joitain asioita, jotka voivat auttaa sinua näkemään, onko miehesi kiinnostunut sinusta ja suunnitteleeko hän tulevaisuutta kanssasi.

1. Hän ei arvosta sinua

Arvostus on avain vakaaseen ja menestyvään parisuhteeseen. Jos huomaat, ettei miehesi arvosta sinua, se on suuri varoitusmerkki ja sinun tulisi lähteä ja siirtyä eteenpäin. Hän on vain joku, joka pitää sinua itsestään selvyytenä, ajattelee, että olet aina siinä, kun hän tarvitsee sinua.

No, näytä hänelle, että hän on väärässä ja lähde ajoissa. Kun hän menettää sinut, hän ymmärtää tehneensä suuren virheen eikä hän tule kohtelemaan enää muita naisia samoin, kuin kohteli sinua. Se on ehdottomasti opetus, joka hänen on saatava.

2. Hän ei tue unelmiasi

On olemassa paljon parisuhteita, joissa mies on mustasukkainen naisensa uralle. Sen vuoksi he eivät koskaan tue naisen unelmia. He eivät koskaan sano, että ovat ylpeitä hänestä ja he välttelevät puhumasta naisen työstä.

Kukaan nainen ei voi olla oikeasti onnellinen ja tyytyväinen sellaisessa parisuhteessa, joten parempi korjata tuo ongelma istumalla ja juttelemalla. Jos näet, että miehesi on itsepäinen ja hänen ylpeytensä on tärkeämpää kuin hänen rakkautensa sinua kohtaan, sinun tulisi antaa hänelle lähtöpassi!

3. Hänellä ei ole sinulle aikaa

Jos miehesi sepittää typeriä tekosyitä kiireistään, se tarkoittaa sitä, ettei hän ole niin kiinnostunut sinusta. Jos hän rakastaa sinua, hänellä on aina aikaa sinulle, mutta tällainen käyttäytyminen lähettää täysin toisenlaisen viestin.

Tällä tavoin toimimalla hän sanoo, että hän voi nähdä sinut, mutta ei häntä haittaa, jos hän ei sitä tee. Ja tuollainen mies ei ole koskaan mies, joka on rakastunut.

4. Pitkäaikainen parisuhde ei ole hänen juttunsa

Jos mies kertoo sinulle avoimesti, ettei pitkäaikainen parisuhde ole sitä, missä hän haluaa tällä hetkellä olla, voit olla varma, että hän vain vie sinua. Hän on vain panomies, joka haluaa lentää kukasta kukkaan.

Hän ei halua sitoutua eikä koskaan halua sitä. Välttyäksesi kyyneleiltä, jätä hänet ajoissa ja kiitä luojaa siitä, että pääsit hänestä eroon.

Jos Hän Tekee Nämä 8 Asiaa, Hän Ei Ole Niin Kiinnostunut Sinusta

5. Hän ei kuuntele sinua

Pointti siinä, että sinulla on poikaystävä, on se, että tunnet olosi hyväksi hänen kanssaan. Jos tarjoat syvimpiä tunteitasi hänen edessään, mutta hän mieluummin tarkkailee tuota kuumaa tarjoilijaa, sinulla ei ole mitään tekemistä hänen kanssaan.

Olet liian hyvä ollaksesi hänen kanssaan ja sinun tulee kertoa se hänelle. Selitä hänelle, että parisuhteessa on kyse rakkaudesta ja kunnioituksesta ja hänen kanssaan sinulla ei ole näistä kumpaakaan. Toivottavasti hän ymmärtää olevansa väärässä, mutta tällä kertaa se on liian myöhäistä teidän kahden osalta.

6. Hän ei halua oppia tuntemaan sinua paremmin

Ei väliä, jos te kaksi olette seurustelleet jo aikoja tai vasta muutaman kuukauden, hänen tulisi jatkuvasti olla kiinnostunut sinusta. Mies, joka menettää kiinnostuksensa ei ole mies, joka on korviaan myöten rakastunut sinuun.

Hän vain seurustelee kanssasi, koska se on hänelle mukavaa. Hän ei ole se, joka kuolisi vuoksesi eikä hän totisesti ole se, jonka kanssa sinun pitäisi mennä naimisiin.

7. Hän saa sinut uskomaan, että kaikki on sinun syytäsi

Vaikka teillä on ongelma tai ei, hän aina syyttää sinua siitä, mitä ikinä tapahtuikaan. Sinä olet aina ongelma hänen elämässään ja mitä tahansa hänellä on sanottavaa siitä, hän kertoo siitä sinulle.

Usko minua, sinä tunnet itsesi surkeaksi, koska hän syyttää sinua asioista, joita et tehnyt. Sellainen parisuhde on totisesti myrkyllinen ja sinun tulisi paeta ASAP.

8. Hän ei välitä sinun tunteistasi

Hän on sellainen mies, joka seisoo ylpeänä edessäsi, kun itket jostain ongelmasta elämässäsi. Hän ei edes ojenna kättään sinua kohti saadakseen sinut tuntemaan olosi paremmaksi.

Hän ei edes sano, että asiat järjestyvät ja että voit luottaa häneen, mitä tahansa tapahtuukaan. Tällainen mies ei koskaan välitä tunteistasi ja hän ei varmastikaan tee mitään tehdäksesi sinut onnelliseksi.