Skip to Content

Kaikille Niille Urheille Lapsille, Jotka Pistivät Välit Poikki Myrkyllisestä Isästään

Kaikille Niille Urheille Lapsille, Jotka Pistivät Välit Poikki Myrkyllisestä Isästään

Tämä kirje on kaikille niille lapsille, jotka pistivät välit poikki heidän myrkyllisen isänsä kanssa ja löysivät onnellisuutensa kaukana tästä.

Jokainen sana tulee sydämeni pohjasta ja tarkoitan kaikkea, mitä sanon. Tiedän, että teitä on paljon, joilla ei ollut mukava lapsuus.

Tiedän, että te halusitte niin monia asioita isältänne, mutta ette saaneet niitä. Ja tiedän, että se sattui paljon.

Tiedän, että isän tulisi olla ihminen, jota rakastat kuuhun ja takaisin, mutta ongelma oli siinä, ettei sinun isäsi koskaan näyttänyt sinulle sitä rakkautta.

He olivat tarpeeksi itsekkäitä tehdäkseen muita asioita silloin, kun sinä tarvitsit heitä. He eivät olleet siinä sinua varten, kun voit pahoin tai epäonnistuit kokeessa.

He eivät olleet siinä, kun heidän olisi pitänyt opettaa sinua ajamaan autoa. He eivät olleet siinä silloin, kun sinä halusit puhua heidän kanssaan asioista, joita vain isät puhuvat lapselleen.

Ja tiedätkö, mikä on pahin asia kaikista? Kaikki muut lapset ympärilläsi omistivat hyvät isät, jotka olivat heidän kanssaan kaiken aikaa.

He tukivat lapsiaan ja antoivat rakkauttaan. Sinä et vain saanut sitä, mitä olisit kaivannut.

Ja totuus on, ettet sinä pyytänyt liikaa. Sinä vain pyysit isääsi katsomaan jalkapallopeliäsi tai jotain kilpailua, jonka voitit. Sinä vain halusit isäsi olevan ylpeä sinusta sinun pienien onnistumisiesi vuoksi.

Koska vaikka ne olivat pieniä asioita, ne merkitsivät sinulle niin paljon. Sinä olit vain lapsi ja sinä ajattelit, että isän tulee olla sellainen, joka suojelee sinua kaikelta pahalta.

Mutta sinun isäsi ei ollut koskaan siinä silloin, kun halusit tarttua hänen kädestään kun sinua pelotti. Hän irrotti otteesi ja sanoi, että sinun tulee kohdata pelkosi.

Joka kerta kun halusit halauksen tai suukon, koska et ollut nähnyt häntä aikoihin, hän vain kehotti sinua istumaan autoon ilman, että kyseli sinulta mitään. Hän ei halunnut tietää sinun tunteistasi tai asioista, joita olit käynyt läpi.

Hän oli kylmä ja etäinen. Hän käyttäytyi, kuin ei olisi ollut isäsi. Hän käyttäytyi, kuin ei olisi halunnut sinua.

Ja kaiken tämän vuoksi sinun sydämesi särkyi. Hänen kylmän asenteensa vuoksi sinä ajattelit, ettet ollut tarpeeksi hyvä. Sinä ajattelit, että syy oli sinussa, vaikka sinun isäsi oli syypää koko ajan.

Tunsit itsesi vähemmän arvokkaaksi ja kyselit itseltäsi, olisiko isäsi onnellisempi, jos hänellä olisi joku toinen poikanaan tai tyttärenään.

Sinä kyselit itseltäsi, teitkö jotain väärin koko ajan ja miksei isäsi antanut sinulle ansaitsemaasi rakkautta.

Ja sinä vietit niin monet yöt valvoen ja itkien itsesi uneen ja kärsit hiljaisuudessa.

Mutta tiedätkö mitä?

Vaikka luulit, että se oli sinun vikasi, tiedä, ettei se ollut. Sinulla oli vain huono tuuri ollaksesi henkisesti tavoittamattoman miehen lapsi, sellaisen, joka ei voinut edes rakastaa itseään oikein, joku joka oli luopunut elämästä jo ennen kuolemaansa.

Sinä olit vain yksi myrkyllisen isänsä uhri, joka katseli sinun kärsimystäsi, muttei koskaan ojentanut auttavaa kättään.

Joten ole vihainen, riko tavaroita, itke, tee mitä vain haluat. Anna vihan tulla.

Päästä kaikki se myrkyllisyys ja viha sisältäsi vapaaksi. Koska jos se pysyy sisälläsi, se voi tappaa sinut. Se määrä turhautuneisuutta siitä, ettet saanut haluamaasi rakkautta on niin suuri, että se voi murskata sinut henkiseen kuolemaan.

Mutta sitä sinä et halua, ethän? Et halua isäsi näkevän, että hän tuhosi sinut.

Sinä haluat hänen näkevän sinut pystypäin kaiken sen pahan jälkeen, mitä hän sinulle teki.

Sinä et halua hänen näkevän sinua hänen uhrinaan ja että kannat arpia sydämessäsi koko elämäsi ajan. Ei, et halua mitään tästä.

Siksi sinun tulee olla fiksu. Sinun tulee ajatella, kuinka pääset ongelmiesi yli. Ja mitä tahansa teet, älä yritä kostaa hänelle.

Tiedäthän, karma on ilkimys ja se saa hänet kyllä maksamaan siitä, mitä hän sinulle teki.

Yhtenä päivänä hän pyytää sinua antamaan vähän rakkauttasi, ottamaan kädestäsi kiinni, kun hän puhuu viimeisiä sanojaan.

Yhtenä päivänä hän tuntee samoin kuin sinä, kuin pieneksi lapseksi, joka janoaa rakkautta ja anteeksiantoa. Sinä päivänä sinä muistutat häntä, kuinka sinä pyysit häntä pitämään kädestäsi kiinni, kun sinua pelotti.

Ja sinä muistat, kuinka hän päästi kädestäsi irti, kertoen, että sinun tulee kohdata pelkosi. Tuo muisto viiltää sydäntäsi kovalla voimalla, mutta sinä silti otat isäsi kädestä kiinni.

Sinä annat hänelle anteeksi kaiken sen, mitä hän teki sinulle. Näytät hänelle, että sinä olet suurempi ihminen, kuin hän koskaan oli.

Mutta sinä myös päästät hänestä irti. Koska sellaisesta kiinni pitäminen, joka ei koskaan ollut totta, ei ole järkevää.

Ja jos koskaan muistelet isääsi, jos jokin muistuttaa sinua hänestä ja toivot hänen olevan siinä sinun kanssasi, älä tartu puhelimeesi soittaaksesi hänelle. Kyllä, hän on isäsi, hän on sinut tehnyt, mutta hän on myös ihminen, joka tuhosi sinut silloin, kun sinua sattui eniten.

Sinä saat rakastaa häntä. Mutta rakasta häntä sillä tavalla, jota hän ei saa koskaan selville. Älä anna hänelle sitä tyydytystä, että hän on lopulta voittaja.