Skip to Content

Kuinka Kertoa, Jos Muut Ihmiset Pitävät Sinua Houkuttelevana

Kuinka Kertoa, Jos Muut Ihmiset Pitävät Sinua Houkuttelevana

Käytänkö liikaa meikkiä? Näytänkö lihavalta tässä mekossa? Olenko liian laiha?

Minkälainen asu minun pitäisi olla, jotta piilottaisin (jotain), jota en halua muiden huomaavan? Olenko viehättävä?

Nämä ovat kysymyksiä, joita lähes jokainen nainen pohtii jokapäiväisessä elämässään. Tästä on tullut 2000-luvun raakaa todellisuutta.

Kutsun sitä raa’aksi todellisuudeksi, koska media on vaikuttanut suuresti tähän ilmiöön, jossa tuntuu, että meidän on oltava täydellisiä ollaksemme viehättäviä.

Siksi meistä (ja erityisesti naisista) tuntuu, että meillä on oltava täydelliset hiukset, kynnet, vaatteet jne. ja että meidän on jatkuvasti tehtävä töitä itsemme eteen voidaksemme tuntea olomme hyväksi ja ollaksemme houkuttelevia itsellemme ja muille.

Kaikki nämä median mainostamat täydelliset mallit (ja muutkin asiat) herättävät naisissa epävarmuutta, ja tämä voi olla todella turhauttavaa tosielämässä, jossa täydellisyys on yksinkertaisesti saavuttamattomissa.

Valitettavasti unohdamme, että olemme kauniita ja viehättäviä sellaisina kuin olemme, ja siksi alamme kyseenalaistaa sitä ja pyytää vahvistusta muilta.

Tämä on kuitenkin täysin normaalia, koska on luonteeseemme kuuluvaa tuntea hieman epävarmuutta itsestämme, eikä se ole loppujen lopuksi niin paha asia.

Epävarmuuden tunne motivoi sinua tekemään jatkuvasti töitä itsesi eteen ja parantamaan huomattavasti rakkauselämääsi, sosiaalista elämääsi ja niin edelleen.

Mutta on yksi asia, joka sinun on ymmärrettävä, ja se on se, että viehättävä olo on sinussa itsessäsi, ja jos tunnet olosi hyväksi omassa nahassasi, myös muut pitävät sinua viehättävänä.

Useimmiten unohdat tämän ja sen sijaan ajattelet, että muut eivät pidä sinua viehättävänä asusi tai jonkin muun vähemmän tärkeän asian vuoksi.

Ja siksi alat elää siinä harhakuvitelmassa, että muut ihmiset ajattelevat sinusta sitä, mitä kuvittelet heidän ajattelevan.

Sinusta tulee liian ankara itsellesi, ja se estää sinua nauttimasta elämästä täysillä. Luulet olevasi kaukana viehättävästä, vaikka muut pitävät sinua itse asiassa todella seksikkäänä.

10 merkkiä siitä, että sinua halutaan ja toivotaan enemmän kuin luuletkaan olevasi

Olet ystävällinen

Ystävällisyys on nykyään todella harvinaista. Se on jotain, mitä meidän ei pitäisi pitää itsestäänselvyytenä, koska kiltit ihmiset ovat kuolemassa sukupuuttoon nykyajan julmuuden myötä.

Ystävällisyys tarkoittaa sitä, että on mukava kaikille ja kohtelee kaikkia samalla kunnioituksella.

Se tarkoittaa sitä, että kunnioittaa itseään ja kunnioittaa muita yhtä lailla.

Ystävällisyys on ehdottomasti viehättävin piirre, joka ihmisellä voi olla, ja jos huomaat olevasi ystävällinen, tiedä, että muut arvostavat sinua siitä suuresti.

Vaikka he eivät ehkä sanoisi sitä sinulle, tiedä, että se on totta.

Ystävällisyytesi on kuin kaunis, harvinainen valo pimeydessä, eikä sinun pitäisi koskaan ajatella, etteivät muut huomaa sitä.

Jos olet ystävällinen ihmisille, eläimille, ympäristölle ja asioille, jotka ympäröivät sinua, teet maailmasta paremman paikan, ja muut pitävät tätä ominaisuutta houkuttelevana.

Älä koskaan ajattele, että jos olet liian kohtelias, ihmiset pitävät sinua heikkona.

Pahat ja ahneet ihmiset ovat heikkoja. Ystävällisyys on sen vastakohta, ja sinun pitäisi olla ylpeä itsestäsi siitä.

Olet hyvä saalis

Saalis oleminen on lopulta houkuttelevaa. Mutta useimmiten ihmiset sekoittavat saalis olemisen siihen, että heillä on paljon potentiaalisia seurustelukumppaneita ja että he eivät ole koskaan sinkkuja.
He eivät tiedä, että saaliina olemisella on kaksi puolta. Kiinniottaminen tarkoittaa sitä, ettei ole koskaan sinkku ja että aina on muita, jotka jahtaavat ja kosiskelevat sinua.

Mutta saalis oleminen tarkoittaa myös sitä, että olet ikuisesti sinkku, koska muut ihmiset saattavat pitää sinua liian pelottavana.

Varsinkin jos et pelkää sanoa, mitä tarkoitat, etkä pelkää näyttää itsevarmuuttasi, muut pitävät sinua liian pelottavana ja pelkäävät lähestyä sinua.

Ja sitten alat ajatella, ettet ole viehättävä, ja huomaat kysyväsi ystävältäsi väistämättömän kysymyksen: Olenko minä viehättävä?

Mutta todellisuus on täysin päinvastainen. Tällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että et ole viehättävä.

Päinvastoin, se tarkoittaa, että olet liian viehättävä, mikä pelottaa heitä ja estää heitä lähestymästä sinua.

Jos näin on, sinun ei pitäisi turhautua tästä, sillä jos he pelkäävät lähestyä sinua, se tarkoittaa, etteivät he edes ansaitse sinua.

Odota jotakuta, joka osoittaa sinulle todellista luottamusta ja joka ei pelkää seisoa rinnallasi.

Sinusta huokuu luottamus

Mikään ei ole voimakkaampaa ja viehättävämpää kuin nainen, joka huokuu itsevarmuutta. Jos et pelkää olla sellainen kuin olet, muut ihmiset huomaavat sen.

Kun olet itsevarma , sinusta säteilee valo, ja on todella vaikea olla kiinnittämättä siihen huomiota.

Itseluottamukseen kuuluu se, että kävelet tyylikkäästi, olet ystävällinen ja sinulla on erottuvat käytöstavat, rakastat elämääsi ja kunnioitat muita.

Kaikki nämä näkyvät jokapäiväisessä elämässäsi, eivätkä muut yksinkertaisesti pysty vastustamaan sitä.

Itsevarmuutesi saattaa joskus vaikuttaa liian pelottavalta muiden silmissä, ja siksi he saattavat ajatella, että saat paljon kohteliaisuuksia ja seurustelet aina jonkun kanssa.

Kun ihmiset luulevat, että saat paljon kohteliaisuuksia, he päättävät olla kohteliaisuuksia tekemättä tai he kohtelevat sinua ja sanovat, että olet varmaan kuullut tuon jo sata kertaa.

Ja siksi alat kyseenalaistaa omaa vetovoimaasi, mutta todellisuudessa asiat ovat niin paljon toisin kuin olet olet oletellut.

Omistat seksuaalisuutesi

Toinen viehättävä ominaisuus on se, että nautit seksistä etkä häpeä seksuaalisuuttasi.

Jos olet varma seksuaalisuudestasi, muut pitävät sinua äärimmäisen viehättävänä ja haluavat olla osa elämääsi.

Et koskaan pyydä kumppaniasi sammuttamaan valoja, kun rakastelet hänen kanssaan, koska luotat siihen, mitä tuotat pöytään.

Nautit seksistä kaikin voimin, etkä anna muiden tyrkyttää sinulle mielipiteitään tästä.

Huomaat usein ihmisten tuijottavan sinua

Joskus saatat huomata muiden ihmisten tuijottavan sinua, mikä saa sinut heti ajattelemaan, että sinulla on jotain kasvoillasi.

Ihmiset ajattelevat aina, että heillä on jotain kasvoillaan tai asussaan, ja se on ainoa syy siihen, että muut tuijottavat heitä.

Mutta tämä ei ole totta. Useimmiten ihmiset tuijottavat jotain, mikä on heidän mielestään huvittavaa tai houkuttelevaa.

He tuijottavat sinua, koska he eivät yksinkertaisesti saa sinusta tarpeekseen, ja minne tahansa he katsovatkin, heillä on jatkuva tarve palata tuijottamaan sinua.

Ja tämä saa sinut levottomaksi, koska epävarmuutesi kertoo sinulle, että he tuijottavat vääristä syistä.

Todellisuudessa he kuitenkin tuijottavat, koska pitävät sinua viehättävänä katseltavana.

Jos huomaat myös, että muut ihmiset tuijottavat sinua joka kerta, kun menet jonnekin, älä ajattele, että olet väärässä huoneessa.

Tiedä, että valloitat heidän sydämensä ja silmänsä yleisilmeelläsi.

Olet hyvä kuuntelija

Hyvänä kuuntelijana oleminen tarkoittaa, että olet kiinnostunut siitä, mitä muiden ihmisten elämässä tapahtuu.

Se tarkoittaa, ettet ole itsekeskeinen ja kiinnostunut vain itsestäsi ja omasta elämästäsi puhumisesta. Hyvänä kuuntelijana oleminen on huippuviehättävä ominaisuus, joka ihmisellä voi olla.

Onko kukaan koskaan kertonut sinulle, että hänestä tuntuu, että hän voi kertoa sinulle mitä tahansa?

Jos kyllä, sinun pitäisi tuntea olosi imarrelluksi, koska se tarkoittaa, että he pitävät sinua luotettavana ja nauttivat kanssasi puhumisesta.

Mutta jos kukaan ei ole sanonut niin, mutta huomaat, että ihmiset haluavat puhua kanssasi tai kysyvät sinulta neuvoa, kun heillä on ongelmia, se tarkoittaa, että he pitävät sinua hyvänä kuuntelijana.

Se tarkoittaa, että olet erittäin viehättävä ja arvostat muita.

Arvostat sitä, että kuulet, mitä heidän elämässään tapahtuu, ja olet aina auttamassa heitä selviytymään vaikeuksistaan.

Nautit elämästä

Mikään ei ole seksikkäämpää kuin joku, joka osaa nauttia elämästä. Elämästä nauttiminen tarkoittaa sitä, että suhtaudut asioihin positiivisesti silloinkin, kun ne eivät ole niin valoisia.

Se tarkoittaa sitä, että löydät aina jotain hyvää huonojen asioiden merestä.

Jos nautit niistä pienistä asioista, joita elämä tarjoaa sinulle, ja huomaat harvoin valittavansa muille siitä, kuinka vihaat elämääsi, kuulut niihin, jotka osaavat todella nauttia jokaisesta arvokkaan elämänsä hetkestä, eikä sinun kannata enää koskaan vaivautua kyselemään itseltäsi: Olenko minä viehättävä?

Elämästä nauttiminen tarkoittaa sitä, että olet viehättävä, ja viehättävyys tarkoittaa sitä, että houkuttelet muita elämääsi.

Kukaan ei voi vastustaa ihmistä, joka osaa rentoutua, vaikka se tuntuisi mahdottomalta. Se on jumalallinen piirre, ja jos sinullakin on se, onnittelut!

Teet kaiken intohimoisesti

Intohimoisissa ihmisissä on jotain, jotka tekevät kaiken huolella ja innostuneesti.

Jos olet yksi heistä, usko pois, olet paljon viehättävämpi kuin luulet olevasi.

Intohimoisena oleminen tarkoittaa sitä, ettei tyydy keskinkertaisuuteen.

Se tarkoittaa sitä, että etsii aina jotain uutta, villiä ja tutkimatonta. Ja kun löydät sen, panostat itseesi siinä määrin, ettet nuku tai syö kunnolla.

Ja silloin tiedät, että intohimo on ollut oppaanasi koko tämän ajan.

Kaiken tekeminen intohimolla tarkoittaa sitä, että suudellaan intohimoisesti, rakastellaan intohimoisesti, kokataan intohimoisesti, lauletaan, kirjoitetaan, piirretään ja puhutaan intohimoisesti.

Se tarkoittaa, että nautit kaikesta mitä teet ja annat 100 prosenttia itsestäsi sille, mikä tekee sinut onnelliseksi.

Tiedät olevasi intohimoinen, kun silmissäsi on palo, joka pakottaa sinut tekemään asioita, joita et olisi koskaan ajatellut tehdä tai sanoa.

Ja tuo palo on todella tarttuvaa muihin ihmisiin. He voivat joko liittyä mukaan tai olla liittymättä, mutta he eivät voi koskaan jättää sitä huomiotta.

Naurat paljon ja saat muut nauramaan

Nauraminen on parannuskeino. Se on parannuskeino sielullesi ja myös muiden ihmisten sieluille. Se auttaa sinua käymään läpi kaikki ne vaikeat hetket elämässäsi ja se auttaa sinua jakamaan iloa muiden kanssa.

Jos huomaat usein nauravasi, se tarkoittaa, että olet viehättävä. Se on niin yksinkertaista kuin se on. Ihmiset, jotka nauravat usein, ovat puhdasta kultaa, ja he toimivat kuin magneetti, joka vetää puoleensa muita.

Jos naurat muiden vitseille tai et pelkää nauraa itsellesi, sinulla on elämäsi parasta aikaa etkä pelkää näyttää sitä muille.

Ja se on todella kuumaa. Jos saat myös muut nauramaan vitseillesi tai elämässäsi tapahtuville hauskoille asioille, se tarkoittaa, että jaat ilosi heidän kanssaan, ja he tuntevat vetoa kaikkeen tähän positiivisuuteen, jota annat heille.

Hymysi tekee maailmasta paremman paikan, joten voit olla varma, että muut huomaavat sen.

Kun hymyilet, näytät kymmenen kertaa houkuttelevammalta, eikä sinun pitäisi koskaan unohtaa tätä tai aliarvioida hyvän naurun voimaa.

Olet kunnianhimoinen

Kunnianhimoisia ihmisiä yhdistää yksi asia, ja se on menestys. Et voi menestyä, jos et ole kunnianhimoinen, ja niin se vain toimii.

Ja kunnianhimoisena oleminen on seksikästä. Menestyminen on vielä seksikkäämpää.

Se tarkoittaa, että tiedät, mitä haluat, ja tiedät, miten saat sen. Ja se erottaa sinut muista vähemmän menestyneistä ihmisistä.

Kunnianhimoinen luonteesi on tappava, eikä sinun pitäisi koskaan kyseenalaistaa sitä, että olet viehättävä.

Olet enemmän kuin viehättävä muiden silmissä, joten varmista, että muistutat itseäsi tästä muutaman kerran päivässä, kunnes omaksut sen täysin.

Kunnianhimo liittyy myös itseluottamukseen, ja jos sinulla on nämä kaksi ominaisuutta, usko pois, olet todellinen helmi.