Skip to Content

Hän Sanoo Olevansa Herkkä, Mutta Nämä 9 Käyttäytymismallia Todistavat, Että Hän On Oikeasti Manipuloija

Hän Sanoo Olevansa Herkkä, Mutta Nämä 9 Käyttäytymismallia Todistavat, Että Hän On Oikeasti Manipuloija

Olet niin onnellinen, että olet vihdoin löytänyt miehen, joka on tunteellinen eikä pelkää avautua tunteistaan. Silti jokin tuntuu oudolta.

Syytät itseäsi siitä, ettet pysty käsittelemään hänen tunteitaan, ja ajattelet, ettet vain ole tottunut herkkään poikaystävään.

Jos aistit, että jokin on pielessä, on mahdollista, että hän on manipuloija, joka teeskentelee olevansa herkkä osana huijaustaan.

Katso nämä merkit valepuvussa olevasta manipuloijasta.

Hän teeskentelee sinulle kompromisseja

Harjaantumattomalle silmälle näyttää siltä, että hän todella teki kompromissin terveen suhteen hyväksi.

Todellisuudessa hän kuitenkin käyttää kaikkia mahdollisia tilanteita saadakseen sen näyttämään siltä, että hän tekee sinulle palveluksia.

Jos esimerkiksi pyydät häntä lähtemään kanssasi ulos, hän saattaa sanoa jotain sellaista kuin: “No, minulla oli jo suunnitelmia, mutta voin perua ne puolestasi.”

Todellisuudessa hänellä ei edes ollut suunnitelmia, mutta hän halusi käyttää tilaisuuden hyväkseen saadakseen itsensä näyttämään hyvältä ja joustavalta.

Hän näyttää aina purkavan taakkansa sinun päällesi

On tietysti ihan ok, että mies jakaa ongelmansa kanssasi, mutta manipuloijalla on ainutlaatuinen tapa tehdä se. Hän keksii tavan hallita sinua traumoillaan tai surullisilla kokemuksillaan menneisyydestään.

Häntä on esimerkiksi saatettu pettää, ja nyt hän käyttää sitä hyväkseen saadakseen sinut olemaan erityisen varovainen sen suhteen, miten olet tekemisissä muiden miesten kanssa, koska hänen mukaansa se, että puhut muiden miesten kanssa, laukaisee kaikki ne negatiiviset tunteet, joita hänellä on menneisyydestä.

Hän on aina uhri

Kuulet usein hänen sanovan, että hän on niin mukava kaveri, ja siksi varmaan kaikki aina satuttavat häntä. Hän pystyy saamaan jokaisen tilanteen näyttämään siltä, että hän on se, jota on loukattu, vaikka todellinen tarina olisi mikä tahansa.

Kaikki ovat hänen kimpussaan, ja hän on aina se, joka päätyy uhriksi lähes kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Hänen ‘huolenpitonsa’ tuntuu oudolta

Hän antaa sinulle salakavalasti neuvoja, jotka palvelevat vain häntä itseään. Hän muotoilee lauseensa niin, että näyttää siltä kuin hän todella välittäisi, mutta todellisuudessa hän yrittää saada sinut tekemään mitä hän haluaa.

Jos hän ei siis halua sinun tekevän jotain, hän saattaa sanoa jotain sellaista kuin: “En vain todellakaan halua, että satutat/pettytyt.”

Aluksi ajattelet, että hänen täytyy todella välittää sinusta, mutta se tuntuu todella oudolta, ja joka kerta kun kuuntelet hänen neuvojaan, sinusta tuntuu tyhjältä ja hämmentyneeltä.

Hän vetää sinut mukaan mielialoihinsa

Olet huomannut, että miltä hänestä tuntuu, sinusta alkaa tuntua. Toki saatat olla todellinen empaatti, mutta huomaat, että hän yrittää tarkoituksella vetää sinut alas eikä ole tyytyväinen ennen kuin onnistuu.

Hän ei voi sietää sitä, että olet onnellinen, jos hän on surullinen, ja hän haluaa, että tunnet olevasi vastuussa hänen tunteistaan, sillä se antaa hänelle keinon syyttää sinua aina, kun jokin menee pieleen.

Hän ei vaikuta vilpittömältä

Hän tekee yleensä niin kuin haluat hänen tekevän ja sanoo kaikki oikeat asiat. Hän on luontainen ihmisten miellyttäjä, mutta voit aistia, että siinä on jotain teennäistä.

Voit huomata kiinnittämällä huomiota hänen ilmeisiinsä, että hän ei ole rehellinen.

Asiat, joita hän tekee sinulle, vaikuttavat liioitelluilta ja liian tarkkaan suunnitelluilta, ja hän tekee harvoin virheitä, varsinkin suhteen alussa.

Kun jokin tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se yleensä onkin.

Hän hakee jatkuvasti huomiota

Olet juuri menossa juhliin, joista hän tiesi, ja hän soittaa sinulle kertoakseen, ettei voi hyvin ja että sinun on mentävä tapaamaan häntä.

Olet aluksi iloinen siitä, mutta ajan myötä huomaat, että tämä on kaava. Hän tekee tämän tarkoituksella vetääkseen sinut pois hauskanpidosta muiden ihmisten kanssa ja keskittääkseen kaiken energiasi ja aikasi häneen.

Hän kertoo sinulle surullisia tarinoita “sopivina” hetkinä

Hänellä on monia itkuhupaisita tarinoita, ja hän onnistuu jotenkin jakamaan ne kanssasi sopivimpina ajankohtina.

Yleensä, kun hän on lopettanut puhumisen ja itkemisen, hän pyytää jotain, kuten palvelusta tai rahaa, tai hän pyytää sinua tekemään jotain, jolle olet jo sanonut ei.

Tämä on selvä merkki siitä, että hän manipuloi sinua, ja sinun pitäisi jättää hänet ilman kysymyksiä.

Hän itkee koko ajan

On ihmeellistä, että mies uskaltaa näyttää tunteensa, mutta tämä mies itkee koko ajan, varsinkin kun asiat eivät mene hänen toivomallaan tavalla.

On hyvin mahdollista, että aina kun sinun on kerrottava hänelle jotain todella tärkeää, jonka hän olettaa olevan epämiellyttävää, hän muuttuu yhtäkkiä super tunteelliseksi ja itkee.

Aivan kuin hän osaisi itkeä käskystä aina, kun se on hänelle sopivaa

Jos olet tätä lukiessasi tajunnut, että tunteellinen poikaystäväsi on itse asiassa manipuloija, ja olet nyt pettynyt tai vihainen, ymmärrämme sinua.

Tällaisen miehen jättäminen on hankalaa, sillä silloin hänen manipulointitaktiikkansa saavuttaa korkeimman tasonsa.

Pysy vahvana äläkä anna hänen huijata sinua pysymään hänen kanssaan. Tiedät nyt paremmin.