Skip to Content

Jokaiselle Tytölle, Joka Taistelee Ottamasta Vastaan Sinkkuelämä

Jokaiselle Tytölle, Joka Taistelee Ottamasta Vastaan Sinkkuelämä

Olin kerran yksi niistä tytöistä, jotka eivät pitäneet sinkkuna olemisesta. Ajattelin, että en ole tarpeeksi hyvä, jos minulla ei ole mistä vierelläni.

Pelkäsin sitä, mitä muut ajattelevat minusta ja ajattelin, että sinkkuna oleminen tarkoittaa sitä, että minussa on jotain vialla. No, se ei ole niin.

Mutta tiedätkö, mikä on väärin? On väärin, että yhteiskunta tuomitsee sinkku-naiset.

On yhteiskunnalta väärin usuttaa naiset epätoivoisesti löytämään miehen. Voit ajatella meidän päässeen tämän ajatuksen yli, mutta totuus on toinen.

Ihmisillä ei ole aavistustakaan siitä, kuinka moni nainen pysyy myrkyllisessä parisuhteessa tämän asian vuoksi.

Onko sinulla aavistustakaan siitä, kuinka moni nainen asettuu aloilleen, koska he uskovat alistettuna olemisen olevan vähemmän kivuliasta kuin olla tuomittuna sinkku-naisena? No, minä tiedän.

Tiedän sen, koska olin yksi heistä. Pelkäsin tulevani tuomituksi ja alempiarvostetuksi vain siksi, ettei minulla ole miestä vierelläni. Ja kuka on minulle kertomaan, että olen vähemmän arvokas ilman miestä?

Olin yksi niistä peloissaan olevista naisista, kunnes päätin, että en siedä sitä enää. Kunnes otin vastaan sinkkuelämäni ja asetin itseni ensisijalle.

Joten kaikille niille, jotka vielä piileskelevät tämän aikakauden takana ja tuomitsevat sinkku-naiset, teidän tulee tietää, että naiset eivät ole sinkkuja sen vuoksi, etteivät he olisi tarpeeksi hyviä.

Naiset eivät ole sinkkuja, koska kukaan ei haluaisi heitä tai koska he olisivat liian valikoivia tai itsekkäitä. Asiat eivät ole niin.

Me olemme sinkkuja, koska olemme tarpeeksi viisaita sanomaan hyvästit myrkyllisille miehille.

Vahvat naiset pystyvät käsittelemään yksinolemisen ja he pystyvät hylkäämään miehen, joka ei arvosta heitä. Me emme anna kenenkään lytätä meitä emmekä salli itsemme olla myrkyllisten miesten uhreja.

Sillä hetkellä, kun ymmärrämme miehen kohtelevan meitä kaltoin ja suuntaavansa omat epävarmuutensa meidän päällemme, me lähdemme emmekä koskaan katso taaksepäin.

Olemme sinkkuja, koska olemme varoivaisia sen suhteen, keneen me luotamme.

Elämä opetti meille monia asioita ja yksi kivuliaimmista asioista on kiinnittää huomiota siihen, kenelle me annamme luottamuksemme.

Siksi kestää aikansa rentoutua ihmisten keskellä ja siksi olemme varovaisia, kenet me päästämme elämäämme.

Moni epäonnistuu erottamaan tämän narsismista. Me olemme vain valikoivia siinä, keneen luotamme, kunnes he todistavat olevansa sen arvoisia ja siinä kaikki filosofia tämän takana.

Me olemme sinkkuja, koska tiedämme, mitä ansaitsemme.

Me emme odota kenenkään maksavan vuokraamme ja olemme kaukana onnenonkijoista. Mutta me tiedämme, kuinka meitä kohdellaan oikein.

Me kaikki ansaitsemme miehen, joka panostaa parisuhteeseemme ja me ansaitsemme jonkun, joka ei ajattele kahdesti ennen kuin valitsee meidät ja joka kunnioittaa meitä sellaisina, kuin me olemme.

Me emme tyydy mihinkään vähempään.

Olemme sinkkuja, koska olemme oikeastaan onnellisia tällä tavoin.

Monen on vaikea uskoa sitä todeksi, että sinkkuihmiset ovat oikeastaan onnellisia, mutta se on totta.

Me emme tarvitse ketään täydentämään onneamme ja me kieltäydymme etsimästä onneamme jostain muusta, kuin itsestämme.

Naiset, jotka arvostavat sinkkuna olemista ovat niitä, joille sinkkuus on mantra.

Me olemme sinkkuja, koska me emme ole löytäneet sitä oikeaa vielä.

Moni meistä on vielä sinkku, koska emme ole löytäneet miestä, joiden kanssa ’klikkaamme’.

Emmekä suunnittele ryntäävämme jonkun satunnaisen miehen käsivarsille vain paetaksemme sinkkuelämää.

Sen sijaan odotamme kärsivällisesti sitä oikeaa ja nautimme sinkkuelämästä sillä aikaa.

Olemme sinkkuja, koska nautimme vapaudestamme ja itsenäisyydestämme.

Huolimatta siitä, kuinka moni saattaa ajatella, että naisten tulisi ottaa vastuu vaimon ja äidin roolista, jotkut meistä eivät koe, että se olisi meidän palamme kakkua.

Ainakaan emme näe sitä omana palanamme kakkua ihan vielä.

Nautimme vapaudestamme ja itsenäisyydestämme ja meillä on taipumus olla itsekkäitä siinä suhteessa, kenelle annamme voiman itsemme yli.

Olemme sinkkuja, koska olla oman elämänsä herra, tuntuu niin hyvältä.

Ei tarvitse kysyä lupaa keneltäkään, voi olla itse vastuussa omista teoistaan eikä tarvitse selitellä itseään kenellekään muulle – kuinka itsekkäältä se saattaakin vaikuttaa, se tuntuu niin hyvältä.

Kukaan ei estä meitä kokemasta elämäämme, ottamasta muutamaa drinkkiä enemmän kuin pitäisi, luomasta uraa tai tutkimasta maailmaa.

Mitä tahansa teemme, teemme sen ilman, että joku pidättelee meitä ja mitä tahansa kukaan sanookaan, tässä ei ole mitään väärää.

Me ymmärrämme, että on olemassa muutakin elämää, kuin kuulua jollekin.

Tiedän, että se on upea tunne, mutta on olemassa jotain vielä upeampaa ja se on sinkkuelämän syleilemistä ja täysillä elämistä kunnes löydät jonkun, joka kohtelee sinua sillä kunnioituksella, jonka sinä ansaitset.

Kaikki muu on vain tyytymistä, enkä minä valitse tyytyä.