Skip to Content

7 Syytä, Miksi Exäsi Jatkaa Luoksesi Takaisin Ryömimistä

7 Syytä, Miksi Exäsi Jatkaa Luoksesi Takaisin Ryömimistä

Kun päätät parisuhteen, joka ei tuonut mitään muuta kuin tuskaa ja surua, haluat tuon ihmisen tavallaan häviävän kokonaan elämästäsi, eikö vain?

Mutta jostain syystä he jatkavat takaisin luoksesi ryömimistä. Ensin se saattaa vaikuttaa rakkaudelta ja tunteista, koska he kertovat, kuinka paljon he ikävöivät sinua.

Mutta mahdollisuudet tuohon ovat melko mahdottomat. Tietysti on mahdollista, että palaat takaisin exäsi luokse, saatat ymmärtää, että se parisuhde oli sitä kaikkea, mitä halusitkin.

Mutta jos exäsi oli myrkyllinen manipuloija ja hän palaa luoksesi pyytäen anteeksiantoa, sinun tulee tietää mahdolliset syyt siihen, miksi hän on palaamassa.

1. Mustasukkaisuus

Hän on saattanut nähdä sinut viettämässä aikaa toisen miehen kanssa ja tuo sai hänet mustasukkaisuuden valtaan.

Mies ei voi sietää sitä, että alat tapailla toista miestä, koska se iskee suoraan hänen sisuksiinsa ja pitää sitä epäkunnioittavana. Sinä olet onnellinen ennen, kuin hän löytää toisen naisen?

Hänelle siinä ei ole mitään hyvää.

Myöskin, jos olet onnellinen ilman häntä, jos olet omistautunut itsellesi tehdäksesi tulevaisuudestasi paremman, hän tulee mustasukkaiseksi ja tulee ryömimään takaisin tehdäkseen siitä surkean taas.

2. Seksi

Voi olla niin, että te kaksi harrastitte seksiä säännöllisesti ja nyt ilman sitä, hän on seksuaalisesti turhautunut.

Jos taas hänellä on uusi kumppani, tämä ei välttämättä ole niin hyvä lakanoiden välissä, kuin sinä.

Seksi on yleensä iso motivaattori miehelle ryömiä takaisin ryömiä takaisin exänsä luokse.

Tarkoitan sitä, että kun olitte yhdessä aikanne ja toimitte hyvin yhdessä.

Tiedät, mistä hän pitää ja hän yksinkertaisesti ei halua tuhlata aikaa opettaa jollekin toiselle asioita, jotka sinä teet täydellisesti.

3. Hän pelkää yksinäisyyttä

Tämä on totta erityisesti, jos olitte yhdessä pitkään. Hän yksinkertaisesti ei ole tottunut olemaan yksin ja ajatus siitä pelottaa häntä.

Hän on saattanut myös kokeilla muita parisuhteita, mutta on tullut jätetyksi tai se ei toiminut ja hän haluaa sinut, koska se tuntuu tutulta.

Tämä ei tule toimimaan, koska sinä tiedät, ettei toista voi rakastaa, jos ei rakasta itseään.

4. Katumus

Usko tai älä, sinun exäsi, tuo ääliö, voi oppia läksynsä ja tulla takaisin luoksesi pyytämään toista mahdollisuutta, koska hän katuu koskaan jättäneensä sinut ja tapaa, jolla hän sinua kohteli.

Katumus ei kuitenkaan oikeasti tarkoita sitä, että hän on muuttunut, hän vain haluaa nähdä, mitä tulee tapahtumaan, jos te aloitatte uudelleen alusta.

Myöskään hän ei yksinkertaisesti halunnut käsitellä suhteenne vaikeuksia, mutta hän ymmärsi, että ne asiat eivät olleet niin pahoja ja että olisitte voineet päästä niiden vaikeuksien yli.

5. Kontrolli

Onko hän se, joka lähti? Jos kyllä, on olemassa suuri mahdollisuus, että hän rakastaa kontrolloida sitä, mitä hän tekee ja mitä hänen ympärillään olevat ihmiset tekevät.

Jos hän jätti sinut, tämä edustaa voimaa, jolla hän ajattelee voivansa tulla takaisin milloin tahansa, tietäen, että sinä olet siellä ottamassa hänet avosylin vastaan.

6. Muistot

Tiedät, että sinulle tulee tunteikkaita mielikuvia vanhoista muistoista myös, joten et varsinaisesti syytä häntä.

Hän ikävöi sinua ja hän on tietoinen tekemistään virheistä. Hän oikeasti rakasti sinua ja teillä oikeasti oli mahtavia aikoja yhdessä.

Joten mikset kuuntelisi, mitä hänellä on sanottavanaan?

7. Torjuminen

Tämänpäiväinen treffailu-maailma on melko pelottava sellaiselle, joka on juuri päässyt ulos parisuhteesta. Hän saattaa pelätä torjuntaa!

Hän tietää, että hän voi milloin vain tulla takaisin luoksesi ja olla onnellinen sylissäsi, mutta itsensä asettaminen ulkomaailmaan ja saada kolhuja ylpeydelle ei ole vaihtoehto hänelle.

Hänellä saattaa myös olla alhainen itsetunto, joka ei salli hänen etsiä ketään toista.

Tämä ei ole mikään hyvä motivaattori uudelleenaloittaa parisuhdetta ja sinä tiedät tämän.