Skip to Content

11 Merkkiä Siitä, Ettei Hän Ole Tarpeeksi Hyvä Sinulle, Vaikka Rakastaisit Häntä Syvästi

11 Merkkiä Siitä, Ettei Hän Ole Tarpeeksi Hyvä Sinulle, Vaikka Rakastaisit Häntä Syvästi

1. Hänellä on huono vastaus-prosentti

Joka kerta kun viestität hänelle, tunnet ahdistusta, koska pelkäät ettei hän vastaa. Hänellä on tapana ignoorata viestisi tunneiksi tai jopa päiviksi.

Hän viestittää, kun hänelle sopii ja kun hän haluaa sinulta jotain. Hänen ei tarvitse vastata saman tien tai viestittää sinulle 24/7, mutta me tiedämme, kuinka vakavasti rakastunut toimii.

Hän ei ole läheskään tarpeeksi sinulle ja sinulla on nämä vastaamattomat tai myöhästyneet viestit siitä todisteena.

2. Hän näkee vaivaa hyvin vähän tai ei ollenkaan

Sillä välin kun sinä annat parhaasi, hän tekee lähestulkoon ei mitään. Hän on siinä, mutta hänellä on aina toinen jalka oven raossa.

Hän antaa sinulle juuri tarpeeksi pitääkseen sinut, mutta ei tarpeeksi tehdäkseen sinut onnelliseksi ja siksi tämä ei riitä.

Älä tyydy puolikkaaseen mieheen, vähiin investointeihin tai rakkauden rippeisiin. Sinä ansaitset niin paljon enemmän.

3. Hän on epäkypsä

Vaikka pieni lapsellisuus voi olla ihastuttavaa, jotkut miehet menevät liian pitkälle. On huono asia, jos sinä tunnet, että sinun tulee toimia äitinä sinun puolisollesi.

Maksaa laskut, siivota asunto, viedä roskat ja vastaavat askareet tulisi jokaisen ymmärtää tehdä eikä asioita, joista sinun tulisi muistuttaa häntä usein.

On erityisen vaikea elää epäkypsän puolison kanssa. Sinä tarvitset jonkun tasavertaisesi, et sellaista, jota sinun täytyy kasvattaa.

Puhu hänelle, ole rehellinen siitä, että hänen epäkypsä käytöksensä häiritsee sinua ja jos hän astuu ulos pelistään, teillä saattaa vielä olla toivoa.

4. Hän on epärehellinen

Hän peruu suunnitelmat viime hetkellä. Hän sanoo, että hän tekee jotain eikä koskaan ryhdy toimeen.

Hän on epärehellinen eikä hänen sanansa merkitse sinulle paljoakaan, koska hän on valehdellut niin monet kerrat aiemmin.

Älä tuhlaa aikaasi sellaiseen, johon et voi luottaa.

5. Hän sanoo “Hmm” kaikkeen

Toisin sanoen hän on passiivinen. Hän aina luottaa siihen, että sinä teet aloitteen. Sinä olet se, joka keksii treffi-ideat.

Sinä olet se, joka näkee paljon vaivaa pitääksesi parisuhteenne hauskana ja sitouttavana ja hän ei tee juuri mitään. Jopa yksinkertainen puhelu voi olla liikaa hänen laiskalle takamukselleen.

Kuvittele vain elämääsi hänen kanssaan 10 vuoden päästä, se vain pahenee.

Sinun tulee puskea häntä tekemään mitä tahansa, menemään minne tahansa, osoittamaan kiintymyksensä ja yleisesti näyttämään sinulle, että hän välittää.

Eikä se ole tarpeeksi hyvää. Se ei ole elämää, jota haluat elää. Sinä tarvitset jonkun, joka kohtaa sinut puolitiessä.

6. Hän petti sinua

Jos koskaan edes kuvittelet antavasi anteeksi pettäjälle, muista yksi totuus – sielunkumppanit eivät petä toisiaan. Ikinä.

Kerran kun hän pettää luottamuksesi tällä tavoin, ei ole pääsyä takaisin. Hänen tekonsa eivät tule tekemättömiksi.

Sinä tulet aina epäilemään häntä. Sinä olet epäluuloinen hänen jokaisesta liikkeestään.

Valitettavasti se, että hän teki jotain kamalaa, ei poista rakkauttasi niin nopeasti, vaan sinä tarvitset aikaa parantaaksesi sydämesi.

Sinä ansaitset niin paljon enemmän kuin pettävän paskiaisen.

7. Hän on ajattelematon

Ajoittain hän on niin itsekäs, että sinä ajattelet, kykeneekö hän tuntemaan tunteita. Hän ei tunne empatiaa eikä koskaan näe sitä, miten hänen tekonsa vaikuttavat sinuun.

Hän välittää vain omasta onnestaan. Hän ei ole siinä sinua varten huonoina päivinä. Hän ei pysyttele lähelläsi silloin, kun mielesi on maassa.

Hän on siinä hyvinä aikoina etkä löydä häntä mistään silloin, kun tarvitset häntä eniten.

8. Hän esittää uhria taitavasti

Et voi uskoa korviasi, kun kuulet itsesi pyytävän anteeksi jostain sellaisesta asiasta, jota et ole tehnyt. Hän manipuloi jokaista riitaanne ja asettaa syyn sinun niskaasi.

Hänelle tämä on helpompaa, kuin myöntää se, että hän loukkasi sinua ja sanoa ”olen pahoillani”.

Hän ei yksinkertaisesti usko, että mikään on hänen syytään ja hän tekee parhaansa uskotellakseen saman sinulle.

Tämä on äärimmäistä henkistä hyväksikäyttöä ja epäreilua. Jos se on hänestä kiinni, sinä olet aina se, joka ymmärtää hänet väärin etkä pysty ymmärtämään.

9. Hän saa sinut tuntemaan itsesi huonoksi

Elämä on vaikeaa ilman sitäkin, että joku vähättelee sinua ja saa sinut epävarmaksi koko ajan.

Sinun ikuinen ihmisesi ei koskaan käytä epävarmuuksiasi sinua vastaan tai buustatakseen omaa egoaan.

Sinun ikuinen ihmisesi tulisi olla sinun turvasatamasi, joku joka saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi ja ainutlaatuiseksi, joku joka saa sinut tuntemaan olevasi seitsemännessä taivaassa.

10. Hän ei ole valmis

Joskus rakkaus saattaa sumentaa arviointikykysi ja sinä toivot, että tulevaisuus muuttaa hänet sellaiseksi, joka ei pelkää sitoutua ja hän olisi se, jota tarvitset.

Tätä tapahtuu tuskin koskaan ja ennen kuin huomaatkaan, vuodet ovat kuluneet ja sinä olet vieläkin jumissa melkein-parisuhteessa.

Joten jos hän sanoo, ettei hän ole valmis, usko häntä. Hän ei tule koskaan olemaankaan ja hän vain raahaa sinua perässään.

11. Hän keskittyy enemmän pääsemään sänkyysi kuin pääsemään sydämeesi

Hyvä seksi ja voimakas kemia eivät ole asioita, joita tulisi väheksyä. Mutta jos parisuhteenne perustuu vain seksiin, se ei kestä kauan.

Vain silloin, kun löydät ihmisen, joka on kiinnostunut sinusta kokonaisuutena, makuuhuoneessa ja sen ulkopuolella, silloin sinulla on jotain merkityksellistä.