Skip to Content

8 Merkkiä Siitä, Että Olet Päässyt Yli Miehistä

8 Merkkiä Siitä, Että Olet Päässyt Yli Miehistä

Mietitkö koskaan niitä aikoja, kun olit naiivi ja kompastelit selviytyäksesi viidakosta, jota kutsutaan seurustelu-maailmaksi? Ja nyt todennäköisesti naurat jokaiselle asialle, jotka tekivät sinut turhautuneeksi, koska olet todella päässyt siitä yli. Sinä olet täysin päässyt yli miehistä.

Sinä et enää piittaa tippaakaan siitä, mitä he ajattelevat sinusta tai kuinka sinun tulisi käyttäytyä, koska sinä olet vihdoin löytänyt sisäisen rauhasi ja onnesi. Sinä olet nyt itsellesi ykkönen ja sinkkuna oleminen on parasta, mitä sinulle on koskaan tapahtunut.

8 merkkiä siitä, että olet päässyt yli miehistä, koska sinulla on kiire elää omaa elämääsi.

1. Et enää hermoile ensimmäisiä treffejä

Aiemmin olit niin hermostunut ennen ensimmäisiä treffejä, että aina ne alkoivat oksentamisella ja jatkuvalla meikin ja asun tarkistamisella. Muta nyt et voisi välittää vähempää.

Sinä et piittaa siitä, kuinka he sinut näkevät, koska jos he eivät pidä sinusta sellaisena kuin sinä olet, he eivät todellakaan ansaitse sinua. Ensimmäiset treffit ovat kuin piknikkejä sinulle ja jos te kaksi ette ole yhteensopivia, ainakin te nautitte ruoasta.

2. Sinulla on eri prioriteetit

Sinä valitset nyt aina ennemmin Netflixin ja chillailun ennemmin kuin surkeat treffit, jotka pitkästyttävät sinua. Sinä valitset nauttia omasta seurastasi ennemmin, kuin lähdet treffeille jonkun tylsän ja ärsyttävän ihmisen kanssa.

3. Kuumat miehet ovat yliarvostettuja

Olet täysin yli kaikista noista kuumista miehistä, jotka sinua aiemmin kiehtoivat, koska sinun näkökulmasi heitä kohtaan on muuttunut. Sinun silmissäsi kuumat miehet ovat yliarvostettuja eivätkä he ole aikasi arvoisia.

Pelimiehet, narsistit, manipuloijat… Sinä tunnet jo ennalta heidän valheensa ja sinä olet kyllästynyt käymään sitä samaa läpi aina vain uudestaan.

4. Hyvät miehet eivät ole niin hyviä, miltä näyttävät

Ja kun puhutaan hyvistä miehistä, he saattavat näyttää hyviltä aluksi, mutta kun kaivat pintaa syvemmälle, he ovat kaukana siitä. He saattavat olla hyviä yhdessä asiassa ja mokata täysin toisessa.

Ja sinä ei todellakaan kiinnosta olla sellaisen kanssa, jonka seksuaaliset kyvyt ovat samaa luokkaa kuin perunalla. He saattavat hukuttaa sinut lahjoihin ja huomioon, mutta lopulta sinä tiedät, että sinä tulet kyllästymään kaikkeen tuohon. Sinä etsit alkuperäisyyttä etkä laimeita kopioita.

5. Kaikki romantiikkaan liittyvät asiat tuntuvat sinusta vastenmielisiltä

Romanttiset komediat, jatkuva kädestä kiinni pitäminen, ylenmääräinen halailu ja suutelu ovat asioita, jotka oksettavat sinua (ja tällä kertaa syystä). Sinä olet kyllästynyt kaikkiin näihin romanttisiin eleisiin, koska useimmissa tapauksissa sinä tiedät, että toinen kumppaneista ei ole aito. Sinä halaat mieluummin nallea, kuin heittäydyt valtavirran romanttisiin sessioihin.

6. Ihmiset eivät ole enää kiinnostuneita rakkauselämästäsi

He eivät enää kysele sinun potentiaalisista treffikumppaneistasi tai yleensäkään rakkauselämästäsi, koska he näkevät, että sinä olet sinkku ja nautit siitä. Sinun rakkauselämästäsi on tullut jonkinlainen pyhä malja ja muut tietävät, ettei sinua tule häiritä typerillä kysymyksillä.

Ja jos sinulla olisi jotain kerrottavaa, sinä olisit jo puhunut siitä kauan sitten. Heidän ei siis tarvitse olla huolissaan rakkauselämästäsi. Ainoa asia, joista heidän pitää ’huolehtia’ on se, että sinulla ei ole liian hauskaa elää elämääsi.

7. Katsot seksiä eri tavalla

Sinä et tarvitse miestä tyydyttämään tarpeitasi, koska pystyt siihen aivan hyvin itsekin. Sinä nautit siitä, kun tutkit vartaloasi ja joka päivä löydät jonkun uuden kohdan, jota et aiemmin tiennyt olevan olemassa.

Sinä et enää näe seksiä tarpeenasi. Se on jotain, jonka joko valitset tai et (jos kumppanisi ei ole niin hyvä tyydyttämään tarpeitasi). Ja miksi haluaisit tuhlata aikaasi johonkin, joka ei pysty vastaamaan tarpeisiisi?

8. Et vaivaa itseäsi sheivaamisella

Aiemmin sheivasit tarvittaessa itsesi kahdesti tai kolmesti päivässä, vain jotta ihosi oli silkkisen pehmeä. Tänään et voisi piitata tästä asiasta vähempää. Jos et jaksa sheivata, sinä et sitä tee.

Se on niin yksinkertaista. Ja vaikka sinä päätyisit keskelle toimintaa ja tajuat, ettet ole sheivannut, et piittaa siitä silloinkaan. Sinä olet ylpeä vartalostasi juuri sellaisena kuin se on ja jos he eivät siitä pidä, se on heidän murheensa.