Skip to Content

7 Syytä, Miksi Työkaverisi Ovat Oikeasti Parhaita Ystäviäsi

7 Syytä, Miksi Työkaverisi Ovat Oikeasti Parhaita Ystäviäsi

Et koskaan tiedä, kenet tapaat työpaikallasi etkä tiedä, tuletko hyvin toimeen noiden ihmisten kanssa. Useimmiten kuulen tarinoita siitä, kuinka toimistoilla puukotetaan selkään ja valtavasta mustasukkaisuudesta kollegoiden välillä.

Ihmiset taistelevat siitä, mitä he haluavat tehdä töissä ja he pelaavat erilaisia mielen pelejä saadakseen haluamansa. He eivät välitä, jos he loukkaavat kollegoidensa tunteita ja he jatkavat kunnes saavuttavat tavoitteensa.

Mutta toisaalta on olemassa kollegoita, joista olet vain voinut haaveilla. He ovat niitä, jotka tukevat sinua aina kun sitä kaipaat ja ovat olkapääsi, jota vasten voit itkeä. He rohkaisevat sinua kokeilemaan uusia asioita. Ja tätä juuri minun kollegani ovat.

He ovat enemmän kuin tätä. He ovat parhaita ystäviäni, minun toinen perheeni ja suurin tukeni. Tässä on joitain todistettuja merkkejä siitä, miksi työkaverit ovat parhaita ystäviäsi.

1. He tietävät, mitä tunnet vain katsomalla sinua

Kun sinulla on hyvät suhteet työkavereidesi kanssa, he oppivat sinusta paljon. He oppivat jatkuvasti asioita elämästäsi ja siksi he tuntevat sinut niin hyvin. Joten jos et voi hyvin, he huomaavat sen yhdestä katseesta.

Se riittää heille ja he tulevat halaamaan sinua ja kysymään, tarvitsetko apua. Ja minun tulee myöntää, että tässä kovassa maailmassa on hyvin tärkeää, että on olemassa tällaisia ihmisiä. On mukavaa, kun ihmiset välittävät, eikö vain?

2. He tietävät, millaisesta kahvista sinä pidät

Onko olemassa parempaa, kun kuppi kuumaa kahvia, kun saavut toimistolle? En usko. Joten kun sinulla on ystäviä töissä, jotka tietävät makusi ja jotka haluavat hemmotella sinua huonona päivänäsi, et voi parempaa toivoa.

Ihmiset, joiden kanssa työskentelet, tietävät asioita sinusta ilman, että sinun tarvitsee niitä sanoa ääneen. Koska he rakastavat sinua, he haluavat oppia tuntemaan sinut paremmin. He tutustuvat sinuun tarkkailemalla tekojasi ja kuuntelemalla mielipiteitäsi kaikesta. Nämä ovat ystäviä, joista sinun tulee olla kiitollinen.

3. He ovat aina tukenasi

Ystäväsi töissä ovat aina tukenasi ja tämä merkitsee eniten. Kun töissä tapahtuu jotain, he varmistavat, että sinä olet mukana ja sinä voit antaa mielipiteesi tärkeistä asioista.

He eivät myöskään tee mitään ennen kuin kuulevat, mitä sinulla on asiaan sanottavaa ja he keskustelevat kaikista mahdollisista ongelmista sinun kanssasi. He ovat niitä, jotka puskevat sinua eteenpäin ja avaavat silmäsi uusille asioille, jotta sinä voisit lopulta olla tyytyväinen.

4. He ovat sinun toinen perheesi

Kun vietät 8 tuntia päivässä ihmisten kanssa, ei ole vaikea kiintyä heihin. Sinä aikana käytte lounaalla, kahvitauoilla ja juttelette asioista, joita elämässänne tapahtuu. He kertovat sinulle omista elämistään ja sinä kerrot heille sinun elämästäsi.

Jos ette voi ratkoa toistenne ongelmia, varmistutte siitä, että kuuntelette toisianne, koska se on joskus paras apu. He ovat rinnallasi tapahtui mitä tahansa. Jos joku loukkaa sinua, he ovat valmiita puolustamaan sinua. Niin paljon he sinua rakastavat!

5. He tietävät synkimmät salaisuutesi

Ihmiset, joiden kanssa teet töitä ovat paljon enemmän kuin sitä. He ovat ihmisiä, jotka kuuntelevat, mitä sinä sanot ja antavat sinulle neuvoja. He myös huolehtivat hyvinvoinnistasi. Sinä voit kertoa heille synkimmät salaisuutesi ja tiedät tietojen olevan turvassa. He vievät ne hautaan asti, koska sinusta juoruileminen ei ole heille vaihtoehto.

Sinä voit aina luottaa, että nämä ihmiset auttavat sinua kaikessa. Sinä tiedät, että yksinkertainen ’kiitos’-sana on tarpeeksi heille palkkioksi kaikesta siitä, mitä he eteesi tekevät. He ovat kuin suojelusenkelisi eikä maailma olisi samanlainen, jos he eivät olisi osa sitä.

6. Te voitte juoruilla yhdessä

Tämä on yksi paras asia työkavereissa! Sinä voit juoruilla heidän kanssaan ja tiedät, ettei kukaan tule koskaan tietämään siitä. Voitte jutella asioista, joita toimistolla on tapahtunut ja pomostanne. Te todennäköisesti nauratte paljon ja se saattaa vaikuttaa ilkeältä, muttette oikeasti ole sellaisia. Te vain tarvitsette tällaista ravistellaksenne stressin pois.

Kun sinua ympäröivät tällaiset ihmiset, et pidä perjantai-päivistä, koska näet heidät seuraavaksi vasta maanantaina. Sinä myös tiedät, että uusi viikko tuo uudet kujeet ja te tulette taas rokkaamaan yhdessä koko viikon paperitöissä!

7. Voit riidellä heidän kanssa, mutta he antavat sinulle anteeksi kaiken

Kun työskentelet ihmisten kanssa, on normaalia, että joskus ette tule toimeen. Joskus kollegasi haluavat yhtä asiaa ja sinä jotain päinvastaista. Ja se on täysin normaalia. Te riitelette paljon, mutta te halaatte vieläkin enemmän. Se on normaalia jokaisessa työpaikassa, joten sinun ei tule tuntea tästä huonoa omaatuntoa.

Tärkein asia on se, että tiedät teidän pystyvän sopimaan asiat. Hyvät ystävät työpaikalle eivät kanna kaunaa, koska sellainen ei olisi ympäristö, jossa olisi hyvä työskennellä. Te käytte ennemmin rakentavia keskustelua joka kerta, kun ette tule toimeen ja menette töiden jälkeen drinkille unohtaaksenne kaiken sen.