Skip to Content

Kun Seurustelet Tytön Kanssa, Joka On Tottunut Olemaan Itsekseen, Nämä 17 Asiaa Tapahtuvat

Kun Seurustelet Tytön Kanssa, Joka On Tottunut Olemaan Itsekseen, Nämä 17 Asiaa Tapahtuvat

1. Hän käyttäytyy omituisesti, mutta hän ei ole sitä

Hän on vain epävarma. Hän vain käyttäytyy omituisesti eikä hän pysty päättämään mitään. Hän on ollut yksin jo pitkään ja ihmisen päästäminen lähelle ei ole hänelle niin helppoa, kun voisit luulla.

Sinun päästämisesi hänen elämäänsä on hänelle suuri haaste, koska hän on tottunut tekemään kaiken itsekseen. Hän on rakentanut elämänsä ilman sinua eikä hän osaa ottaa sinua siihen osaksi saman tien.

2. Hän tekee asioita ilman, että kertoo sinulle

Hän on tyttö, joka tekee mitä haluaa. Hän ei konsultoi sinua tai pyydä sinulta lupaa. Hän on tottunut olemaan itsekseen ja hän tekee asioita, joita haluaa ilman, että kysyy muiden mielipiteitä.

3. Hänen kommunikointinsa on surkeaa

Hän ei ole tottunut viestittelemään työpäivän aikana. Hän ei vastaa puheluihisi saman tien, koska hän ei tunne tarvetta vastata kenellekään. Hän on ollut yksin niin pitkään.

Hänen kommunikointi-kykynsä eivät ole kovin hyvät. Hänen tulee ottaa yksi askel kerrallaan.

4. Hän ottaa asiat hitaasti

Hän ei kiiruhda parisuhteeseen kaiken sen saamansa huomion vuoksi. Se on hänelle vain liikaa. Hän ei ole tottunut olemaan se tyttö, josta joku on kiinnostunut.

5. Hän välttelee riitoja

Hän ei halua riidellä kanssasi. Riidat ovat kaikille henkisesti uuvuttavia, etenkin sellaiselle, joka ei ole ollut pelissä mukana pitkään aikaan. Jos haluat keskustella hänen kanssaan jostain, älä hyökkää saman tien.

Ole hänelle hellä ja puhu asioista kohteliaasti ja rauhallisesti.

6. Hänen ystävänsä pitävät häntä silmällä

He ovat ylisuojelevia, koska hän on ollut yksin niin pitkään. He pelkäävät hänen hyvinvointinsa puolesta, koska hän on naiivi ja luottaa kaikkiin. He eivät halua sinun pelaavan hänen kanssaan ja manipuloivan häntä.

7. Hän vaatii omaa henkilökohtaista tilaansa

Hän on päästänyt sinut elämäänsä, mutta hän ei halua olla osa sinua. Hän haluaa pitää oman yksityisyytensä ja hän haluaa viettää aikaa myös itsekseen. Hän tarvitsee omaa tilaansa, koska vain tuolloin hän tuntee olonsa kaikkein turvallisimmaksi.

8. Hän tekee kaiken itse

Hän ei anna sinun tehdä asioita hänen puolestaan. Hänen itsenäisyytensä on hänelle hyvin tärkeää eikä hän riskeeraa kaikkea antamalla sinun tehdä asiat hänen sijaan. Hän on tottunut pitämään huolta itsestään eikä hän yksinkertaisesti osaa antautua jonkun toisen armoille.

9. Hän on äärimmäisen itsepäinen

Hän ei vastaanota mielipiteitäsi niin kovin helposti. Hän on tottunut kuuntelemana vain itseään ja tehdä asiat hänen parhaaksi katsomallaan tavalla. Hän alkaa vasta tottumaan ajatukseen, ettei hän ole enää yksin.

Joten älä pakota häntä pyytämään apuasi vielä, koska hän ei tarvitse sitä.

10. Hän vetäytyy

Älä näe tätä asiaa väärin. Hän ei vetäydy luotasi siksi, ettei pitäisi sinusta. Se on täysin päinvastoin. Hän vetäytyy, koska pitää sinusta ja häntä pelottaa. Hän tarvitsee aikaa selvittääkseen tunteensa, jotka ovat hänelle uusia.

11. Hän vaatii paljon työtä

Hän sanoo sinulle aina, että asiat ovat hänen hallinnassaan. Hän kertoo sinulle, ettei sinun tule murehtia mistään, hän pitää asioista huolen. Sinä et koskaan tule seurustelemaan kenenkään vaikeamman tytön kanssa, kuin hän on. Hän on itsenäinen ja itsepäinen.

Hän yrittää selviytyä kaikista mahdollisista tilanteista ilman muiden apua. Se tulee viemään paljon aikaa, ennen kuin hän sisäistää sinut ja hänen uuden elämänsä. Hän on haaste, mutta tämä haaste kannattaa ottaa vastaan.

12. Hän epäilee sinua

Hän kyselee paljon kysymyksiä. Jotkin niistä ovat päivänselviä ja jotkut ovat sellaisia, mitä et voi käsittää. Joka tapauksessa sinä tiedät aina, kun hän epäilee sinua.

Hän ei voi uskoa, että olet oikea ihminen. Hän ei voi uskoa, että hän oikeasti on löytänyt jonkun, joka sopii hänelle.

13. Hän ajattelee, ettei tarvitse sinua

Hän ajattelee voivansa tehdä kaiken itse eikä hän tarvitse kenenkään apua, ei fyysistä eikä henkistä. Hän sanoo, ettei tarvitse sinua, mutta oikeasti hän pelkää sitä, että hänen täytyy tarvita sinua.

Hän ei halua joutua tuollaiseen tilanteeseen. Siksi hän on sulkeutunut ja häneltä vie paljon aikaa päästää sinut lähelleen.

14. Hän vaikuttaa olevan liian vahva sinulle

Hän vain vaikuttaa siltä. Tämä vaikuttaa pelottavalta eikä moni mies halua edes tutustua tällaiseen naiseen. Mutta älä pelkää. Hän näyttää tältä, koska hän on tottunut olemaan itsekseen.

Hänen tulee näyttää pahikselta, koska hänellä ei ole ollut ketään, joka olisi voinut auttaa häntä vaikeina aikoina. Hän on riippuvainen vain itsestään.

15. Hän kieltäytyy olemasta haavoittuvainen

Useimmat meistä pelkäävät avautua jollekin toiselle ja päästää muita ihmisiä lähelle tai näyttää syvimpiä tunteitamme. Hänellä on tämä sama ongelma.

Hän ei yksinkertaisesti halua sinun näkevän hänen haavoittuvaa puoltaan, etenkin kun pitänyt oman elämänsä vain itsellään niin pitkään. Hänen ei ole helppo päästää toista lähelleen yhtäkkiä.

16. Hän kertoo, ettei usko rakkauteen

Hän kertoo sinulle, että koska hän yrittää saada itsensä uskomaan siihen. Toiseen ihmiseen kiintyminen on hänelle uusi ja omituinen tunne. Hän sanoo, ettei usko rakkauteen siltä varalta, että jätät hänet ja tällöin hänen ei tarvitse tuntea hylätyksi tulemisen tuskaa, jos mikään ei ollut totta alun alkaenkaan.

17. Yksin oleminen on hänen juttunsa

Hän on tottunut viettämään aikaa yksin. Se on paikka, jossa hän tuntee olevansa turvassa. Vaikka hän väittää, ettei tarvitse sinua tai ettei hän usko rakkauteen, hän rakastuu sinuun saman tien, mutta peittää sen sinulta. Hänen rakkautensa ei ole päivänselvää tai koko ajan näkyvillä, mutta hänen rakkautensa tulee olemaan aitoa ja oikeaa.

Hänen rakkautensa on se, mitä sinä tarvitset ja mitä olet etsinyt. Vaikka se ei tulisi kestämään, se tulee muuttamaan sinut iäksi.