Skip to Content

Jos Lähetät Hänelle Nämä 7 Tekstiviestiä, Olet Täyttä Wifey-Materiaalia

Jos Lähetät Hänelle Nämä 7 Tekstiviestiä, Olet Täyttä Wifey-Materiaalia

“Hei kulta, näin juuri tämän [lisää kyseinen asia] ja se sai minut ajattelemaan sinua!”.

Kun lähetät miehellesi tämäntyyppisen tekstiviestin, se antaa ymmärtää, että tunnette toisenne tarpeeksi hyvin, jotta muistutatte toisianne hänestä mitä sattumanvaraisimmissa arkipäiväisissä tilanteissa.

Se on epäilemättä yksi söpöimmistä ja romanttisimmista teksteistä, joita voit lähettää hänelle, koska se osoittaa, kuinka paljon välität hänestä, kun pienikin asia kiireisessä arjessasi saa sinut ajattelemaan häntä.

Olitpa tietoinen siitä tai et, se tekee sinusta vaimomateriaalia, sillä juuri nuo pienet asiat tekevät siitä todellista ja laillista!

“Pitäisikö meidän tilata tänään kiinalaista ruokaa vai kallistummeko pikemminkin pizzan puoleen?”

Juuri tämä tekee suhteestanne niin pehmeän ja vakaan.

Olette niin sinut toistenne kanssa, että on itsestään selvää, että tilaatte illalla kotiin ja vietätte rennon illan television ääressä.

Eikä ole mitään muuta paikkaa, jossa olisitte mieluummin!

Yhtäkkiä ihanteellinen iltasi on tilata kotiin ja halailla miehesi kanssa television ääressä, kunnes molemmat nukahtavat.

Ja tiedät tarkalleen, mitä hän haluaa syödä, joten päädytte aina syömään kahden asian välillä. Myönnä pois, olet käytännössä jo naimisissa!

“Huomenta, suloiset posket! Hyvää päivänjatkoa, en malta odottaa, että näen sinut illalla!”

Tämä saattaa tuntua perustyypilliseltä tekstiviestiltä lähettää, mutta mieti asiaa! Kun lähetät miehellesi tekstiviestin heti aamusta, mitä se oikeastaan tarkoittaa?

Se tarkoittaa, että hän on ensimmäinen ihminen, jota ajattelit heti herättyäsi. Aika uskomatonta, eikö olekin?

Se osoittaa omistautumistasi ja rakkauttasi häntä kohtaan, ja pelkästään se, että et voi aloittaa päivääsi (tai pikemminkin et halua aloittaa) kuulematta hänestä, osoittaa, kuinka tosissasi olet häntä kohtaan.

Et tekstaa kenelle tahansa niin aikaisin päivällä, ja tiedät sen.

Jos hän on ensimmäinen henkilö, joka tulee mieleesi ennen kuin olet edes pessyt hampaasi, tiedät, ettei vaimolle voi käydä sen paremmin.

“Koirani kaipaa sinua niin paljon, tule pian takaisin!”

Tarkoitat tällä oikeastaan sitä, että selvästi sinä olet se, joka kaipaa häntä, mutta joskus on hieman pelottavaa sanoa se suoraan, joten turvaudut söpömpään tapaan vihjata siihen.

Älä huoli, hän tietää tarkalleen, mitä tarkoitat sillä, ja on mahdollista, että hän pitää sitä paljon hellyyttävämpänä!

Hän on luultavasti myös ihastunut rakkaaseen lemmikkiinne, joten voitatte molemmat, miten vain.

Se on söpö, hölmö tapa kertoa miehellesi, että hän on täysin valloittanut sydämesi ja että pidät häntä todella tärkeänä osana elämääsi.

Ja kuka ei pitäisi söpöistä lemmikeistä?

“Menemme tyttöjen kanssa illalla drinkille, sinun pitäisi ehdottomasti tulla mukaan!” “Tytöt ja minä menemme tänään drinkille, sinun pitäisi ehdottomasti tulla mukaan!”

Totta kai tarvitset tiukasti tyttöjen aikaa parhaiden ystäväsi kanssa, ja minä kannatan sitä. Tyttöjen aika on pyhä asia, ja niille pitäisi aina varata aikaa!

MUTTA, kun päätät kutsua miehesi mukaan pikku juhliinne, se tarkoittaa, että olet iloinen ja ylpeä voidessasi esitellä häntä tytöillesi!

Ja kun hänellä on heidän hyväksyntänsä, mitä muuta voi toivoa?

Se on perimmäinen tavoite. Kun olet siinä vaiheessa, että on täysin luonnollista ja mukavaa, että hän on mukana drinkillä läheisimpien tyttöjen kanssa, se tarkoittaa, että olet löytänyt sen oikean.

Kun voitte kaikki hengailla yhdessä ja tuntuu aidosti oikealta sekoittaa kaksi maailmaanne yhteen, olet jo vaimo – et vain tiedä sitä vielä!

“Rakastan tapaa, jolla puret ylähuultasi, kun yrität pysyä vakavana, mutta tiedän, että tuskin pidät itseäsi nauramasta!”

Aina kun mainitset jotain niin erityistä hänestä rakastavalla, hellyttävällä tavalla, osoittaa, kuinka hyvin tunnet hänet ja kaikki hänen pienet omituisuutensa.

Ja kun juuri nuo omituisuudet ovat syy siihen, miksi rakastat häntä niin paljon, siitä tiedät, että se on oikein.

Joskus nuo pienet asiat ärsyttävät sinua ja saavat sinut huutamaan kumppanillesi, että lopeta, mutta kun asia on juuri päinvastoin, se on merkki syvemmästä yhteydestä, joka on ylittänyt kaikki pinnalliset asiat.

“Hei, olen Walmartissa, haluatko, että haen sinulle jotain, kun olen vielä täällä?”

Se, että ajattelet häntä ollessasi ruokakaupassa, kertoo paljon suhteestanne.

On mitä normaalimpaa, että hän tulee mieleesi, kun olet hakemassa ruokaa matkalla, ja tiedät jopa, mitä hän haluaisi, mutta haluat vain varmistaa asian.

Tämä on jokapäiväistä, mitä vakavat, pitkäaikaiset pariskunnat tekevät.

Ajattelette toisianne, kun teette asioita, tai kun olette Costcossa ja tarkistatte, jos hän tarvitsisi jotain.

Tämä on todellista elämää. Välität hänestä ja hänen toiveistaan ja tarpeistaan, ja sinulle on ilo hankkia hänelle se Skittles-pussi, josta tiedät hänen niin pitävän.

Sinua ilahduttaa nähdä hänet onnellisena, vaikka hän olisi iloinen juuri hankkimasi lempikarkin vuoksi.

Se on todellista, ja se saa pariskunnan kestämään pitkälle. Huolehtiminen toisistaan kaikin mahdollisin tavoin, olipa se kuinka suurta tai pientä tahansa.