Skip to Content

Tuleeko Hän Koskaan Takaisin? 5 Asiaa, Joita Voit Tehdä, Jotta Se Tapahtuisi?

Tuleeko Hän Koskaan Takaisin? 5 Asiaa, Joita Voit Tehdä, Jotta Se Tapahtuisi?

Kun poikaystäväsi, jota yhä rakastat, jättää sinut, ainoa asia, joka sinulla on mielessäsi, on, tuleeko hän takaisin. No, tässä on 5 askelta, jotka sinun tulisi ottaa, jos haluat saada tämän tapahtumaan ilman, että näytät epätoivoiselta.

1. Ajattele asiat läpi

Ennen kuin teet mitään saadaksesi exäsi takaisin, sinun on ensin mietittävä asiat tarkkaan läpi.

Tiedän, että rakastat yhä tätä miestä ja että tässä vaiheessa tekisit mitä tahansa vain saadaksesi hänet ryömimään takaisin luoksesi. Sinun on kuitenkin yritettävä kovasti tarkastella asioita realistisesti ja sulkea tunteesi pois päältä tässä vaiheessa.

Se tarkoittaa, että sinun on päätettävä, onko tämä mies se, jonka todella haluat rakkaudeksi. Onko kaikki se, mitä teidän välillänne on tapahtunut, asioita, joita voidaan työstää?
Onko tämä se suhde, jonka haluat itsellesi? Jos on, onko se todella taistelun arvoinen?
Rakastatko häntä todella vai puhuuko tässä vain egosi?

Näihin kaikkiin kysymyksiin sinun on vastattava rehellisesti, ja kun olet tehnyt sen ja jos haluat hänet edelleen takaisin, olet valmis toiseen vaiheeseen.

2. Älä ota häneen yhteyttä

Jos olet todella tajunnut, että haluat tämän miehen takaisin ja että hänen kanssaan oleminen on sinulle paras vaihtoehto, seuraava askel on olla ottamatta häneen yhteyttä. Ja tarkoitan todella sitä, ettet ota häneen yhteyttä millään mahdollisella tavalla.

Tiedän, että tämä on viimeinen asia, jonka haluat tehdä, ja että sinulla on luultavasti halu soittaa tälle miehelle ja ehkä jopa anella, että hän palaisi luoksesi. Mutta usko minua – se olisi vain vastoin tarkoitusta ja karkottaisi hänet pois.

Noudata sen sijaan yhteydenottokieltosääntöä ja anna hänelle riittävästi tilaa miettiä asioita itse ja tajuta, mitä hän on menettänyt. Hänen on mahdotonta ikävöidä sinua, jos olet aina hänen tutkassaan. Silloin hän tietäisi, että hän voi saada sinut aina, kun hän haluaa, ja hän ajattelisi, ettei hänen tarvitse tehdä mitään saadakseen sinut takaisin.

3. Työskentele itsesi parissa

Kun sovellat ei-kontaktisääntöä, parasta on keskittyä täysin itseesi.
Tiedän, ettet voi ajatella mitään muuta kuin tätä miestä ja paluuta yhteen hänen kanssaan, mutta usko pois – miehillä on tapa aistia epätoivo, ja juuri tätä sinun on vältettävä, jos haluat hänet takaisin.

Siksi sinun on tehtävä kaikkesi pitääkseen ajatuksesi poissa hänestä. Tee asioita, joita sinulla ei ollut mahdollisuutta tehdä, kun olit hänen kanssaan, ja hemmottele itseäsi samalla.
Ei ole mitään väärää siinä, että juttelet muiden miesten kanssa tai jopa menet treffeille joidenkin kanssa. Muista – olet sinkku etkä petä ketään.

Kukaan ei pyydä sinua sotkeutumaan vakavaan suhteeseen, sillä se olisi sinulle tässä vaiheessa kaikkein haitallisinta ja saattaisi satuttaa mahdollista uutta miestä elämässäsi, sillä kukaan ei halua olla rebound. Mutta flirttailu tai seurustelu auttaa sinua itsetuntosi kanssa, ja juuri sitä tarvitset juuri nyt.

4. Houkuttele häntä ottamaan sinuun yhteyttä

Seuraava askel on kiusata tätä kaveria ottamaan sinuun yhteyttä, ja siihen on useita tapoja.

Voit vaikka näyttäytyä paikassa, jossa tiedät hänen käyvän, tai jos seuraatte vielä toisianne sosiaalisessa mediassa, voit julkaista kuvan mielenkiintoisella ja kiusoittelevalla kuvatekstillä, joka ei saa sinua näyttämään epätoivoiselta, mutta saa hänet ajattelemaan sinua. Voisit myös mainita hänestä yhteisille ystävillenne ja osoittaa hänelle, että hän ei ole vielä poistunut mielestäsi. Tee mitä tahansa, jotta hän tajuaa tarvitsevansa sinua ja kaipaavansa sinua.

Varo vain, ettet liioittele tätä tehdessäsi. Käyttäydy kuin hän ei olisi sinulle ensisijainen ja tee kaikki rennosti, ellet halua hänen pitävän sinua vainoajana. Vaikka ottaisitkin häneen yhteyttä, varmista, että teet sen ilman painostusta vaan vain muistuttaaksesi häntä siitä, että ajattelit häntä.

5. Ole valmis keskustelemaan asioista

Kun olet vihdoin toteuttanut kaiken edellä mainitun, on viimeisen vaiheen aika.

Kun sinä ja tämä kaveri vihdoin otatte yhteyttä, teidän on “puhuttava”. On tärkeää, ettet huku ajatukseen palata yhteen tai unohda kaikkia niitä asioita, jotka menivät teidän välillänne pieleen.

Huolimatta kaikista tunteista, joita teillä saattaa olla toisianne kohtaan, totuus on, että teillä oli syy erota, ja tämä syy on selvitettävä, ennen kuin voitte jatkaa suhdettanne.