Skip to Content

Narsistin Rikkoman Tytön Pään Sisällä

Narsistin Rikkoman Tytön Pään Sisällä

Ongelma narsistiin rakastumisessa on se, että et tajua sitä ennen, kuin on liian myöhäistä. Ennen kuin olet jo rikki.

Toinen ongelma rakastumisessa on se tosiasia, että et mahda itsellesi mitään. Kun lumivyöry on alkanut, et voi kuin istua sidottuna paikoillasi ennen kuin se pysähtyy itsestään. Joten vaikka tyttö, jonka narsisti rikkoi, halusi pysäyttää itsensä – hän ei pystynyt.

Koska narsistit ovat niin hyviä naamioitumaan, hänellä ei ollut aavistustakaan, mihin hän on itseään sotkemassa. Jos hän olisi tiennyt, vaikka hän ei pystynyt estämään itseään rakastumasta häneen, hän olisi voinut edes estää antamasta hänelle mahdollisuutta. Hän olisi estänyt itseään antamasta mahdollisuutta ja toivottamasta tervetulleeksi elämäänsä. Mutta valitettavasti hänellä ei ollut aavistustakaan, että hän antautui osalliseksi tähän peliin, johon hän ei voinut vaikuttaa.

Hän oli tämän pelin uhri ja tiedostamattaan alkoi pelata narsistin kanssa. Ja nyt, pitkän ajan kuluttua sen loppumisesta, hän elää vieläkin sen seurauksien kanssa. Hänen päänsä sisällä on sotku. Se on pahempi, kuin kummitustalossa, koska hän ei koskaan tiedä, mikä kamala muisto tulee pintaan vainoamaan häntä.

Hän näkee kiusaajansa joka paikassa. Hän on vainoharhainen, mutta tätä asiaa et pysty sisäistämään, ellet ole itse joutunut narsistin satuttamaksi. Joka paikassa, mihin hän katsoo, on jotain, mikä muistuttaa hänestä. Aina, kun joku uusi ihminen lähestyy häntä, hän näkee kiusaajan piirteet tässä henkilössä. Ja hän juoksee pakoon. Hänellä ei ole voimia jäädä ja todistaa olleensa väärässä. Hän mieluummin vartioi sydäntään.

Hän pelkää luottaa keneenkään. Hän ei anna kenenkään hyötyä epäilyksestä. Se on jotain, joka lähes tappoi hänet viime kerralla. Jos hän olisi ollut aiemmin varovainen, keneen luottaa, hän ei tuntisi niin kuin nyt tuntee. Hän ei saa enää itseään luottamaan keneenkään. Koska joka kerta, kun joku pääsee lähelle, joka kerta kun joku pääsee askeleenkin lähemmäs hänen sydäntään, se alkaa lyödä todella lujaa, hänen kätensä alkaa vapista ja ajatus jonkun päästämisen elämäänsä saa hänet vetäytymään.

Hän pelkää rakastaa uudestaan. Ehkä hän näki rakkauden jonain lumoavana ja joskus aiemmin rakkaus ja rakastettuna oleminen oli hänen tavoitteenaan. Mutta ei enää. Koska nyt, rakkaus on tunne, joka yhdistyy tuskaan hänen mielessään. Kun hän viimeksi rakasti, hän ei saanut rakkautta takaisin. Hän sai vain loukkauksia, jatkuvaa alas työntämistä ja runsaasti henkisiä mustelmia. Hän unohti, miltä oikea rakkaus tuntuu. Miehen, jota hän rakasti, olisi pitänyt näyttää hänelle, miltä oikea rakkaus tuntuu, mutta mies päätti muuttua narsistiksi ja rikkoa tyttö sen sijaan.

Hän ajattelee, ettei ole tarpeeksi hyvä. Kun et saa rakkautta, jonka ansaitset, kun et saa aikaa tai arvostusta siltä ihmiseltä, jolta sitä eniten tarvitset, ajatus siitä, ettet ole tarpeeksi hyvää saa siemenet itämään mielessäsi melko syvällä. Ei vain tämä, mutta hän myös sai jatkuvasti kuulla, ettei ollut tarpeeksi hyvä, kuinka kaikki on hänen syytään ja kuinka kaikki paha, mitä hänelle tapahtui – johtuu hänestä. Hän näki tämän tulevan. Hän ei siis yksinkertaisesti pysty ravistelemaan tätä tunnetta pois, ettei hän ole tarpeeksi hyvä.

Hän tuntee tyhjyyttä. Hänellä ei ole aavistustakaan, mitä tehdä seuraavaksi. Hänellä ei ole aavistustakaan, mitä hän tuntee. Ainoa tuttu tunne hänelle on pelko. Hän pelkää tuntea mitään, joten hän valitsee olla tuntematta mitään. Se on paljon helpompaa ja vaikka se voi olla yksinäistä, se on turvallisempaa.

Hän kaipaa yksinäisyyttä. Hän ei halua selittää itseään muille. Hän ei halua läpikäydä pahoja asioita, joita hänelle tapahtui, koska kukaan ei pysty ymmärtämään häntä kuitenkaan. He syyttävät häntä, koska hän jäi eikä lähtenyt. He eivät ymmärrä, miksi hän tuntee, kuten tuntee niin kauan ja kuinka hän ei vaan irrota siitä otetta. Joten hän eristäytyy. Mutta vaikka yksinäisyys on hänen ainoa pakokeinonsa, se on myös hyvin pelottavaa. Koska kun hän on yksin kaiken sen tapahtuneen kanssa, tapahtumat saavat hänet valtaansa aaltoina. Eikä hän osaa päättää, kumpi näistä paholaisista on vähemmän paha.

Hän luulee hukanneensa entisen minänsä. Hän luopui yrittämisestä olla se, joka oli ennen. Tiedätkö, ennen kuin hän toivotti narsistin tervetulleeksi maailmaansa. Hän luulee, ettei tule koskaan enää hymyilemään, ettei voi koskaan olla oikeasti onnellinen ja että tämä, joka hänelle tapahtui, tulee jotenkin aina seuraamaan häntä koko loppuelämän ajan.

Mutta minkään tästä ei tarvitse jäädä näin. Hänen ei tarvitse ajatella pahaa itsestään. Hänen ei tarvitse hyvästellä elämäänsä tai sitä, mitä hän aiemmin oli. Hän tarvitsee jonkun, joka muistuttaa häntä siitä, miltä täysillä eläminen tuntuu.

Hän ei ole menetetty tapaus. Kukaan narsistin rikkoma ei ole.

Hän tarvitsee jonkun, joka näyttää, ettei hän menettänyt itseään. Hän tarvitsee jonkun, joka näyttää, ettei hänen kiusaajansa ottanut hänestä kaikkea hyvää. Vaikka hän onkin rikki, hän ei ole taipunut.

Hän tarvitsee jonkun näyttämään hänelle, että hänellä on vielä sydän ja sielu sisällään. Että hän voi tuntea. Että rakkaus on vielä hänessä. Ettei hän ole menetetty tapaus. Hän tarvitsee jonkun, joka on hyvä hänelle. Joka näyttää hänelle, että vaikka hänellä on synkkä menneisyys, hänellä voi silti olla valoisa tulevaisuus.

Hän tarvitsee jonkun, joka on kaikkea sitä, mitä hänen narsistinsa ei ollut. Hän tarvitsee jonkun, joka priorisoi hänet etusijalle. Jonkun, joka ei saa häntä tuntemaan itseään hulluksi. Hän tarvitsee jonkun, joka ymmärtää häntä. Jonkun, joka on siinä häntä varten, kun hän sitä tarvitsee. Hän tarvitsee jonkun, joka huolehtii hänestä ja rakastaa häntä vaihteeksi.

Hän tarvitsee jonkun, joka pyyhkii hänen historiansa pois. Vaikka se näyttää mahdottomalta, hän tarvitsee jonkun, joka yrittää. Jonkun, joka rakastaa häntä kuin hän ei olisi koskaan rikki ollutkaan. Jonkun, joka valitsee rakastaa häntä huolimatta hänen epätäydellisyyksistään ja jonka rakkaus ja tuli tulee olemaan niin vahvaa, että se uhmaa hänen pelkoaan antaa kenenkään tulla hänen lähelleen.

Joten, valitse rakastaa häntä oikealla tavalla. Älä ole uusi alamäki hänelle. Toteuta sanasi. Jokainen tyttö ansaitsee tulla rakastetuksi oikealla tavalla. Erityisesti ne, jotka narsisti rikkoi.