Skip to Content

10 Merkkiä Siitä, Että Hän On Menettämässä Kiinnostuksensa Sinuun

10 Merkkiä Siitä, Että Hän On Menettämässä Kiinnostuksensa Sinuun

Ollaan rehellisiä, me kaikki olemme olleet siinä. Olemme rakastuneet tähän upeaan mieheen ja kaikki sujuu mahtavasti, kunnes hän vain lähtee ja sanoo, ettei tunne sitä enää oikeaksi tai kuinka hän ei ole onnellinen. Ja me jäämme pohtimaan, teimmekö me jotain väärin, oliko olemassa merkkejä siitä, että hän oli onneton tai ajautuiko hän vain pois luotamme.

Ja jokaisessa myöhemmin tulevassa parisuhteessa me ylianalysoimme tätä, miettien koko ajan, menettääkö hän kiinnostuksensa? No, on olemassa joitain merkkejä, että hän saattaa olla. Sen vuoksi, että yritätkö pelastaa parisuhteesi tai ainakin pelastaa itsesi sydänsurulta, tässä on merkkejä, joita tarkkailla.

1. Hän ei ole niin paljon tavoitettavissa puhelimitse, kuin aiemmin

tyttö makaa sohvalla ja kirjoittaa puhelimeen

Tekstailitte aiemmin koko päivän ja läpi yön ja puhelunne kestivät tunteja. Mutta lähiaikoina huomaat odottavasi malttamattomana hänen vastaustaan etkä näe yhtään. Huomaat tuijottavasi tyhjää näyttöä, menettäen toivon hänen vastauksestaan.

Yhtäkkiä hän on koko ajan kiireinen, unohtaa puhelimensa, unohtaa vastata tai kertoa sinulle, että hän voi hyvin. Tämä on yksi ensimmäisistä merkeistä, että hän on menettämässä kiinnostuksensa, koska hän ei yksinkertaisesti halua sinua lähelleen koko ajan.

2. Hän keksii tekosyitä

Aluksi hän oli koko ajan lähelläsi, aina siinä, kun tarvitsit häntä, aina auttamassa sinua ja haki sinulta tukea. Mutta nyt hän on yksin, itsenäinen ja työskentelee koko ajan. Hänellä on hulluja deadlineja, hänen täytyy tehdä sitä ja tätä, hän ei usko pystyvänsä olemaan paikalla sovittuna aikana.

Tämä on yksinkertaista; heti kun ihminen alkaa selitellä sinulle asioita, joita on vaikea uskoa todeksi, he eivät oikeasti halua tehdä noita asioita sinun kanssasi.

3. Hän lopetti kysymästä kysymyksiä

mies ja nainen istuvat rannalla

Sinusta, elämästäsi, tunteistasi. Kun kysymme kysymyksiä, se tarkoittaa sitä, että me olemme kiinnostuneita toisesta ihmisestä. Se tarkoittaa sitä, että haluamme tuntea hänet paremmin, että haluamme tietää, kuinka he ajattelevat asioista ja me haluamme tietää, mitä he rakastavat.

Mutta heti kun kysymykset loppuvat, se tarkoittaa sitä, ettei hän ole kiinnostunut asioista, joita sinulla on sanottavanasi, hän ei ole kiinnostunut kuulemaan sinusta. Hän ei ole enää kiinnostunut sinusta.

4. Hänestä tulee ilkeä ja puolusteleva

Jos mies, jonka kerran tunsit, johon rakastuit, oli aina kiltti ja huolehtiva ja avautui sinulle, mutta on nyt tämä kylmä, ilkeä ja puolusteleva mies, se ei tarkoita sitä, että sinussa on jotain vikana. Se on merkki siitä, että hän on menettämässä kiinnostuksensa parisuhteeseen eikä hän tiedä, kuinka siihen suhtautua, joten hänestä tulee etäinen ja kylmä.

Ja heti kun alat kysellä häneltä kysymyksiä ja vaatimaan vastauksia, hän puolustautuu, koska hän ei vielä ymmärrä parisuhteenne kaatuvan. Hän ei ole tietoinen siitä, että hän etäännyttää itsensä sinusta ja loukkaa sinua.

5. Ei ole enää läheisyyttä

Aiemmin te rakastelitte koko ajan, ette pystyneet pitämään sormianne erossa toisistanne. Voit muistaa ajat, kun te kaksi nautitte kaikista noista romanttisista öistä rakastellen ja toisia rajuja ja sensuelleja öitä. Mutta nyt, on kulunut viikkoa viime kerrasta, kun halasitte toisianne tai siitä, kun viimeksi nautitte toistenne vartaloista.

Läheisyyden puute on yksi selvin merkki siitä, että hän on menettämässä kiinnostuksensa, mutta voi myös tarkoittaa sitä, että hänellä on terveysongelmia tai stressiä työstä. Jos hän ei suostu myöntämään ongelmaansa tai hän kieltäytyy puhumasta siitä, se tarkoittaa sitä, että mielenkiinto on poissa.

6. Hän ei enää huomaa pieniä asioita

mies puhuu naiselle

Hän huomasi aiemmin jokaisen pienen muutoksen hiuksissasi, vaatetuksessasi tai kuinka lisäsit uutta maustetta ruokaan. Hän huomasi, kun sinulla oli kylmä ja tarjosi takkiaan. Ja nyt kun palellut kuoliaaksi hänen lähellään, hän ei edes huomaa sitä.

Tunnet, kuin eläisit haamuna omassa kodissasi, sen sijaan että eläisit parisuhteessa. Olet siinä, mutta hän ei yksinkertaisesti huomaa sinua. Kaikki mitä hän näkee, on ne asiat, joista voi aloittaa riidan.

7. Hän ei enää ota sinua huomioon

Kun hän tekee päätöksiä hänen matkoistaan, työajoistaan tai projekteistaan, hän ei enää ota huomioon sinun tunteitasi. Hän on päättänyt asettaa itsensä ykköseksi ja tekee suunnitelmansa ilman sinua, koska hän ei ole enää kiinnostunut pitämään sinua lähellä.

Hän ei enää ole kiinnostunut tunteistasi, ehkä toivoo sitä, että kun hän jättää sinut huomiotta tarpeeksi pahasti, sinä jätät hänet; sinä olisit se pahis eikä hän.

8. Hän ei tee aloitteita

Hän aiemmin järjesti yllätyspäivällisiä, vei sinua hienoihin ravintoloihin ja suunnitteli viikonloppumatkoja. Mutta hän ei enää tee niitä ja sinä huomaat katselevasi hänen selkäänsä, kun hän lähtee talosta. Hänellä on aina kiire töihin, aina väsynyt eikä ole kiinnostunut lähtemään ulos kanssasi.

Hän oli aiemmin niin kiinnostunut elokuvista ja konserteista, joihin menitte yhdessä, mutta hän ei enää mainitse niitä, koska hän ei halua mennä katsomaan niitä sinun kanssasi. Kun sinä suunnittelet treffit, silloin te menette ulos. Mutta jos se olisi hänestä kiinni, te kaksi ette koskaan lähtisi ulos talosta yhdessä.

9. Hän haastaa riitoja

mies ja nainen riitelevät

Tämä on jotain, jota miehet tekevät usein, kun he menettävät kiinnostuksensa siihen naiseen, jonka kanssa he seurustelevat tai jos he alkavat valmistautua eroon. Ajatus on ajaa sinut hulluksi ja kuluttaa sinua kaikilla riidoillanne, jotta sinä vain luovuttaisit.

Ja nämä riidat alkavat pienimmistäkin asioista, kuten kuka vie roskat ulos, kumman vuoro on maksaa laskut, mitä vaatteita puit yllesi töihin. Ei ne ole nuo asiat, jotka häntä oikeasti häiritsevät vaan parisuhde itsessään.

10. Sinä vain tiedät

Joskus vaikka toiset ihmiset sanoisivat mitä, vaikka hän kertoisi mitä tahansa vakuuttaakseen rakkauttaan, vaikka luemme lehdistä mitä tahansa, me vain tiedämme. Ja joskus vaikka kuinka kovasti yritämme ignoorata tuon tunteen, me yritämme kovemmin estää parisuhdetta hajoamasta, estää itseämme hajoamasta.

Mutta ollessani sellainen, joka on aina yrittänyt kovemmin ja päätynyt lopulta hajalle, minä tiedän, että joskus on parempi lähteä pois sellaisen luota, joka ei arvosta sinua tarpeeksi, kuin toivoa turhaa ja päätyä hajalle.