Skip to Content

Jos Bestiksesi Tekee Nämä 8 Asiaa, Sinun Ei Tulisi Koskaan Päästää Hänestä Irti

Jos Bestiksesi Tekee Nämä 8 Asiaa, Sinun Ei Tulisi Koskaan Päästää Hänestä Irti

1. Hän hyväksyy sinut juuri sellaisena kuin olet

Jos ystäväsi hyväksyy sinut sellaisena kuin olet eikä hän koskaan yritä muuttaa sinua, silloin sinun tulisi pitää hänestä kiinni, koska hän on oikea ystävä.

Ehkä et ole täydellinen ja ehkä et aina tee asioita, joista hän pitää, mutta hän arvostaa sinua eikä hän halua pakottaa sinua tekemään asioita, joista et pidä.

Hän ei koskaan tuomitse sinua eikä puhu pahaa asioista, joita sinä teet.

Sen sijaan hän on tukijasi ja on siinä sinua varten silloin, kun häntä tarvitset.

Hän on sellainen ystävä, jota ei haittaa mennä edes vankilaan kanssasi vaan todennäköisesti sanoisi, kuinka kivaa se oli!

2. Hän suojelee sinua

Jokainen tyttö tarvitsee jonkun, joka voi suojella häntä. Joskus, kun sinulla ei ole mistä tekemässä tätä, on enemmän kuin ok, jos sinulla on ystävä, joka voi ottaa tämän roolin.

Eikä minun tarvitse sanoa, kuinka suloista se on, kun toinen tyttö suojelee toista.

Joten jos sinulla on joku, joka käyttäytyy sinua kohtaan näin, silloin tiedä, että sinulla on paras ystävä iäksi ja hänen kanssaan et koskaan kulje yksin.

Tällainen ystävä on siinä sinua varten aina, kun tarvitset häntä ja hän tekee kaikkensa saadakseen sinut tuntemaan olosi paremmaksi. Tällainen ystävä on kuin sisko, jota sinulla ei koskaan ollut.

3. Hän saa sinut hymyilemään, vaikka itkisit

Muistatko ne ajat, kun tunsit, että elämäsi on hajoamassa palasiksi ja bestiksesi tuli ja kertoi sinulle jotain, joka sai sinut nauramaan kippurassa lattialla?

Tämä on asia, joka merkitsee oikeassa ystävyydessä, joku joka saa sinut hymyilemään, vaikka sinä ajattelet, että maailmanloppu on tullut.

On hyvin tärkeää, että sinulla on ystävä, jolla on kyky saada sinut unohtamaan kaikki se, mikä häiritsee sinua ja muistamaan, kuinka kaunista elämä on.

Tällaisen ystävän kanssa et koskaan kärsi yksin, koska joka kerta hän on siinä sinua varten ja sanoo oikeat sanat – sanat, jotka tuo hymyn kasvoillesi, jota kaipaat niin kvasti!

4. Hän kuuntelee sinua aina

Paras ystävä kuuntelee sinua aina, vaikka et puhuisi järkeviä. Hänelle kaikki, mitä sanot, on järkevää ja hän ei koskaan sano sinulle, että hän on kyllästynyt juttuihisi.

Hän tietää, että tuollainen loukkaisi tunteitasi ja se on viimeinen asia, jota hän haluaa tehdä.

Joten jos sinulla on ystävä, joka kuuntelee aina rakkausmurheitasi ja lohduttaa sinua, älä päästä hänestä irti, koska hän on arvokas.

Muista, että hyviä ystäviä on vaikea löytää, joten jos sinulla on sellainen, se tarkoittaa sitä, että hän on siunaus.

Ja sinun ei koskaan tule päästää irti siunauksesta, vai mitä?

5. Hän tietää synkimmät salaisuutesi

Jos bestiksesi tietää kaikki synkimmät salaisuutesi eikä tuomitse sinua niiden vuoksi, sinun ei tulisi koskaan päästää hänestä irti.

Se tarkoittaa sitä, että hän ei välttämättä pidä asioista, joita teet, mutta hän tietää, että sinä ansaitset toisen tilaisuuden.

Ja hän on siinä kertomassa sinulle, että me kaikki teemme virheitä, mutta meidän ei tulisi antaa niiden määritellä meitä.

Oikea ystävä yrittää aina saada parhaan sinusta ulos eikä hän koskaan lopeta suojelemasta sinua.

Hän taistelee oikeuksistasi, kuin omistaan ja hän on jotain, josta sinun tulee olla kiitollinen.

6. Hän rohkaisee sinua

Jos bestiksesi rohkaisee sinua kokeilemaan uusia asioita tietäen, että näin toimimalla hän auttaa sinua suunnattomasti.

Hän taistelee puolestasi, kun olet itse siihen liian heikko ja mikä tärkeintä, että hän uskoo sinuun.

Jos hän on se, joka antaa sinulle tuulta siipiesi alle ja sanoo uskovansa, että pystyt siihen, hän on todella ainoa laatuaan.

Hän on erityinen ja sinun tulee kohdella häntä sellaisena.

Tällaiset ihmiset ovat harvassa, joten varmistu, että aina kerrot hänelle, kuinka paljon hän sinulle merkitsee.

7. Hän tuntee empatiaa sinua kohtaan

Jos bestiksesi aina ymmärtää, mitä sinä läpikäyt ja tukee sinua kaikessa, hän on todellinen ystävä. Vain ystävä, joka todella välittää sinusta, toimii näin, joten sinun on parasta pitää hänestä lujasti kiinni.

Näytä hänelle aina, kuinka onnellinen olet siitä, että sinulla on hänet rinnallasi, koska hän on suojelusenkeli, jonka Luoja lähetti suojelemaan sinua.

Hän voi kokea syvästi kaikki pahat asiat, joita sinulle tapahtuu ja hän on siinä kertomassa, että asiat järjestyvät kyllä.

Hän on siinä kertomassa sinulle, ettei sinun tule luopua toivosta ja auttaa sinua niin paljon, kuin pystyy.

8. Hän yksinkertaisesti rakastaa sinua

Jos ystäväsi tekee kaikkensa tehdäkseen sinut onnelliseksi ja tyytyväiseksi, sinun tulee tietää, että hän rakastaa sinua oikeasti. Koska vain ihminen, joka todella välittää, tekee toiselle mukavia asioita.

Jos hän käyttäytyy, kuin vanhempi sisaruksesi sinua kohtaan, saa sinut tuntemaan olosi turvalliseksi, rakastetuksi ja kauniiksi, kohottaa itsetuntoasi ja tukee sinua, tiedä, että hän on todellinen löytö.

Hän tietää, että oikeat ystävät pysyvät toistensa luona ja että hän haluaa tehdä sen sinun kanssasi. Hän haluaa pitää sinut elämässäsi aina ja siksi hän näkee niin paljon vaivaa.

Luota minuun, tällainen ystävä on todellinen siunaus ja sinun tulee olla kiitollinen siitä, että sinulla on hänet.