Skip to Content

8 Syytä Kiittää Parasta Ystäväämme Ennen Kuin Vuosi Päättyy

8 Syytä Kiittää Parasta Ystäväämme Ennen Kuin Vuosi Päättyy

1. Kiitos kun olet siinä pahimpina aikoina

Uskon todella, etten olisi selviytynyt noista rankoista ajoista elämässäni, jos minulla ei olisi ollut sinua ohjaamassa minua. Sinä tiedät, miten sanoa asiat oikein; sinä et pelkää rankkoja aikoja, kun huomaat minun tarvitsevan apua päätöksissäni.

Sinä annoit parhaat neuvot ja motivoit minua siirtymään eteenpäin. Sinä kuuntelit. Sinä olit siinä. En olisi näin vahva tänään, jos minulla ei olisi sinua.

2. Kiitos, kun juhlit onneani kuin se olisi omasi

Sinä olit tuuli siipieni alla. Sinä uskoit minuun vaikka oma uskoni itseeni horjui. Sinä juhlistit saavutuksiani, kuin ne olisivat omiasi. Vain tosiystävä voi tehdä niin.

Minun onneni kasvaisi vain isommaksi ja isommaksi, koska minulla on sinut jakamassa niitä. Koska minulla on sinut olemaan onnellinen kanssani.

3. Kiitos kun kuuntelit draamojani uudelleen ja uudelleen

Ei väliä, oliko kyse pojasta, josta pidin tai joku jonka kanssa seurustelin. Sinä olit siinä makaamassa kanssani sohvalla ja analysoit loputtomasti heidän jokaista liikettään.

Sinä tiesit, että tarvitsin sitä vaikka minä en ollut aina hauska tai kiinnostunut. Vaikka sinulla olisi varmasti ollut jotain parempaakin tekemistä. Sinä olit aina siinä ja minä arvostan sitä.

4. Kiitos kun loit muistoja kanssani

On upeaa, kuinka paljon asioita kaksi ihmistä voi kokea yhdessä yhden vuoden aikana ja kaikkina ystävyyden vuosina. Niin paljon naurua, matkoja, lomia, uusia paikkoja, vanhoja paikkoja, uusia maita ja uusia ihmisiä.

Se oli todellakin upea matka enkä halua sen loppuvan. Toivon, että me emme koskaan lopeta muistojen luomista ja että me päädymme samaan vanhainkotiin.

5. Kiitos kun kasvoit kanssani

Me emme ole samoja ihmisiä, joita olimme silloin kun tapasimme. Me olemme muuttuneet vuosien myötä ja me hyväksyimme toisemme sellaisina, kuin olemme.

Me puskimme toisiamme ulos mukavuusalueeltamme ja haastoimme toisiamme olemaan parempia ja tavoittamaan kuun.

6. Kiitos kun hyväksyit anteeksipyyntöni

Kiitos kun ymmärsit, että minä olen vain ihminen ja minäkin teen virheitä. Tiedän, että joskus loukkasin sinua tahtomattani ja sain sinut tuntemaan olosi pahaksi. Minä vieläkin kadun niitä.

Mutta sinulla on niin suuri sydän ja joskus tunnet minut paremmin kuin minä itse. Sinä tiedät, miksi reagoin tietyllä tavalla ja mitä sen alle kätkeytyi.

7. Kiitos kun hiljensit epävarmuuteni

Unohdan, että olen itselleni velkaa saman määrän rakkautta, jota annan muille. Unohdan, että ansaitsen parempaa ja mieleni täyttyy epävarmuuksista.

Kiitos, kun muistutit minua, että minun tulee rakastaa itseäni enemmän. Minä joskus unohdan sen. Onneksi minulla on sinut muistuttamassa ja kohottamassa itsevarmuuttani ja toivoani. Minulla on sinut lopettamassa, kun minä haluaisin tyytyä vähempään.

8. Kiitos kun sinä olet suuri osa elämääni tänä vuonna ja joka vuosi

Haluan sinun tietävän, että olet minun suojelusenkelini ja että tunnen olevani siunattu, kun minulla on sinut elämässäni.

Sinä rikastat elämääni ja rauhoitat minut kaikkien myrskyjen jälkeen. Sinä olet ystäväni aina.