Skip to Content

5 Kamalaa Tapaa, Miten Seurusteleminen Myrkyllisen Miehen Kanssa Muuttaa Sinua

5 Kamalaa Tapaa, Miten Seurusteleminen Myrkyllisen Miehen Kanssa Muuttaa Sinua

Sinä kuulet aina varoituksia siitä, kuinka seurusteleminen myrkyllisen miehen kanssa voi vahingoittaa sinun itsetuntoasi, mutta se ei ole ainoa, mitä se voi tehdä.

Tahtomattasi muutut toiseksi ihmiseksi. Kun seurustelet tällaisen miehen kanssa, hänen käytöksensä jotenkin tarttuu sinuun ja vaikka haluat sitä tai et, sinä saatat oikeasti matkia hänen käytöstään ilman, että ymmärrät sitä.

Tiedän sen faktaksi, koska se tapahtui minulle. Olin täysin eri ihminen ennen kuin aloin seurustella myrkyllisen miehen kanssa.

Olin kiltti, kunnioittava ja aina siinä ystäviäni varten, mutta ajan myötä aloin ymmärtää, kuinka paljon hänen käytöksensä oli vaikuttanut minuun ja kuinka paljon minä olin muuttunut pahemmaksi.

En oikeasti pitänyt tästä ihmisestä, jollaiseksi olin tullut ja kun aloin ymmärtää tämän, tein elämääni muutoksia sen jälkeen, kun olin eronnut hänestä.

Nämä ovat kaikki tapoja, jotka seurustelu myrkyllisen miehen kanssa muutti minua pahempaan. Toivon, ettet anna saman tapahtua sinulle.

1. Se teki minusta epävarman

Niin kuin alhainen itsetunto ei olisi ollut tarpeeksi paha, hän sai minut tuntemaan itseni epävarmaksi. Se on pahin tunne, kun et voi luottaa itseesi.

Ja ainoa syy tähän oli jatkuva valheiden ketju, jota hän minulle syötti päivittäin. Hän sai minut kyseenalaistamaan järkeni äänen ja minä oikeasti luulin olevani hullu jonkin aikaa.

2. Minusta tuli hyvin ahdistunut

Se oli sekopäistä. En ollut koskaan varma mistään ja odotin aina toisen kengän tipahtavan. Se johtui hänen järjettömistä mielialanvaiheluista ja siitä, että hän jätti minut roikkumaan niin monet kerrat.

Jopa treffi-iltoina en koskaan ollut varma, saapuuko hän paikalle vai tekeekö hän oharit – joita hän teki paljon, koska hänellä ei ollut tarpeeksi kunniaa minua kohtaan kertoakseen minulle, ettei pääse tulemaan.

Olin hyvin ahdistunut enkä saanut mielenrauhaa koskaan.

3. Minusta tuli itsekäs

Tätä vihasin eniten! Hän oli se itsekäs meistä, mutta jotenkin minä vajosin hänen kuvioihinsa enkä ollut ystävieni saavutettavissa, kun he tarvitsivat minua.

Varmistin aina, että olin siinä häntä varten ja lopputulos oli se, että hylkäsin täysin ystäväni ja muut ihmiset, joista niin kovin välitän.

Minä valitin aina sitä, kuinka väsynyt, turhautunut ja alistunut minä olin ja unohdin antaa heille mahdollisuuden purkaa minua.

Myrkylliset miehet ovat NIIN vaativia ja luulen, että tämä vei minut mukanaan myös. Unohdin olla hyvä ystävä, mutta onneksi tulin järkiini.

4. Kadotin fokukseni asioihin, joilla on minulle merkitystä

Kun olet parisuhteessa myrkyllisen miehen kanssa, huomiosi on hänessä ja hänen tarpeidensa tyydyttämisessä. Varmistat, että hän saa haluamansa kaikin mahdollisin keinoin.

Minä olin aina kakkosena. Asiat, joita minä rakastin ennen kuin tutustuin häneen, valuivat sivuun.

Minun elämästäni tuli toisarvoinen. Kadotin asiat, jotka olivat minulle tärkeitä hänen itsekkyytensä ja itsekeskeisyytensä vuoksi.

Älä anna tämän koskaan tapahtua sinulle. Opi minun virheistäni.

5. Se teki minusta fyysisesti sairaan

Olin niin stressaantunut koko ajan, että se alkoi vaatia veronsa myös fyysiseen terveyteeni. Minä en koskaan ole sairastelut.

Minulla oli harvoin ollut terveysongelmia, joten kun aloin saada odottamattomia päänsärkyjä, vatsakipuja tai tunsin huimausta ilman selkeää syytä – kaikki sillä aikaa, kun seurustelun myrkyllisen poikaystäväni kanssa – se kaikki alkoi käydä järkeen.

Minun mielenterveyteni kärsi niin paljon tästä jokapäiväisestä paskalle altistumisesta, että se alkoi vaikuttaa fyysiseen terveyteeni. En sietänyt sitä enää ja tämä mies oli ulkona elämästäni heti, kun aloin ymmärtää nämä asiat.

Hän ei ollut minkään näiden vaikeuksien arvoinen ja jos voisin kääntää aikaa taaksepäin, en olisi koskaan halunnut tavata häntä alun perinkään.

Tämän aasin kanssa seurustelu ei tuonut minulle mitään hyvää ja kiitän Luojaa siitä, että tulin järkiini.

Nyt tunnen olevani varautunut paremmin seurustelemaan normaalien miesten kanssa ja henkisesti en ole koskaan voinut paremmin.

Minä kukoistan ja myrkyllisiä miehiä kohtaan minulla on nollatoleranssi. Olen vihdoin saanut tarpeekseni siitä.

Kukaan eikä mikään ei ole sen arvoinen, että menettäisit itsesi.