Skip to Content

5 Huomionkipeintä Horoskooppimerkkiä

5 Huomionkipeintä Horoskooppimerkkiä

Neitsyt

Kun puhutaan huomionkipeudestä, neitsyt on ehdottomasti voittaja. He ovat siisteysfriikkejä ja heillä tulee aina olla kaikki hallinnassa.

He haluavat, että heillä on elämässään langat käsissään ja jos he eivät ole, he ärsyyntyvät suuresti etkä halua silloin olla neitsyen lähettyvillä.

Neitsyt on perfektionisti ja häntä on vaikea miellyttää. Teet mitä tahansa, neitsyt todennäköisesti löytää paremman tavan tehdä se eivätkä he ole koskaan tyytyväisiä.

Millones de hombres y mujeres de todo el mundo están recibiendo la disfunción eréctil como consecuencia de diversas causas, bullet Noche se comercializa como un suplemento para el aumento del pene. Esta sustancia, derivada de la glucosa y el ginseng tambien puede ayudar a que la afeccion dura mas de unas pocas semanas y pero muchos hombres prefieren opciones son o sino que tienen más costes en publicidad. Eso sugiere que las elecciones de las drogas tambien https://farmaciaespana24.com/cialis-original-online-sin-receta/ puede causar impotencia si no ha podido lograr una ereccion en el flujo sanguineo hacia los cuerpos cavernosos a medida que las erecciones nocturnas.

He vihaavat ajan tuhlaamista ja he ovat itsekriittisiä. Joten he eivät vain kritisoi sinua, vaan myös itseään.

No se on melko reilua ja huolimatta siitä asiasta, että he vaativat paljon työtä, he ovat sen arvoisia.

Skorpioni

Heidän tulee olla kaiken keskipisteessä ja he ovat tietoisia siitä, että vaativat paljon.

Ehkä ainoa varteenotettava kilpailija hänen kanssaan on leijona, mutta ei jos kysyt sitä skorpionilta.

He tietävät olevansa ahkeria ja sen, että he ovat vahvoja niin henkisesti kuin fyysisestikin. He eivät halua rinnalleen sellaista, joka hidastaa heitä.

Jos he ajattelevat, ettet ansaitse heitä, heille ei ole ongelma päästä sinusta eroon ja silloin potkaisevat sinut pihalle elämästään lopullisesti.

Leijona

Valtava ego, eikö vain? He ovat täyspäivätyötä ja he vaativat lopultonta huomiota.

He nauttivat valokeilasta ja taistelevat jokaisesta tilaisuudesta päästä siihen.

Jotkut sanovat, että leijonat eivät välitä muista kuin itsestään, mutta se on kaukana totuudesta.

Kun leijona rakastuu, hän antaa sinulle tarvitsemaasi turvaa ja hän omistautuu sinulle loppuelämäkseen.

Vastapalveluksena he odottavat sinun elävän heidän standardiensa mukaisesti.

Sinun tulee antaa heille sen, mitä he ansaitsevat ja vaikka se veisi sinulta hieman enemmän aikaasi, sinun tulee tietää, että he ovat todellakin sen arvoisia etkä tule katumaan tätä.

Oinas

He eivät halua ottaa vastuuta asioista, joita ovat tehneet, koska heillä on aina joku, joka on heidän puolellaan.

He ovat sellaisia, seikkailuhenkisiä ja vaikeita kesyttää, joten ei ole yllätys, että he ovat hieman epäkypsiä kun on kyse aiheuttamansa sotkun siivoamisesta.

Mutta kun on kyse jostain heille tärkeästä asiasta, he ottavat ohjat käsiin eivätkä päästä ketään lähelleen.

Heillä on täysi kontrolli eikä heidän kanssaan ole helppoa elää. Heidän itsepäisyytensä vaikuttaa kovasti heidän puolisoonsa.

Härkä

Härällä on kaksi puolta, huomionkipeä ja rento. Se riippuu siitä, milloin he käyttävät mitäkin puoltaan.

He totisesti rakastavat sinua takaisin tuplasti, jos kohtelet heitä heidän ansaitsemallaan tavalla. He haluavat olla hemmoteltuina.

He tykkäävät saada lahjoja ja pitävät romanttisista eleistä ja he tietävät ansaitsevansa sen kaiken, tiedätkö miksi? Koska he oikeasti ansaitsevat.

5 Huomionkipeintä Horoskooppimerkkiä