Skip to Content

Tältä Tuntuu Seurustella Hänen Kanssaan Hänen Horoskooppimerkkinsä Perusteella

Tältä Tuntuu Seurustella Hänen Kanssaan Hänen Horoskooppimerkkinsä Perusteella

Miltä tuntuu seurustella miehen kanssa, riippuen hänen horoskoopistaan?

Onko hän enemmän introvertti, joka tarvitsee aikaa avautua, pelimies, joka pelleilee kanssasi vai seikkailija, joka tekee parhaansa tehdäkseen sinuun vaikutuksen?

Oinas

Jos miehesi on oinas, odota paljon menoa ja meininkiä silloin, kun seurustelet hänen kanssaan.

Hän on se, joka ei pysty olemaan kauan paikoillaan; hän tarvitsee tytön, joka pystyy seuraamaan häntä ja joka kohtaa hänen seikkailuhenkisen luonteensa.

Härkä

Kun on kyse härästä, epäilykset sitoutumisesta eivät ole aiheellisia. Sillä hetkellä, kun tämä mies alkaa tapailla sinua, hänelle on päivänselvää, että te olette toistenne yksinoikeudella.

Joten sinulla ei ole mitään syytä murehtia siitä, että hän jättää vaihtoehtonsa avoimiksi. 

Kaksoset

Sanotaan se suoraan – edes kaksoset itse eivät tiedä, mitä heiltä voi odottaa.

Muutama asia on kuitenkin varmaa: tämän miehen tulee olla aktiivinen koko ajan etkä koskaan kyllästy häneen (jos ei mitään muuta, niin kaksosilla on aina jotain, mistä jutella).

Rapu

Ensi silmäyksellä ravut ovat kaikkein herkimpiä miehiä, joita olet koskaan tavannut. Totuus on, että hän on saanut oman osansa sydänsuruista menneisyydessään, joten hän ei salli sellaisen tapahtua uudelleen.

Pinnan alla hän on kuitenkin toivoton romantikko, joka rakastaa sinua toisin kuin kukaan toinen, jos hän näkee sinun olevan sen arvoinen. 

Leijona

Leijonan kanssa seurustellessa kaikki pyörii hänen ympärillään.

Ei ole kyse siitä, että sinulla ei olisi yhtään sanavaltaa parisuhteessanne, mutta kun leijona tapaa sinut, hänellä on valtava tarve tehdä sinuun ja kaikkiin ympärilläsi oleviin ihmisiin vaikutus.

Neitsyt

Jos puolisosi on on neitsyt, hänen kanssaan seurusteleminen voi olla joskus todella tuskallista.

Hän on äärimmäisen älykäs ja hänellä on aina monta ässää hihassaan, mutta hän ei osaa olla spontaani ja se on iso miinus parisuhteen alussa.

Sen lisäksi neitsyt-miehet ovat kaikkea muuta, kuin romanttisia, joten jos haluat sulopuheita ja romanttisia treffejä, siirry eteenpäin.

Vaaka

Vaa’an kanssa seurusteleminen vaatii johdon ottamista ja aloitekykyä kaiken aikaa.

Sen lisäksi riitojen ratkaiseminen on mahdotonta hänen kanssaan – Vaa’at ovat ongelmien hautaamisen mestareita ja toivovat niiden jotenkin taianomaisesti haihtuvan itsestään.

Jos edes yrität ja aloitat riidan tämän miehen kanssa, voit odottaa hänen antavan sinulle hiljaista kohtelua kunnes rauhoitat hänet.

Skorpioni

Heidät tunnetaan tunnetaan yhtenä mustasukkaisimmista horoskoopeista ja he pelkäävät salaa aina menettävänsä sinut.

Vaikka et olisi vakavassa parisuhteessa tämän miehen kanssa ja vain tapailisitte toisianne, et missään nimessä saa hänen mielestään käydä treffeillä toisten miesten kanssa. 

Jousimies

Jousimiehet ovat myös yksi merkki, joka ei pysty pysymään rauhallisena, vaikka haluaisivatkin. Tämä mies on ekstrovertti ja jos alat seurustelemaan hänen kanssaan, varaudu jännitykseen. 

Kauris

Kauris on se, joka tietää mitä haluaa eikä hän ole sellainen, joka johdattelee sinua.

Sen sijaan kauris-miehelle ei ole koskaan ongelma olla rehellinen tunteistaan ja aikeistaan. Joten jos hän ei pidä sinusta, hän kertoo sen sinulle suoraan.

Sinä tiedät aina alusta lähtien, mikä on sinun paikkasi hänen elämässään ja siitä on sinulle suuri hyöty.

Vesimies

Kun ensin tapaat vesimiehen, näet hänet antisosiaalisena introverttina. Tämä mies on todennäköisesti taiteellinen ja ehkä jopa nörtti, joten et voi odottaa juurikaan seikkailuja hänen kanssaan.

Kuitenkin ennen kuin huomaatkaan, vesimies todistaa, kuinka väärässä olitkaan tuomitessasi hänet ennalta – tällä miehellä on hyvin villi puolensa, jonka tulet näkemään kun tutustut häneen kunnolla.

Kalat

Aivan kuten vesimies, kalat eivät paljasta todellista puoltaan heti aluksi.

Ensin tämä mies saattaa vaikuttaa pelimieheltä, joka etsii vain hauskanpito-seuraa, mutta totuus on se, että hän etsii oikeasti pitkäaikaista parisuhdetta. Kalat ovat hyvin tunteellisia – he eivät vain näytä sitä heti.