Skip to Content

Tältä Näyttää Oikeaan Suhteeseen Joutuminen

Tältä Näyttää Oikeaan Suhteeseen Joutuminen

Sitä ei voi suunnitella. Se ei tapahdu yhdessä yössä vaan pikemminkin pitkän ajan kuluessa, jolloin et edes huomaa sen tapahtuvan.

Olet odottanut ehkä jopa vuosia ja miettinyt, milloin se tulee sinulle.

Kaikki tuntuvat olevan onnellisia parisuhteessaan, mutta selvittyänne hyväksikäytetyistä suhteista (tai ehkä jopa vain yhdestä) olette valuneet siihen pisteeseen, että ette tunnu tunnistavan oikeaa suhdetta, vaikka unelmienne mies seisoisi edessänne.

Mutta usko minua, jotkut asiat ovat enemmän kuin ilmeisiä.

Ensinnäkin et usko, että se tapahtuu. Et luota häneen, kun hän sanoo rakastavansa sinua ja kohtelevansa sinua ansaitsemallasi tavalla.

Todennäköisesti yrität työntää hänet pois vain nähdäksenne, pysyykö hän todella lähelläsi.

Hän yrittää niin kovasti. Mies, joka rakastaa sinua, jahtaa sinua niin paljon kuin tarvitsee vakuuttaakseen sinut siitä, että hän on todella tosissaan suhteenne suhteen suhteen.

Et pysty tekemään mitään, millä säikäyttäisit hänet pois.

Voit kertoa hänelle koko elämäntarinasi, tarinan, joka särki sinut, ja voit varmistaa, että hän tietää, että tarvitset pitkän ajan parantuaksesi. Mutta se ei pelota häntä, koska hän haluaa vain sinut.

Sinä alat uskoa häntä. Tämä on tärkein asia.

Kun alat luottaa häneen ja hänen uskollisuuteensa, myönnät vihdoin, että rakastat häntä. Vaikka kuinka monta kertaa sanoit itsellesi, ettet rakastuisi enää, se tapahtui.

Päästät hänet maailmaasi, elämääsi ja annat hänen nähdä kaikki ne rikkinäiset osat, joita ennen piilottelit. Hän vain seisoo rinnallasi ja pitää palasia käsissään, kun sinä kokoat itsesi uudelleen.

Rakkaus. Alat taas rakastaa rakastamista.

Kun hän on lähelläsi, tunnet olosi turvalliseksi, niin kuin mikään ei voisi erottaa teitä kahta toisistanne, koska olette molemmat löytäneet sen yhden ihmisen, jonka kanssa haluatte olla yhdessä koko loppuelämänne.

Alatte kommunikoida korkeammalla tasolla, ja vaikka kommunikaatio saattaakin olla aika ajoin ongelmallista, teillä molemmilla on erityinen tapa kertoa toisillenne, että olette pahoillanne tai että arvostatte toisianne.

Ystäväsi huomaavat eron teissä. Pelkkä tyttöjen illanvietto voi tuntua tavalliselta, mutta kun olet siellä ystäviesi kanssa, he näkevät, että olet uudestisyntynyt ja että olet vihdoin onnellinen.

He tulevat olemaan onnellisia yhdessä kanssasi. Tapa, jolla hymyilet, saa kaikki muut ympärilläsi hymyilemään sydämestään. Energiasi on muuttunut ja tuot iloa minne ikinä menetkin.

Paranemisprosessi on nopeutunut. Me molemmat tiedämme, että sinua on rikottu ja että kaikesta hyväksikäytöstä selviytyminen tarkoittaa, että olet vahva taistelija, jolla on paljon mustelmia, mutta se on historiaa.

Olet toipumassa ja tunnet sen elämäsi jokaisella osa-alueella. Teet kaiken, mitä olet asettanut tavoitteeksesi, ja alat huomata, ettet enää edes ajattele hyväksikäyttäjääsi.

Tämä on se kohta, jossa oikeastaan tiedät, että se on todella oikea suhde, koska hän auttoi sinua parantumaan. Hän oli tukenasi ja kävi kanssasi läpi kaikki ne ylä- ja alamäet, joita et voinut kestää yksin.

Et voi nähdä loppua. Parasta oikeassa suhteessa ei ole vain se, että et halua sen loppuvan, vaan et myöskään näe sen loppua.

Niin paljon kuin yritätkin kuvitella teidän kahden eroavan, sitä ei tapahdu.

Teidät on tarkoitettu yhteen ja te molemmat tulette kasvamaan yhdessä ja rakastamaan toisianne.

Onnellanne ei ole loppua ja se tuntuu niin vieraalta mutta silti niin kauniilta. Siltä oikeaan suhteeseen joutuminen tuntuu.