Skip to Content

Sinä Tulet Katumaan Sitä, Että Menetit Tytön, Joka Halusi Olla Vain Sinun

Sinä Tulet Katumaan Sitä, Että Menetit Tytön, Joka Halusi Olla Vain Sinun

Tiedän, että ajattelet, ettet tulisi ikävöimään häntä, koska nautit sinkkuelämästäsi nyt, mutta se päivä tulee, kun toivoisit hänen olevan siinä. Se iskee sinuun silloin, kun sitä vähiten odotat etkä voi asialle yhtään mitään, koska hän tulee olemaan onnellinen jonkun toisen kanssa, joka valitsi hänet pysyvästi.

Yhtenä päivänä kadut sitä, että menetit tytön, joka halusi olla sinun omasi.

Sinä toivot, että hän olisi siinä kuuntelemassa sinua ja kertomassa, että vaikka asiat eivät ole loistokkaita juuri nyt, ne muuttuvat vielä paremmaksi. Sinä tulet ikävöimään hänen hymyään, kun suutelet häntä ja häntä astumassa varpaillesi, jotta hän voisi halata sinua ja antaa lämpimimmän suudelman ikinä.

Sen jälkeen, kun olet viettänyt aikaasi niin monen tytön kassa elämässäsi, tulet ymmärtämään, että hän oli se oikea. Se oikea, joka olisi kääntänyt maailmansa ylösalaisin sinun vuoksesi. Ja kun se päivä koittaa, et pysty tekemään asialle enää yhtään mitään. Sinä voit vain katsoa sivusta, kun hän nauttii elämästään miehen kanssa, joka tietää, kuinka vaalia häntä.

Ja sinä haluaisit niin kovasti olla tuon miehen tilalla.

Mutta sinulla ei ole siihen mahdollisuutta, koska hän teki täys-stopin elämään sinun kanssasi. Sen jälkeen, kun hän antoi sinulle sydämesi ja sinä talloit sen, kuin sillä ei olisi mitään arvoa, hän vannoi, että hän pääsee sinusta yli.

Älä luule, että se oli helppoa hänelle luopua ainoasta miehestä, jota hän oli koskaan rakastunut, mutta sinun kanssasi pysyminen ja murujen poimiminen pöydältäsi satutti häntä enemmän, kuin pois lähteminen.

Hän lähti, koska hänellä ei ollut mitään, mistä pitää kiinni.

Hän lähti, koska hänellä oli erittäin hyviä syitä siihen. Hän ei voinut sietää sitä, että joutui anelemaan sinulta rakkautta. Hän yritti niin kovin avata silmäsi, mutta sinä kieltäydyit avaamasta niitä ajatellen, että hän on siinä aina. Sinä pidit häntä itsestään selvyytenä ja katso, mitä sait aikaiseksi.

Sinä menetit tytön, joka oikeasti halusi olla sinun. Menetit tytön, joka asetti kaiken toivonsa rakkauteesi, ajatellen, että aika muuttaisi sinut ja sinä antaisit lopulta hänelle sen rakkauden, jota hän kaipasi niin kovasti.

Hään vain halusi sinun taistelevan hänestä, mutta et pystynyt edes siihen.

Se päivä, kun hän kertoi lähtevänsä, oli sinulle onnellisin päivä, kun hän esitti olevansa vahva. Mutta sillä hetkellä, kun hän käänsi selkänsä sinulle, hän alkoi itkeä, rukoillen Luojaa, että kutsuisit häntä nimeltä, pyytäisit häntä jäämään.

Hän halusi kuulla, että sinä tarvitset häntä etkä pysty kuvittelemaan elämääsi ilman häntä. Mutta ainoa asia, mitä hän kuuli, oli hiljaisuus. Niin jyrkkä hiljaisuus, että se viilsi hänen sydäntään monta kertaa uudelleen ja uudelleen.

Sinä päivänä, kun kerroit hänelle, ettet tarvitse häntä, sinä päivänä hän kuoli.

Hän kuoli sisältä ja hän oli tunnoton. Hän ei voinut enää tuntea ja hänellä oli vain tyhjä katse ja toivo siitä, että muutat mielesi. Hän toivoi, että sinä soitat hänelle, joten hän tuijotti tyhjää näyttöä päiväkausia. Mutta ainoa, mitä hän sai – tyhjä näyttö ja valtavasti tuskaa sydämeensä.

Hän ei voinut uskoa, että luovuit hänestä niin helposti, ilman, että halusit edes yrittää. Hän ei pyytänyt sinulta kuuta taivaalta, hän vain halusi lämpimän halauksen ja lohdutuksen sanoja, kun hän oli surullinen.

Hän halusi rakkautesi, mutta sai vain kärsimystä ja särkyneen sydämen.

Hän käytti niin monta päivää miettien, mitä hän teki väärin. Hän kysyi niin monta kysymystä, mutta ei löytänyt vastausta. Joten hän lopulta luovutti. Hän luovutti sinun suhteesi, koska sinä luovutit hänestä jo kauan sitten.

Nyt hän ei ole enää se sama nainen, koska hän oppi läksynsä raskaimmalla mahdollisella tavalla.

Joten hän siirtyi eteenpäin.

Hän siirtyi eteenpäin, koska hän ymmärsi, ettei hän voisi pysyä paikoillaan ja ajatella asioiden muuttuvan. Hän tiesi, että hänen tulisi tehdä jotain elämälleen, jotta voisi parantua.

Ja jos näet hänet nyt, lyön vetoa, ettet tunnistaisi häntä. Hän on vahva nainen nyt, sellainen, joka ei avaudu ihmisille niin helposti. Hän ei kiinny niin helposti ja nyt hän vaatii todisteita rakkaudelle ennen kuin hän antautuu kenellekään.

Ja sinä?

Sillä välin, kun hän on onnellinen, sinä olet sama paskiainen. Et osannut vaalia tyttöä, joka rakasti sinua enemmän kuin itseään. Onnistuit menettämään arvokkaimman asian elämässäsi ja nyt kadut sitä. Niin pitkän ajan kuluttua ymmärsit, että hän oli oikeasti timantti, nainen jota rakastaa ja joka on paras ystäväsi.

Hän yritti pelastaa sinut itseltäsi, mutta hän ei pystynyt. Joten älä vihaa häntä sen vuoksi, että hän luovutti, koska se ei tee hänestä heikkoa. Se tarkoittaa sitä, että hän oli liian vahva liian pitkään. Hän ei lähtenyt pois, sinä päästit hänet menemään. Ja sinä ansaitset sen, että muisto hänestä vainoaa sinua lopun elämääsi.

Ja nyt kun hän on onnellinen, anna hänen elää. Älä yritä mitään, koska sinä tiedät, että sinä et ikinä pystyisi antamaan hänelle sitä, mitä hän oikeasti tarvitsee. Anna hänen olla onnellinen toisen miehen sylissä, jopa sinä tiedät, että hän ansaitsee paremman miehen, kuin sinut.