Skip to Content

14 Merkkiä Siitä, Että Hän Todella Ikävöi Sinua

14 Merkkiä Siitä, Että Hän Todella Ikävöi Sinua

Kuinka monesti olet valvonut yöllä ja miettinyt, ajatteleeko hän sinua yhtä paljon kuin sinä häntä? Kuinka monta yötä olet miettinyt, onko hän rehellinen kertoessaan ikävöivänsä sinua? Kuinka monesti sinä oikeastaan vain halusit sen olevan totta ja haluat löytää keinon varmistaa, ikävöikö hän sinua oikeasti?

Me kaikki olemme hieman uteliaita siinä, mitä tapahtui ihmisille, joiden kanssa olimme kerran hyvin läheisiä ja joiden kanssa toivoisimme voivamme palata yhteen ja tehdä asioita uudelleen yhdessä. Ehkä sinä olet yksi niistä onnekkaista, joilla on vielä mahdollisuus korjata asiat menneisyydestä ja ehkä oikea vastaus kysymykseesi on, KYLLÄ, hän ikävöi sinua.

Nähdäksesi, ikävöikö hän sinua oikeasti, olemme laatineet listan 14 merkistä, jotka antavat sinulle vastauksen epäilyksiisi, joten jatka lukemista!

1. Hän ikävöi sinua oikeasti, kun hän pyytää sinua lähettämään hänelle kuviasi

Emme tarkoita niitä kuvia, tiedäthän, joita kadut lähettäneesi lähes joka kerta. Tarkoitamme noita söpöjä selfieitä tai kuvia sinusta pyjamassasi tai pukeutuneena hänen vanhaan huppariinsa tai johonkin sellaiseen, joka näyttää hänelle oikean sinut. Oikeasti hän pyytää sinulta noita kuvia, jotta hänellä on jotain, joita voi katsella koko päivän. Joskus se muistuttaa häntä yhteisistä ajoistanne tai ehkä hän elää uudelleen mielikuvaa siitä, että hän on sinulle yhä yhtä tärkeä, kuin oli aiemmin.

2. Hän ikävöi sinua oikeasti, kun hän vastaa viesteihisi saman tien

Jos hän aloittaa useimmat keskustelunne ja hän jatkaa viestittelyä yhä vastauksesi jälkeen, se on selvä merkki siitä, että hän ikävöi sinua. Mutta kuinka paljon hän sinua ikävöi, löytyy siitä ajasta, kuinka nopeasti hän reagoi viesteihisi. Hän ei todennäköisesti halua vaikuttaa epätoivoiselta ja yrittää odottaa hetken ennen vastausta, mutta jos hän ikävöi sinua niin paljon, hänen on todennäköisesti vaikea olla vastaamatta sinulle samantien.

3. Hän ikävöi sinua oikeasti, kun hän soittaa sinulle videopuhelun tavallisen puhelun sijaan

Vain äänesi kuuleminen ei sammuta hänen janoaan sinua kohtaan ja siksi hän valitsee videopuhelun. Hän haluaa nähdä sinut ja kuulla sinut samaan aikaan ja jos ei kasvotusten niin edes puhelimen kautta. Hänellä on ehkä muutama vitsi valmiiksi mietittynä, jotta hän voi nähdä hymysi ja ehkä muistuttaa sinua, kuinka hyvä teidän oli silloin, kun pelissä olitte vain te kaksi ja kaikki oli hyvin.

4. Hän ikävöi sinua oikeasti, kun hän tykkää vanhoista kuvistasi

Tiedäthän sen tunteen, kun katselet jonkun Instagram-kuvia vuoden tai kahden takaa ja toivot, ettet tuplaklikkaisi vanhaa kuvaa? No, hän ei häpeä painaa tykkää-nappia. Ehkä hän jopa tarkoituksella tykkää vanhoista kuvistasi, jotta tiedät hänen selailevan profiiliasi ja hänen ajattelevan sinua.

5. Hän ikävöi sinua oikeasti, jos hän suuttuu ilman syytä

Ehkä muistat hänet tyynenä miehenä ja nyt hän yhtäkkiä menettää malttinsa ja suuttuu ilman pätevää syytä. Hassu asia on, että hänellä ei ole oikeaa syytä suuttua sinulle, mutta silti hän suuttuu.

Mitä sinun tulee ymmärtää, on se, että hän ei ole vihainen siksi, että kohdistaa ärtymyksensä työn tai jonkun muun asian suhteen sinuun; hän on oikeasti kiivastunut itselleen siksi, että hän oikeasti ikävöi sinua. Hän on vihainen, koska hän ehkä saa sinulta negatiivista palautetta eikä hän voi palaville tunteilleen mitään.

6. Hän ikävöi sinua oikeasti, kun hän julkaisee laulun, joka muistuttaa häntä sinusta

Ehkä teillä oli oma laulunne tai on lauluja, jotka hän usein omisti sinulle tai ehkä nuo laulut soivat erityisissä hetkissänne. Jos hän julkaisee noita tietäen, että sinä näet ne, se on selvä merkki siitä, että hän ikävöi sinua ja aikaa, kun olitte yhdessä.

Tämä on hänen tapansa osoittaa tunteitaan ja ehkä näyttää, että hän on hieman nostalginen vanhojen aikojen suhteen.

7. Hän ikävöi sinua oikeasti, kun hän soittaa muutaman kerran peräkkäin

Ehkä silloin, kun te olitte yhdessä, hän ei vaivautunut soittelemaan sinulle yllättäen aina silloin tällöin. Nyt hän soittelee sinulle muutaman kerran peräkkäin, jos et vastaa puhelimeen. Ja kun lopulta vastaat, hän kyselee jotain satunnaista, kuten ”Hei, mitä kuuluu?”.

Saatat jopa suuttua hänelle siitä, että hän soitti niin monta kertaa, mutta hänellä on todennäköisesti joku tekosyy tai hän on jopa tarpeeksi rohkea kutsuakseen sinut kahville. Juttu on siinä, että hän ei ole ajatellut selkeästi aikoihin ja hän ei edes ajattele tekevänsä jotain väärin.

8. Hän ikävöi sinua oikeasti, jos hänellä on yhä antamasi lahjat

En ole varma sinusta, mutta moni ihminen kiirehtii heittämään pois kaikki asiat, jotka muistuttavat heitä eksistään tai pahoista asioista, jotka he ovat käyneet läpi.

Joten jos hänellä on yhä antamasi lahjat ja jos hän yhä käyttää sitä villapaitaa, jonka sinä olet hänelle antanut silloin, kun asiat välillänne olivat hyvin, on selvää, että hän ikävöi sinua ja hän salaa toivoo noiden aikojen palaavan.

9. Hän ikävöi sinua oikeasti, kun hän ei ole niin sosiaalinen, kuin hän ennen oli

Sinä tiedät, että miehet tarvitsevat hieman enemmän aikaa prosessoidakseen asiat, jotka liittyvät parisuhteisiin ja ehkä ei kestä enää pitkään, kunnes totuus iskee ja hän näkee, mitä välillänne oikeasti tapahtui.

Tämä saattaa päätyä siihen, että hän ei ole niin sosiaalinen, kuin hän aiemmin oli tai että hän viettää enemmän aikaa yksin ulosmenemisen sijaan. Jos hän ikävöi sinua, se vaikuttaa hänen sosiaaliseen elämäänsä varmasti ja hän haluaa jäädä yksin muistojensa kanssa.

10. Hän ikävöi sinua oikeasti, kun hän yrittää näyttää paremmalta

Hän varmistaa, että sinä näet hänet hyvännäköisenä myös. Hän oikeasti haluaa avata pelin ja jos näet hänen tekevän työtä itsensä eteen (kun hän ei oikeastaan kiinnittänyt huomiota ulkonäköönsä teidän yhdessäolo aikananne), tämä voi olla merkki siitä, että hän on tietoinen asioista, joita teki väärin ja hän yrittää korjata niitä.

Tämä voi myös olla merkki siitä, että hän valmistaa itseään palaamaan takaisin sinun elämääsi.

11. Hän ikävöi sinua oikeasti, kun hän palaa teidän vanhoille paikoillenne

Jos hän ei ollut kovinkaan tunteellinen mies ja jos hän ei koskaan sitonut itseään yhteenkään paikkaan, mutta nyt näet hänen palaavan paikoille, joissa te kaksi vietitte yhdessä aikaa, tämä on selvä merkki siitä, että hän ikävöi sinua.

Vanhoissa paikoissa vierailu voi tarkoittaa kahta asiaa – hän joko elää muistoja uudelleen tai hän salaa toivoo tapaavansa sinut siellä. Mikä tahansa syy onkin, se kertoo siitä, että hän ikävöi sinua.

12. Hän ikävöi sinua oikeasti, jos hän muistuttaa sinua vanhoista hyvistä ajoista

Hän ei mainitse niitä aikoja, kun riitelitte tai niitä huonoja aikoja, kun hän teki asioita väärin, mutta kun te kaksi alatte jutella uudelleen, hän on enemmän kuin iloinen mainitessaan, kuinka teillä oli hauskaa, kun teitte sitä tai tätä.

Hän yrittää hitaasti herätellä sinua niihin tunteisiin, joita hänellä on nyt, toivoen, että te pystytte pääsemään samalle sivulle uudestaan.

13. Hän ikävöi sinua oikeasti, kun hän yrittää flirttailla kanssasi

Ehkä se ei ole vain sitä, että hän ikävöi sinua, vaan hän saattaa jopa yrittää tehdä sovintoa? Jos tämä on totta, hän käyttää samoja vanhoja taktiikoita, mutta ehkä tällä kertaa parannettua versiota voittaakseen sinut puolelleen.

Hän flirttailee sinulle, hukuttaa kohteliaisuuksiin ja käyttää kaikki tilaisuudet, jopa hölmöt sellaiset, kuullakseen sinusta.

14. Hän ikävöi sinua, kun hän sanoo sen ääneen

Jos hän on kerännyt rohkeutensa sanoakseen ääneen, että hän ikävöi sinua ja aikoja, kun olitte yhdessä, tiedä, että se vaati häneltä valtavasti kanttia. Hän ei näkisi sitä vaivaa, jos hän ei oikeasti tarkoittaisi sitä. Eniten, jos hän yhdistää sanansa kaikkiin yllä listattuihin merkkeihin, silloin voit olla varma, että hän on tosissaan.

Katsos, jos mies ikävöi sinua, hän ei valitse pysyä paikoillaan. Sen sijaan hän tekee kaikkensa näyttääkseen sinulle, mitä hän tuntee sinua kohtaan. On sinusta kiinni, päätätkö toivottaa hänet tervetulleeksi takaisin. Varmista ensin omat tunteesi ja pysy rehellisenä itsellesi, kun selvität, ikävöitkö sinä häntä myös vai et.