Skip to Content

Sinä Olet Jonkun Täydellinen Nainen

Sinä Olet Jonkun Täydellinen Nainen

Joskus olet hyvin alla pain sen vuoksi, ettet ole vielä löytänyt unelmiesi miestä rinnallesi. Negatiiviset asiat pyörivät päässäsi…

Kuten, miten sinussa on jonkin oltava pielessä, kun et ole vielä hänen kanssaan. Mutta totuus on, että hän ei ole vain vielä löytänyt sinua, mutta olet hänen täydellinen naisensa.

Sinä et ymmärrä, että jokaisen on käytävä oma tiensä löytääkseen ihmisen, jonka kanssa heidän on tarkoitus olla.

Se saattaa tarkoittaa monia kumppaneita, avioliittoja tai seikkailuja. Jokaisella on oma aikansa, jonka he joutuvat odottamaan ja oma matkansa, joka kulkea ennen kuin he löytävät oman ihmisensä.

Kyllä, sinua ottaa päähän, kun näet parit, jotka ovat onnistuneet löytämään sielunkumppaninsa niin nuorena, mutta juttu on siinä, että jokainen kokemus on erilainen.

Sinä koet enemmän rakkautta ja hauskuutta yksin kuin he. Sinä tulet tapaamaan jonkun spontaanimmalla tavalla kuin he todennäköisesti tapasivat heidän erityisen puoliskonsa.

Muista vain, että kaikki tapahtuu tarkoituksella.

Ja vaikka olisit nyt hieman kärsimätön, tulee aika, jolloin sinun ei tarvitse olla huolissasi itsestäsi. Ota tämä aika ollaksesi itsekäs.

Varmista, että nautit ’minä-ajasta’ ja siitä, että voit tehdä mitä haluat ilman, että sinun tarvitsee ottaa muita huomioon.

Tee tästä ajasta, jolloin voit keskittyä täysin vain itseesi, onnellinen, koska nämä tulevat olemaan kaikkia niitä ominaisuuksia sinussa, joihin hän rakastuu.

Sinun miehesi on jossain tuolla omalla matkallaan löytämässä sinua. Tulee olemaan pomppuja matkan varrella ja matka saattaa olla vaikea, mutta hän saapuu kyllä.

Ja se tulee olemaan yksi parhaista asioista, joita sinulle on koskaan tapahtunut. Mutta et voi siltikään vain odotella. Sinun tulee elää elämääsi, koska sillä tavoin tulet löytämään hänet.

Hän ei malta odottaa tavatakseen sinut. Olen varma, että hän kuvittelee joka päivä, miltä sinä näytät ja kuinka upeaa on lopulta löytää sinut.

Sinä olet paljon enemmän, kuin hän osasi edes kuvitella.

Sinä tulet olemaan nainen, joka räjäyttää hänen tajuntansa. Sinä olet niin viisas, vapaa ja sinulla on elämä.

Tuo tyttö, jota hän ei koskaan uskonut löytävänsä. *Sinä saatat ajatella, että jokin on sinussa pielessä, kun et ole löytänyt häntä vielä.

Mutta hän ei halua muuttaa sinussa mitään. Ja hän olisi todennäköisesti surullinen tietäen, mitä sinä nyt juuri tunnet.

Muista, että aika kuluu nopeasti. Ennen kuin huomaatkaan, hän saapuu komeine kasvoineen etkä tiedä, mihin tuo kaikki aika katosi.

Joten nyt, vedä syvästi henkeä. Rakasta sitä, missä olet elämässäsi nyt, koska et saa tätä aikaa koskaan takaisin.

Ja kun tapaat hänet, muista, miltä tuntui odottaa häntä. Ja kuinka enemmän sen arvoista, kuin osasit odottaakaan!

Tässä sinä löysit miehen, joka tietää sinun olevan hänen täydellinen parinsa. Ja joka vaalii sinua juuri sillä tavoin, kun sinä olet aina odottanut.